egon47 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 spoko kolo 4 jest powrotny pociag czy cos wczesniej
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 spoko kolo 4 jest powrotny pociag czy cos wczesniej 4? ostatnio o 4 działo się najwięcej
egon47 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 no to mozna zostac dluzej czemu nie
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 wtedy mogli bysmy sie wszyscy napic szczerze... to czemu nie i potem wracanie... dziękuję, mogę nie pić ja też mogę nie pić - ale pociągiem się tłukł nie będę
gregory Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 no topo niedzieli trzeba coś pomyśleć o nakręceni ludzi - dawno nie mieliśmy zgromadzenia w większym gronie ja postaram się mieć piątek za tydzień wolny to damy radę i coś się zorganizuje - nad knajpą też pomyślę knajpa jest sprawdzona, ale nie powiem, można sprawdzić inną Najpierw spot, potem knajpa, a po jedzeniu balety Mega piątek się szykuje oby plany nie umarły - to może być przypomnienie se starych czasów Noooo, totalnie odjechana impreza, eehhhhh czasy Zielonej się przypominają
egon47 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 wtedy mogli bysmy sie wszyscy napic szczerze... to czemu nie i potem wracanie... dziękuję, mogę nie pić ja też mogę nie pić - ale pociągiem się tłukł nie będę Miron wezniesz Magnezy i podjedziemy najwieksza a4 kiedy kolwiek powstala
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 wtedy mogli bysmy sie wszyscy napic szczerze... to czemu nie i potem wracanie... dziękuję, mogę nie pić ja też mogę nie pić - ale pociągiem się tłukł nie będę Miron wezniesz Magnezy i podjedziemy najwieksza a4 kiedy kolwiek powstala
diman Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 spoko kolo 4 jest powrotny pociag czy cos wczesniej 4? ostatnio o 4 działo się najwięcej dokladnie troche wczesnie jak na nas :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 spoko kolo 4 jest powrotny pociag czy cos wczesniej 4? ostatnio o 4 działo się najwięcej dokladnie troche wczesnie jak na nas :gwizdanie: dawno tak grubo na spiżu nie było :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 okej zmykam spac Musze sie wykurowac zeby za tydzien byc zdrowy jak ryba
diman Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 spoko kolo 4 jest powrotny pociag czy cos wczesniej 4? ostatnio o 4 działo się najwięcej dokladnie troche wczesnie jak na nas :gwizdanie: dawno tak grubo na spiżu nie było :gwizdanie: jak to nie przeciez ostatnio zamykales dzwia spiza
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 kurcze brakuje nam miejscówy gdzie można by sie napić a potem przespać przynajmniej bez ograniczeń ilościowych
Pucek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 kurcze brakuje nam miejscówy gdzie można by sie napić a potem przespać przynajmniej bez ograniczeń ilościowych no co Ty gadasz zapraszasz a my sobie damy radę Diman, właśnie mam na myśli ostatni raz, było za***iście
diman Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 no dobra tez spadam bo jutro cza znowu ciezko pracowac ale jeszcze tylko dwa dni i weekend [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 22:34_________________________________________________ kurcze brakuje nam miejscówy gdzie można by sie napić a potem przespać przynajmniej bez ograniczeń ilościowych no co Ty gadasz zapraszasz a my sobie damy radę Diman, właśnie mam na myśli ostatni raz, było za***iście ano bylo bylo a niechciales poczatkowo isc
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 kurcze brakuje nam miejscówy gdzie można by sie napić a potem przespać przynajmniej bez ograniczeń ilościowych no co Ty gadasz zapraszasz a my sobie damy radę Diman, właśnie mam na myśli ostatni raz, było za***iście kurcze nawet nie mów - żeby tak małego z Dorotą przenieść to nie widzę problemu - zresztą Dorota to nie problem - małego musiałbym sprzedać do soboty popołudnia
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 oooooooo Guru przylazł - to cza spadać
Rekomendowane odpowiedzi