gregory Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 dzisiaj coś ruszyło z pisaniem - przynajmniej na 30 min [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:28_________________________________________________może do Bukowiny dobijemy do tych 4 tyś stron do 4tysi no niezle marzenia Kiedyś to nie było problemem :gwizdanie: trzeba było nawet zlikwidować zwyczaj stawiania browara co 100 stron i koryta :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 dzisiaj coś ruszyło z pisaniem - przynajmniej na 30 min [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:28_________________________________________________może do Bukowiny dobijemy do tych 4 tyś stron do 4tysi no niezle marzenia Kiedyś to nie było problemem :gwizdanie: trzeba było nawet zlikwidować zwyczaj stawiania browara co 100 stron i koryta :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 noooooo jakieś koryto szło by zorganizować jak by więcej ludzi się udzielało, a nie oglądało d*py to stronek przybyło by więcej :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 noooooo jakieś koryto szło by zorganizować jak by więcej ludzi się udzielało, a nie oglądało d*py to stronek przybyło by więcej :gwizdanie: wlasnie tez ostatnio o tym myslalem zeby mozna w tym miesiacu cos zorganizowac wypad do jakies knajpy
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 noooooo jakieś koryto szło by zorganizować jak by więcej ludzi się udzielało, a nie oglądało d*py to stronek przybyło by więcej :gwizdanie: wlasnie tez ostatnio o tym myslalem zeby mozna w tym miesiacu cos zorganizowac wypad do jakies knajpy to co, spiż?
diman Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 jestem jak zwykle za wypadem oczywiscie
egon47 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 noooooo jakieś koryto szło by zorganizować jak by więcej ludzi się udzielało, a nie oglądało d*py to stronek przybyło by więcej :gwizdanie: wlasnie tez ostatnio o tym myslalem zeby mozna w tym miesiacu cos zorganizowac wypad do jakies knajpy to co, spiż? czemu nie ale myslalem bardziej o jakies knajpie ale za spizem potaniac tez jestem ZA
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 jestem jak zwykle za wypadem oczywiscie a Ty znowu na delegacji?
gregory Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 noooooo jakieś koryto szło by zorganizować jak by więcej ludzi się udzielało, a nie oglądało d*py to stronek przybyło by więcej :gwizdanie: wlasnie tez ostatnio o tym myslalem zeby mozna w tym miesiacu cos zorganizowac wypad do jakies knajpy to co, spiż? Taaak, a kto po ciebie pojedzie, teraz to ci będzie w sumie na rękę bo będziesz mógł doić
diman Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 jestem jak zwykle za wypadem oczywiscie a Ty znowu na delegacji? nie na miejscu ale wczoraj nie dalem do kato podjechac bo zapomnialem ze szwgier ma urodziny i musialem do niego podejsc :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 jestem jak zwykle za wypadem oczywiscie a Ty znowu na delegacji? nie na miejscu ale wczoraj nie dalem do kato podjechac bo zapomnialem ze szwgier ma urodziny i musialem do niego podejsc :gwizdanie: szkoda, bo było nawet znośnie
diman Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 jestem jak zwykle za wypadem oczywiscie a Ty znowu na delegacji? nie na miejscu ale wczoraj nie dalem do kato podjechac bo zapomnialem ze szwgier ma urodziny i musialem do niego podejsc :gwizdanie: szkoda, bo było nawet znośnie no wiem ale co zrobisz my tez mielismy znosnie ze szwagrem
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Gregor, nie przesadzaj, mam ADRa i czerwoną strzałę Seicento :>
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 no.......jedzonko można by zorganizować - może piatek za tydzień - większość ma wolne
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 no.......jedzonko można by zorganizować - może piatek za tydzień - większość ma wolne dobry pomysł będę po Mayday Polska więc jestem zaaaa
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 no topo niedzieli trzeba coś pomyśleć o nakręceni ludzi - dawno nie mieliśmy zgromadzenia w większym gronie ja postaram się mieć piątek za tydzień wolny to damy radę i coś się zorganizuje - nad knajpą też pomyślę
egon47 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 no.......jedzonko można by zorganizować - może piatek za tydzień - większość ma wolne dobry pomysł będę po Mayday Polska więc jestem zaaaa tez jestem za
gregory Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Gregor, nie przesadzaj, mam ADRa i czerwoną strzałę Seicento :> A to ciekawe.... :gwizdanie: no.......jedzonko można by zorganizować - może piatek za tydzień - większość ma wolne Za tydzień w piątek powinno mi pasować
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 no topo niedzieli trzeba coś pomyśleć o nakręceni ludzi - dawno nie mieliśmy zgromadzenia w większym gronie ja postaram się mieć piątek za tydzień wolny to damy radę i coś się zorganizuje - nad knajpą też pomyślę knajpa jest sprawdzona, ale nie powiem, można sprawdzić inną
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 no to mega coś się pomyśli w wekend [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 22:00_________________________________________________jedyny minus jest taki że od poniedziałku do środy będę na wyjeździe i nie będe miał dostępu do kompa więc do środy nie będę wiedział jak się sprawy mają i ilu jest chętnych - ale będziecie mi relacjonować zapisy sms-ami
Rekomendowane odpowiedzi