Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Ej panowie prośbę mam jak by ktoś mógł jutro wziąć ze sobą vaga bo mi się inspekcja wyświetliła nie... jeszcze jakieś pytanie? Ty nie bądź taki do przodu bo cię z tyłu braknie zresztą ty i tak nie masz kabelka
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Ej panowie prośbę mam jak by ktoś mógł jutro wziąć ze sobą vaga bo mi się inspekcja wyświetliła nie... jeszcze jakieś pytanie? Ty nie bądź taki do przodu bo cię z tyłu braknie zresztą ty i tak nie masz kabelka no wiem i jest mi z ty dobrze :kox:
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Ej panowie prośbę mam jak by ktoś mógł jutro wziąć ze sobą vaga bo mi się inspekcja wyświetliła nie... jeszcze jakieś pytanie? Ty nie bądź taki do przodu bo cię z tyłu braknie zresztą ty i tak nie masz kabelka no wiem i jest mi z ty dobrze :kox: mniej roboty co
diman Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Ej panowie prośbę mam jak by ktoś mógł jutro wziąć ze sobą vaga bo mi się inspekcja wyświetliła ja pożyczyłem mojego akjamowi wiec tez ci jutro nie pomogę
Grisza79 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Ej panowie prośbę mam jak by ktoś mógł jutro wziąć ze sobą vaga bo mi się inspekcja wyświetliła U mnie to samo. Ale z tego wszystkiego wyjdzie na tyle że sam kupie VAGA !! Nikogo się nie bede musiał prosic
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Ej panowie prośbę mam jak by ktoś mógł jutro wziąć ze sobą vaga bo mi się inspekcja wyświetliła nie... jeszcze jakieś pytanie? Ty nie bądź taki do przodu bo cię z tyłu braknie zresztą ty i tak nie masz kabelka no wiem i jest mi z ty dobrze :kox: mniej roboty co noooo luz na spotach i w ogóle... kurcze choć jutro będę z laską na chwile to może sie przylansuje, że się znam i ci to wykasuję :mysli:
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 mi standardowo też poducha świeci - muszę w końcu pobawić się tą wtyczką i to zrobić
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Ej panowie prośbę mam jak by ktoś mógł jutro wziąć ze sobą vaga bo mi się inspekcja wyświetliła U mnie to samo. Ale z tego wszystkiego wyjdzie na tyle że sam kupie VAGA !! Nikogo się nie bede musiał prosic To kup do jutra i zapraszamy na grilla noooo luz na spotach i w ogóle... kurcze choć jutro będę z laską na chwile to może sie przylansuje, że się znam i ci to wykasuję :mysli: I co jej powiesz że świetnie się znasz na kablach :polew:
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 mi standardowo też poducha świeci - muszę w końcu pobawić się tą wtyczką i to zrobić wy i te wasze b7 :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 mi standardowo też poducha świeci - muszę w końcu pobawić się tą wtyczką i to zrobić My ci to zrobimy tylko zostaw nam auto z kluczykami i dokumentami na 2 dni
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 I co jej powiesz że świetnie się znasz na kablach :polew: nie, że jestem jedynym specjalistą w okolicy co potrafi te wasze padła naprawić [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 22:47_________________________________________________ mi standardowo też poducha świeci - muszę w końcu pobawić się tą wtyczką i to zrobić My ci to zrobimy tylko zostaw nam auto z kluczykami i dokumentami na 2 dni ty ?
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 mi standardowo też poducha świeci - muszę w końcu pobawić się tą wtyczką i to zrobić My ci to zrobimy tylko zostaw nam auto z kluczykami i dokumentami na 2 dni
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 I co jej powiesz że świetnie się znasz na kablach :polew: nie, że jestem jedynym specjalistą w okolicy co potrafi te wasze padła naprawić No Krolu co za postawa wreszcie robi się z ciebie mężczyzna
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 Guru - dzięki za poniedziałek [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 22:48_________________________________________________15
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 ty ? Masz coś do elektryka [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 22:48_________________________________________________ Guru - dzięki za poniedziałek Nie ma sprawy [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 22:49_________________________________________________14
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 ty ? Masz coś do elektryka eee wybacz ale nie dał bym ci lamp w mojej esie podłączyć :no: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 12[br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 22:49_________________________________________________jak za starych czasów
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 ty ? Masz coś do elektryka eee wybacz ale nie dał bym ci lamp w mojej esie podłączyć :no: :gwizdanie: W twojej to bym nawet nie chciał [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 22:50_________________________________________________10
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 nie odliczać, bo tak gadamy i się temat kręci a po odliczaniu znów umrze... a ja obiecałem misze ze płace mu 5 zl za każdy post na gliwickich żeby wątek odżył :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi