Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Aha, faktycznie widać szkoda że z babami tak nie jest - że widać kto ją ostatni bzykał Może lepiej żebyś nie wiedział :polew: :polew: [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 12:14_________________________________________________ ja sie zwijam bede wieczorkiem z %%%% humorkiem :decayed: nawet sie człowiek niezorintuje jak mu sie mowa rymuje :polew: :polew: :polew: Narazka
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2010 No, jakby był nocleg w SG, czy SGL to można by jakąś imprezkę zmontować jutro i potem prosto na stok No ,ale noclegu brak. no przesrane - ja już nawet kombinowałem żeby u mnie w firmie - w biurze Wam nocleg załatwić - ale nie można [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 12:15_________________________________________________szkoda że takich imprez nie było jak jeszcze dzieciaka nie miałem - cały jeden pokój był nieużywany
gregory Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Musze se babe z mieszkaniem znaleźć w SG
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Musze se babe z mieszkaniem znaleźć w SG A po co babę z mieszkaniem nie wystarczy Ci samo mieszkanie
gregory Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ja spadam teraz na świąteczny obiad, będę później
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 narka Ja spadam teraz na świąteczny obiad, będę później To do później
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 kurna, no szkoda że faktycznie nie ma tego noclegu ja teraz mam blisko więc nie jest źle, gorzej z Gregorym
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 kurna, no szkoda że faktycznie nie ma tego noclegu Ja bym was przygarnął na tą jedną noc ale niestety mam na chacie siorkę z mężem, dwójkę dzieci, dwa psy, dwie koszatniczki i rybkę także nie mam za bardzo miejsca
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 kurna, no szkoda że faktycznie nie ma tego noclegu Ja bym was przygarnął na tą jedną noc ale niestety mam na chacie siorkę z mężem, dwójkę dzieci, dwa psy, dwie koszatniczki i rybkę także nie mam za bardzo miejsca spoko, dzięki za chęci, obawiam się że po takiej nocy jazda na desce przestała by mi się podobać
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 kurna, no szkoda że faktycznie nie ma tego noclegu Ja bym was przygarnął na tą jedną noc ale niestety mam na chacie siorkę z mężem, dwójkę dzieci, dwa psy, dwie koszatniczki i rybkę także nie mam za bardzo miejsca spoko, dzięki za chęci, obawiam się że po takiej nocy jazda na desce przestała by mi się podobać :polew: Pucek ja ci kiedy wpierdole zobaczysz
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 a jednak Cię wkurwiłem Nie mnie jest ciężko tak naprawdę zdenerwować
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 wierz mi że cały czas nad tym działam
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 wierz mi że cały czas nad tym działam Powodzenia [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 12:33_________________________________________________Będę czekał
mech15 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 szkoda że z babami tak nie jest - że widać kto ją ostatni bzykał boisz się jakichś pułapek które inni zostawili?? :decayed:
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no to widze ze sie swiateczny spot szykuje na ktorym mnie niestety nie bedzie ;( dzisiaj do znajomych w odwiedziny a jutro rodzinka na chate sie zwala wiec odpadam a szkoda
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 no to widze ze sie swiateczny spot szykuje na ktorym mnie niestety nie bedzie ;( dzisiaj do znajomych w odwiedziny a jutro rodzinka na chate sie zwala wiec odpadam a szkoda E no na pół godziny się chociaż wyrwij
Rekomendowane odpowiedzi