diman Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 no.......jedzonko można by zorganizować - może piatek za tydzień - większość ma wolne mysle ze tez bede mial wolne ale jeszcze na 100% nie wiem
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 no topo niedzieli trzeba coś pomyśleć o nakręceni ludzi - dawno nie mieliśmy zgromadzenia w większym gronie ja postaram się mieć piątek za tydzień wolny to damy radę i coś się zorganizuje - nad knajpą też pomyślę knajpa jest sprawdzona, ale nie powiem, można sprawdzić inną jak coś to się zostanie przy tej co zawsze - żeby nie eksperymentować
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 ciekawe ile zmieni zdanie albo zrezygnuje wtedy będzie
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 nie no, najwyżej będzie nas 5ciu :>
diman Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 nie no, najwyżej będzie nas 5ciu :> albo dwóch
gregory Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 no topo niedzieli trzeba coś pomyśleć o nakręceni ludzi - dawno nie mieliśmy zgromadzenia w większym gronie ja postaram się mieć piątek za tydzień wolny to damy radę i coś się zorganizuje - nad knajpą też pomyślę knajpa jest sprawdzona, ale nie powiem, można sprawdzić inną Najpierw spot, potem knajpa, a po jedzeniu balety Mega piątek się szykuje
egon47 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 no topo niedzieli trzeba coś pomyśleć o nakręceni ludzi - dawno nie mieliśmy zgromadzenia w większym gronie ja postaram się mieć piątek za tydzień wolny to damy radę i coś się zorganizuje - nad knajpą też pomyślę knajpa jest sprawdzona, ale nie powiem, można sprawdzić inną Najpierw spot, potem knajpa, a po jedzeniu balety Mega piątek się szykuje to chyba przyjade Autobusem
diman Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 no topo niedzieli trzeba coś pomyśleć o nakręceni ludzi - dawno nie mieliśmy zgromadzenia w większym gronie ja postaram się mieć piątek za tydzień wolny to damy radę i coś się zorganizuje - nad knajpą też pomyślę knajpa jest sprawdzona, ale nie powiem, można sprawdzić inną Najpierw spot, potem knajpa, a po jedzeniu balety Mega piątek się szykuje to chyba przyjade Autobusem no to jak wynajmiesz autobus to sie tez z toba zabiore
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 no topo niedzieli trzeba coś pomyśleć o nakręceni ludzi - dawno nie mieliśmy zgromadzenia w większym gronie ja postaram się mieć piątek za tydzień wolny to damy radę i coś się zorganizuje - nad knajpą też pomyślę knajpa jest sprawdzona, ale nie powiem, można sprawdzić inną Najpierw spot, potem knajpa, a po jedzeniu balety Mega piątek się szykuje oby plany nie umarły - to może być przypomnienie se starych czasów
egon47 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 no topo niedzieli trzeba coś pomyśleć o nakręceni ludzi - dawno nie mieliśmy zgromadzenia w większym gronie ja postaram się mieć piątek za tydzień wolny to damy radę i coś się zorganizuje - nad knajpą też pomyślę knajpa jest sprawdzona, ale nie powiem, można sprawdzić inną Najpierw spot, potem knajpa, a po jedzeniu balety Mega piątek się szykuje to chyba przyjade Autobusem no to jak wynajmiesz autobus to sie tez z toba zabiore no ba 194 caly wynajme
diman Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 no topo niedzieli trzeba coś pomyśleć o nakręceni ludzi - dawno nie mieliśmy zgromadzenia w większym gronie ja postaram się mieć piątek za tydzień wolny to damy radę i coś się zorganizuje - nad knajpą też pomyślę knajpa jest sprawdzona, ale nie powiem, można sprawdzić inną Najpierw spot, potem knajpa, a po jedzeniu balety Mega piątek się szykuje to chyba przyjade Autobusem no to jak wynajmiesz autobus to sie tez z toba zabiore no ba 194 caly wynajme :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Pany a co myslicie zeby z gliwic do katowic pojechac pociagiem
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Pany a co myslicie zeby z gliwic do katowic pojechac pociagiem a masz zamiar tak grubo się bawić? :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 wtedy mogli bysmy sie wszyscy napic szczerze... to czemu nie[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 22:21_________________________________________________jak cos to moge po Ciebie przyjechac ale z Knurowa busem a pozniej pociagiem
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 wtedy mogli bysmy sie wszyscy napic szczerze... to czemu nie i potem wracanie... dziękuję, mogę nie pić
diman Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Pany a co myslicie zeby z gliwic do katowic pojechac pociagiem no to jest pomysl bardzo dobry ale to sie wiaze ze bedziemy pozno nastepnego dnia
krolu Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja się piszę a tak poza tym 8 stron :blink: :blink:
Rekomendowane odpowiedzi