Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 byle do przodu jeszcze tylko dwa dni i wolne a ja się nie cieszę na myśl o wolnym, nie dość że zero planów to jeszcze bez auta, więc zapisałem się na cały tydzień + weekend do roboty
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 byle do przodu jeszcze tylko dwa dni i wolne a ja się nie cieszę na myśl o wolnym, nie dość że zero planów to jeszcze bez auta, więc zapisałem się na cały tydzień + weekend do roboty jasne kasa sie przyda ja juz swoje godziny wyrobilem moge troche zwolnic :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no kasa się przyda, chcę kupić dechę na biały mykam do garażu
Guregoru Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 wierczorkiem Z rana O proszę kto to na forum wlazł :gwizdanie: Cos ci sie guru nie podoba ? No właśnie wręcz przeciwnie
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no kasa się przyda, chcę kupić dechę na biały mykam do garażu powiem ci pucol ze juz sie nie moge doczekac az spadnie snieg i skoczymy na jakie gorki :kox:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ja też teraz mam gazior więc już sobie obiecałem że przynajmniej 2 razy w miesiącu pojadę w góry
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ja też teraz mam gazior więc już sobie obiecałem że przynajmniej 2 razy w miesiącu pojadę w góry no to jade z toba :kox: :kox: :kox: :kox:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 trzeba jechać w więcej ludzi bo Ty zjedziesz 2 razy a ja raz
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 trzeba jechać w więcej ludzi bo Ty zjedziesz 2 razy a ja raz no to co poczekam na dole z piwkiem bo ty bedziesz kierowal
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 trzeba jechać w więcej ludzi bo Ty zjedziesz 2 razy a ja raz no to co poczekam na dole z piwkiem bo ty bedziesz kierowal ooo nieeeeee pijanych nie wożę
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 trzeba jechać w więcej ludzi bo Ty zjedziesz 2 razy a ja raz no to co poczekam na dole z piwkiem bo ty bedziesz kierowal ooo nieeeeee pijanych nie wożę jakich pijanych jedno moze dwa piwka [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 18:56_________________________________________________mario co z telefonem pw poszlo :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
gregory Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 BRY!! trzeba jechać w więcej ludzi bo Ty zjedziesz 2 razy a ja raz no to co poczekam na dole z piwkiem bo ty bedziesz kierowal [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:01_________________________________________________ ja juz sie porzegnalem ;( :polew: a termin ma na kwiecien Ja nie pamiętam, żebyś zrobil imprezę pożegnalną :gwizdanie: A co do kwietnia to będzie mocno imprezowy coś czuję, bo ja też mam w kwietniu urodzinki
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 BRY!! trzeba jechać w więcej ludzi bo Ty zjedziesz 2 razy a ja raz no to co poczekam na dole z piwkiem bo ty bedziesz kierowal [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:01_________________________________________________ ja juz sie porzegnalem ;( :polew: a termin ma na kwiecien Ja nie pamiętam, żebyś zrobil imprezę pożegnalną :gwizdanie: A co do kwietnia to będzie mocno imprezowy coś czuję, bo ja też mam w kwietniu urodzinki no imprezowy to bedzie napewno i podwojnie jak ten syn bedzie :kox:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 łoooo kwiecień Urodziny Gregor Urodziny potomka Dimana i Kaśki Urodziny Mirona Urodziny klubu? - bukowina :kox:
Guregoru Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 łoooo kwiecień Urodziny Gregor Urodziny potomka Dimana i Kaśki Urodziny Mirona Urodziny klubu? - bukowina :kox: Urodziny potomka Bulika :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 łoooo kwiecień Urodziny Gregor Urodziny potomka Dimana i Kaśki Urodziny Mirona Urodziny klubu? - bukowina :kox: no to serio sie zapowiada kwiecien [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:09_________________________________________________ łoooo kwiecień Urodziny Gregor Urodziny potomka Dimana i Kaśki Urodziny Mirona Urodziny klubu? - bukowina :kox: Urodziny potomka Bulika :gwizdanie: bulik ma termin na maj :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Bulik nie postawi A kto mówi że musi stawiać ważne żeby imprę zorganizował a alko już we własnym zakresie idzie przynieść [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:10_________________________________________________ bulik ma termin na maj :gwizdanie: To my się postaramy żeby było wcześniej
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 co za różnica czy postawi czy nie, na jedno wychodzi, napisze na forum że się urodziło, że zalał mordę i dziękuję :gwizdanie: nie wierzę w niego
Rekomendowane odpowiedzi