mech15 Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 dobry popadało?? na Podkarpacie przyjedźcie smażalnia drogi do bani macie... wczoraj byłem nad Soliną i - wąsko, a żeby przejechać Sanok i Lesko to więcej jak 15" bałbym się mieć dobry popadało?? na Podkarpacie przyjedźcie smażalnia skoro zapraszasz to wpadniemy tylko jakie atrakcje proponujesz słoneczko z koleżankami
diman Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 dobry popadało?? na Podkarpacie przyjedźcie smażalnia drogi do bani macie... wczoraj byłem nad Soliną i - wąsko, a żeby przejechać Sanok i Lesko to więcej jak 15" bałbym się mieć dobry popadało?? na Podkarpacie przyjedźcie smażalnia skoro zapraszasz to wpadniemy tylko jakie atrakcje proponujesz słoneczko z koleżankami to jade teraz podaj adres :slina:
krolu Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 to jade teraz podaj adres :slina: to ja ci pomogę, bo sam nie dasz rady :kox:
diman Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 to jade teraz podaj adres :slina: to ja ci pomogę, bo sam nie dasz rady :kox: moze stary jestem ale dam rade ale widze ze koleczko jest pokazne wiec sie podziele
mech15 Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 :decayed: heheheheh od tygodnia siedzi u mnie typ z Rydułtów (Rydułtowy, czy jakoś tak to się odmienia ) - rodzina taka, oglądaliśmy mistrzostwa plus jakieś grille, taki cichy spokojny, ale jak przyjdzie do wypicia to jakaś bestia z niego wychodzi :decayed:[br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 12:54_________________________________________________ to jade teraz podaj adres :slina: to ja ci pomogę, bo sam nie dasz rady :kox: moze stary jestem ale dam rade ale widze ze koleczko jest pokazne wiec sie podziele diman ile ty masz?? kiedyś miałeś w profilu. Wczoraj ktoś na katowickich wrzucił wybory miss po 50tce, te panie wyglądały lepiej niż laski które wyrywałem wczoraj na imprezie :naughty:
diman Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 :decayed: heheheheh od tygodnia siedzi u mnie typ z Rydułtów (Rydułtowy, czy jakoś tak to się odmienia ) - rodzina taka, oglądaliśmy mistrzostwa plus jakieś grille, taki cichy spokojny, ale jak przyjdzie do wypicia to jakaś bestia z niego wychodzi :decayed:[br]Dopisany: 18 Lipiec 2010, 12:54_________________________________________________ to jade teraz podaj adres :slina: to ja ci pomogę, bo sam nie dasz rady :kox: moze stary jestem ale dam rade ale widze ze koleczko jest pokazne wiec sie podziele diman ile ty masz?? kiedyś miałeś w profilu. Wczoraj ktoś na katowickich wrzucił wybory miss po 50tce, te panie wyglądały lepiej niż laski które wyrywałem wczoraj na imprezie :naughty: no tych 50 jeszcze nie mam wiec az tak zle nie jest a i te miski tez ogladalem byly niezle
Mario22 Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 dobry popadało?? na Podkarpacie przyjedźcie smażalnia drogi do bani macie... wczoraj byłem nad Soliną i - wąsko, a żeby przejechać Sanok i Lesko to więcej jak 15" bałbym się mieć dobry popadało?? na Podkarpacie przyjedźcie smażalnia skoro zapraszasz to wpadniemy tylko jakie atrakcje proponujesz słoneczko z koleżankami W naszych czasach słoneczko kiedyś ta zabawa się nazywała "gwiazda"....
diman Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 dobry popadało?? na Podkarpacie przyjedźcie smażalnia drogi do bani macie... wczoraj byłem nad Soliną i - wąsko, a żeby przejechać Sanok i Lesko to więcej jak 15" bałbym się mieć dobry popadało?? na Podkarpacie przyjedźcie smażalnia skoro zapraszasz to wpadniemy tylko jakie atrakcje proponujesz słoneczko z koleżankami W naszych czasach słoneczko kiedyś ta zabawa się nazywała "gwiazda".... mario mam dla ciebie te wentylki chcesz je jeszcze :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 dobry popadało?? na Podkarpacie przyjedźcie smażalnia drogi do bani macie... wczoraj byłem nad Soliną i - wąsko, a żeby przejechać Sanok i Lesko to więcej jak 15" bałbym się mieć dobry popadało?? na Podkarpacie przyjedźcie smażalnia skoro zapraszasz to wpadniemy tylko jakie atrakcje proponujesz słoneczko z koleżankami W naszych czasach słoneczko kiedyś ta zabawa się nazywała "gwiazda".... mario mam dla ciebie te wentylki chcesz je jeszcze :gwizdanie: Tak oczywiście drogi dziadku Dimanie.... i dekielki o oznaczeniu D24
krolu Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 teraz po przeprowadzce, to faktycznie nie ładuje się to pierwsze zdjęcie.. ale jest dużo błędów na forum więc na razie nic nie róbmy.. [br]Dopisany: 19 Lipiec 2010, 19:26_________________________________________________nie działa fotka... trzeba na nowy hosting wrzucić
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 teraz po przeprowadzce, to faktycznie nie ładuje się to pierwsze zdjęcie.. ale jest dużo błędów na forum więc na razie nic nie róbmy.. Mi tam już się nie ładuje od dobrego tygodnia ale czekałem aż jeszcze ktoś o tym napisze Poczekajmy do jutra i jak dalej nie będzie hulać to pokombinujemy
krolu Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 sprawdziłem, na nowy hosting trzeba wrzucić
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 nie działa fotka... trzeba na nowy hosting wrzucić A no faktycznie
krolu Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 nie działa fotka... trzeba na nowy hosting wrzucić A no faktycznie ja nie pamiętam które to było:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=74244.0 wybierz i wstaw na nowo
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 nie działa fotka... trzeba na nowy hosting wrzucić A no faktycznie ja nie pamiętam które to było:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=74244.0 wybierz i wstaw na nowo 2 ale tam chyba było coś zmieniane
Rekomendowane odpowiedzi