Pucek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 fakt Mario, jest tak jak mówiliśmy, Bulik to pantofel Tak jest pantofel i miekka pytka... :polew: a teraz pewnie zamiast gali KSW ogląda mam talent... :polew: dokładnie, bo żona chciała popatrzeć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Pierwsza walka bardzo fajna wyrównana, i w stójce i parterze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 nie mam polsatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 nie mam polsatu To mega lipa... cóż ogladaj jak Bulik... "Mam talent"... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 nie mam polsatu To mega lipa... cóż ogladaj jak Bulik... "Mam talent"... :polew: sssij bata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 nie mam polsatu k**wa ja tez nie mam polsatu piepszona n-ka ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Żalujcie bo d*py takie wprowadzaja zawodników na ring że szok...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 a moze gdzies w necie jest nie wiecie moze [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 20:38_________________________________________________pucol a ty nie miales siedziec u kezora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ja jak nie miałem polsatu to ogladałem KSW na www.ipla.pl to jest TV Live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 a moze gdzies w necie jest nie wiecie moze [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 20:38_________________________________________________pucol a ty nie miales siedziec u kezora przecież nikogo nie ma u keżora :gwizdanie: ja robiłem cały dzień ogrodzenie na kompostownik i nikt mi nie dał znać że jest jakaś impreza więc siedzę w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Górski własnie widowiskowo znokautował Japończyka Tokudome... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ja jak nie miałem polsatu to ogladałem KSW na www.ipla.pl to jest TV Live kuzwa cza miec platne konto [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 20:46_________________________________________________ a moze gdzies w necie jest nie wiecie moze [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 20:38_________________________________________________pucol a ty nie miales siedziec u kezora przecież nikogo nie ma u keżora :gwizdanie: ja robiłem cały dzień ogrodzenie na kompostownik i nikt mi nie dał znać że jest jakaś impreza więc siedzę w domu bo nie ma nie wypalilo nic bo nie bylo zainteresowania :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 No tak Diman wiadomo za darmo umarło ale to sa male kwoty... ja tam kiedyś płaciłem i ogladałem i nic sie nie cieło... śmigało to fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 No tak Diman wiadomo za darmo umarło ale to sa male kwoty... ja tam kiedyś płaciłem i ogladałem i nic sie nie cieło... śmigało to fajnie 11 zł az tak mi na tej walce nie zalezy wole za to sobie dwa browary zrobic w knajpie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 No tak Diman wiadomo za darmo umarło ale to sa male kwoty... ja tam kiedyś płaciłem i ogladałem i nic sie nie cieło... śmigało to fajnie 11 zł az tak mi na tej walce nie zalezy wole za to sobie dwa browary zrobic w knajpie :gwizdanie: Non OK każdy ma inne priorytety... Dobra ja mykam do mojej na tapczanik bo sama szampana robi i oglada gale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 No tak Diman wiadomo za darmo umarło ale to sa male kwoty... ja tam kiedyś płaciłem i ogladałem i nic sie nie cieło... śmigało to fajnie 11 zł az tak mi na tej walce nie zalezy wole za to sobie dwa browary zrobic w knajpie :gwizdanie: Non OK każdy ma inne priorytety... Dobra ja mykam do mojej na tapczanik bo sama szampana robi i oglada gale... znów Ci się ruchać chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 No tak Diman wiadomo za darmo umarło ale to sa male kwoty... ja tam kiedyś płaciłem i ogladałem i nic sie nie cieło... śmigało to fajnie 11 zł az tak mi na tej walce nie zalezy wole za to sobie dwa browary zrobic w knajpie :gwizdanie: Non OK każdy ma inne priorytety... Dobra ja mykam do mojej na tapczanik bo sama szampana robi i oglada gale... znów Ci się ruchać chce Hehe a co zazdroscisz????? Teraz gala profesjonalistów mma a potem dobiero trening w parterze z moja.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 No tak Diman wiadomo za darmo umarło ale to sa male kwoty... ja tam kiedyś płaciłem i ogladałem i nic sie nie cieło... śmigało to fajnie 11 zł az tak mi na tej walce nie zalezy wole za to sobie dwa browary zrobic w knajpie :gwizdanie: Non OK każdy ma inne priorytety... Dobra ja mykam do mojej na tapczanik bo sama szampana robi i oglada gale... znów Ci się ruchać chce Hehe a co zazdroscisz????? Teraz gala profesjonalistów mma a potem dobiero trening w parterze z moja.... :gwizdanie: noo trochę zazdroszczę, ale ile to można pchać w jedną dziurę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 No tak Diman wiadomo za darmo umarło ale to sa male kwoty... ja tam kiedyś płaciłem i ogladałem i nic sie nie cieło... śmigało to fajnie 11 zł az tak mi na tej walce nie zalezy wole za to sobie dwa browary zrobic w knajpie :gwizdanie: Non OK każdy ma inne priorytety... Dobra ja mykam do mojej na tapczanik bo sama szampana robi i oglada gale... znów Ci się ruchać chce Hehe a co zazdroscisz????? Teraz gala profesjonalistów mma a potem dobiero trening w parterze z moja.... :gwizdanie: noo trochę zazdroszczę, ale ile to można pchać w jedną dziurę :naughty: :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 21:14_________________________________________________Jak na razie super gala... wytrzymali zawodnicy walczacy do końca...na maxa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 daj znać jak będzie wchodził pudzian, to pójdę do starych na tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi