Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 dobranoc czuję sie wykorzystany :gwizdanie: A co d upa cię boli
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 dobranoc czuję sie wykorzystany :gwizdanie: w Zatorze Ci to nie przeszkadzało
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 i są teraz takie taliowane rozmiar max 5 XL [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 22:55_________________________________________________ dobranoc czuję sie wykorzystany :gwizdanie: A co d upa cię boli nie mierz wszystkich swoją miarą :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 chcieć se możesz i tak byś nie dostał... a sam je dziś podłączyłem i świecą mega :decayed: a jeszcze miałem inne kolory niż na forum jest napisane i sam to pomierzyłem jestem mega rezacz :kox: Krolu w takie rzeczy to ja się bawiłem jak miałem 14 lat to nie wiem z czego się cieszysz
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 dobranoc czuję sie wykorzystany :gwizdanie: w Zatorze Ci to nie przeszkadzało :blink: [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 22:56_________________________________________________ chcieć se możesz i tak byś nie dostał... a sam je dziś podłączyłem i świecą mega :decayed: a jeszcze miałem inne kolory niż na forum jest napisane i sam to pomierzyłem jestem mega rezacz :kox: Krolu w takie rzeczy to ja się bawiłem jak miałem 14 lat to nie wiem z czego się cieszysz ja nie mówię o zabawach z siusiakiem :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 nie mierz wszystkich swoją miarą :gwizdanie: Marzyciel
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 Krolu - wracając do koszulki - słyszałem, że jak ostatnio w niej jechałeś furą to jej koniec w pedał gazu Ci się zaplątał :polew:
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 ja nie mówię o zabawach z siusiakiem :gwizdanie: Ja też nie [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 22:57_________________________________________________ dobranoc czuję sie wykorzystany :gwizdanie: w Zatorze Ci to nie przeszkadzało :blink: :polew:
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Krolu - wracając do koszulki - słyszałem, że jak ostatnio w niej jechałeś furą to jej koniec w pedał gazu Ci się zaplątał :polew: był taki wypadek na f1 kierowcy flaga się zaplątała w koło i wokół szyji i się udusił... dlatego w niej już nie jeżdżę :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 22:57_________________________________________________Guru ale widzę, że wracasz do formy... bo ostatnio jakiś taki przygaszony byłes i w zatorze też... myślałem, ze coś ci jest ale widzę, że nie i znów możemy ci z puckiem od pedałów jechać :naughty:
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Krolu - wracając do koszulki - słyszałem, że jak ostatnio w niej jechałeś furą to jej koniec w pedał gazu Ci się zaplątał :polew: był taki wypadek na f1 kierowcy flaga się zaplątała w koło i wokół szyji i się udusił... dlatego w niej już nie jeżdżę :gwizdanie: Krolu tylko to nie jest flaga, twój bolid to raczej nie F1 i w ogóle to co z ciebie za kierowca :polew:
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 Krolu - wracając do koszulki - słyszałem, że jak ostatnio w niej jechałeś furą to jej koniec w pedał gazu Ci się zaplątał :polew: był taki wypadek na f1 kierowcy flaga się zaplątała w koło i wokół szyji i się udusił... dlatego w niej już nie jeżdżę :gwizdanie: dobrze, że nie masz cabrio bo by Ci podczas jazdy koszulka tylną rejestracje zakrywała
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Krolu - wracając do koszulki - słyszałem, że jak ostatnio w niej jechałeś furą to jej koniec w pedał gazu Ci się zaplątał :polew: był taki wypadek na f1 kierowcy flaga się zaplątała w koło i wokół szyji i się udusił... dlatego w niej już nie jeżdżę :gwizdanie: Krolu tylko to nie jest flaga, twój bolid to raczej nie F1 i w ogóle to co z ciebie za kierowca :polew: najszybszy na gokartach... a nie tak jak wy - mistrzowie prostej :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Guru ale widzę, że wracasz do formy... bo ostatnio jakiś taki przygaszony byłes i w zatorze też... myślałem, ze coś ci jest ale widzę, że nie i znów możemy ci z puckiem od pedałów jechać :naughty: A no jakoś ostatnio nie mam siły na nic
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 Krolu - wracając do koszulki - słyszałem, że jak ostatnio w niej jechałeś furą to jej koniec w pedał gazu Ci się zaplątał :polew: był taki wypadek na f1 kierowcy flaga się zaplątała w koło i wokół szyji i się udusił... dlatego w niej już nie jeżdżę :gwizdanie: Krolu tylko to nie jest flaga, twój bolid to raczej nie F1 i w ogóle to co z ciebie za kierowca :polew: najszybszy na gokartach... a nie tak jak wy - mistrzowie prostej :gwizdanie: :gwizdanie: napisz jeszcze coś o wyprzedzeniu Gregora
Grisza79 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Krolu - wracając do koszulki - słyszałem, że jak ostatnio w niej jechałeś furą to jej koniec w pedał gazu Ci się zaplątał :polew: Bez komentarza..... :polew:
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Krolu - wracając do koszulki - słyszałem, że jak ostatnio w niej jechałeś furą to jej koniec w pedał gazu Ci się zaplątał :polew: był taki wypadek na f1 kierowcy flaga się zaplątała w koło i wokół szyji i się udusił... dlatego w niej już nie jeżdżę :gwizdanie: dobrze, że nie masz cabrio bo by Ci podczas jazdy koszulka tylną rejestracje zakrywała tak na serio to ona nie jest jeszcze uprana bo zarządca budynku nie zgodził się, żeby ja na elewacji rozwiesić w celu wysuszenia... sąsiedzi się buntują, że im okna zakrywam... :confused4:
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Krolu - wracając do koszulki - słyszałem, że jak ostatnio w niej jechałeś furą to jej koniec w pedał gazu Ci się zaplątał :polew: był taki wypadek na f1 kierowcy flaga się zaplątała w koło i wokół szyji i się udusił... dlatego w niej już nie jeżdżę :gwizdanie: Krolu tylko to nie jest flaga, twój bolid to raczej nie F1 i w ogóle to co z ciebie za kierowca :polew: najszybszy na gokartach... a nie tak jak wy - mistrzowie prostej :gwizdanie: :gwizdanie: napisz jeszcze coś o wyprzedzeniu Gregora :polew:[br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 23:01_________________________________________________ Krolu - wracając do koszulki - słyszałem, że jak ostatnio w niej jechałeś furą to jej koniec w pedał gazu Ci się zaplątał :polew: był taki wypadek na f1 kierowcy flaga się zaplątała w koło i wokół szyji i się udusił... dlatego w niej już nie jeżdżę :gwizdanie: dobrze, że nie masz cabrio bo by Ci podczas jazdy koszulka tylną rejestracje zakrywała tak na serio to ona nie jest jeszcze uprana bo zarządca budynku nie zgodził się, żeby ja na elewacji rozwiesić w celu wysuszenia... sąsiedzi się buntują, że im okna zakrywam... :confused4:
krolu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Krolu - wracając do koszulki - słyszałem, że jak ostatnio w niej jechałeś furą to jej koniec w pedał gazu Ci się zaplątał :polew: był taki wypadek na f1 kierowcy flaga się zaplątała w koło i wokół szyji i się udusił... dlatego w niej już nie jeżdżę :gwizdanie: Krolu tylko to nie jest flaga, twój bolid to raczej nie F1 i w ogóle to co z ciebie za kierowca :polew: najszybszy na gokartach... a nie tak jak wy - mistrzowie prostej :gwizdanie: :gwizdanie: napisz jeszcze coś o wyprzedzeniu Gregora ja go zdublowałem :kox:
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 Krolu - wracając do koszulki - słyszałem, że jak ostatnio w niej jechałeś furą to jej koniec w pedał gazu Ci się zaplątał :polew: był taki wypadek na f1 kierowcy flaga się zaplątała w koło i wokół szyji i się udusił... dlatego w niej już nie jeżdżę :gwizdanie: dobrze, że nie masz cabrio bo by Ci podczas jazdy koszulka tylną rejestracje zakrywała tak na serio to ona nie jest jeszcze uprana bo zarządca budynku nie zgodził się, żeby ja na elewacji rozwiesić w celu wysuszenia... sąsiedzi się buntują, że im okna zakrywam... :confused4: powiedz, że to namiot z TYSKIEGO
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Kurde wreszcie nie nadążam z pisaniem na Śląskich
Rekomendowane odpowiedzi