Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj coś ruszyło z pisaniem - przynajmniej na 30 min :decayed:[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:28_________________________________________________może do Bukowiny dobijemy do tych 4 tyś stron :decayed:

:shocked: do 4tysi no niezle marzenia

Kiedyś to nie było problemem :gwizdanie: trzeba było nawet zlikwidować zwyczaj stawiania browara co 100 stron i koryta :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzisiaj coś ruszyło z pisaniem - przynajmniej na 30 min :decayed:[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:28_________________________________________________może do Bukowiny dobijemy do tych 4 tyś stron :decayed:

:shocked: do 4tysi no niezle marzenia

Kiedyś to nie było problemem :gwizdanie: trzeba było nawet zlikwidować zwyczaj stawiania browara co 100 stron i koryta :gwizdanie:

:polew:

Opublikowano

noooooo jakieś koryto szło by zorganizować :decayed:

jak by więcej ludzi się udzielało, a nie oglądało d*py to stronek przybyło by więcej :gwizdanie:

Opublikowano

jak by więcej ludzi się udzielało, a nie oglądało d*py to stronek przybyło by więcej :gwizdanie:

wlasnie tez ostatnio o tym myslalem zeby mozna w tym miesiacu cos zorganizowac wypad do jakies knajpy :naughty:

Opublikowano

wlasnie tez ostatnio o tym myslalem zeby mozna w tym miesiacu cos zorganizowac wypad do jakies knajpy :naughty:

to co, spiż? :decayed:

Opublikowano
:kox: jestem jak zwykle za :wink4: wypadem oczywiscie
Opublikowano

czemu nie :naughty::kox: ale myslalem bardziej o jakies knajpie ale za spizem potaniac tez jestem ZA

Opublikowano

a Ty znowu na delegacji? :rolleyes:

Opublikowano

Taaak, a kto po ciebie pojedzie, teraz to ci będzie w sumie na rękę bo będziesz mógł doić :decayed::tongue4:

Opublikowano

nie na miejscu ale wczoraj nie dalem do kato podjechac bo zapomnialem ze szwgier ma urodziny i musialem do niego podejsc :gwizdanie:

Opublikowano

nie na miejscu ale wczoraj nie dalem do kato podjechac bo zapomnialem ze szwgier ma urodziny i musialem do niego podejsc :gwizdanie:

szkoda, bo było nawet znośnie :naughty:

Opublikowano

szkoda, bo było nawet znośnie :naughty:

no wiem ale co zrobisz my tez mielismy znosnie ze szwagrem :naughty:

Opublikowano

Gregor, nie przesadzaj, mam ADRa i czerwoną strzałę :naughty: Seicento :>

Opublikowano

no.......jedzonko można by zorganizować - może piatek za tydzień - większość ma wolne :naughty:

Opublikowano

no.......jedzonko można by zorganizować - może piatek za tydzień - większość ma wolne :naughty:

dobry pomysł

będę po Mayday Polska więc jestem zaaaa :kox:

Opublikowano

no topo niedzieli trzeba coś pomyśleć o nakręceni ludzi - dawno nie mieliśmy zgromadzenia w większym gronie :)

ja postaram się mieć piątek za tydzień wolny to damy radę i coś się zorganizuje - nad knajpą też pomyślę :wink4:

Opublikowano

dobry pomysł

będę po Mayday Polska więc jestem zaaaa :kox:

tez jestem za :naughty:

Opublikowano

Gregor, nie przesadzaj, mam ADRa i czerwoną strzałę :naughty: Seicento :>

A to ciekawe.... :gwizdanie:

Za tydzień w piątek powinno mi pasować :)

Opublikowano

no topo niedzieli trzeba coś pomyśleć o nakręceni ludzi - dawno nie mieliśmy zgromadzenia w większym gronie :)

ja postaram się mieć piątek za tydzień wolny to damy radę i coś się zorganizuje - nad knajpą też pomyślę :wink4:

knajpa jest sprawdzona, ale nie powiem, można sprawdzić inną :)

Opublikowano

no to mega :good:

coś się pomyśli w wekend [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 22:00_________________________________________________jedyny minus jest taki że od poniedziałku do środy będę na wyjeździe i nie będe miał dostępu do kompa więc do środy nie będę wiedział jak się sprawy mają i ilu jest chętnych - ale będziecie mi relacjonować zapisy sms-ami :naughty: