Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 to jest hurtownia Diman a 50 metrów obok tego jest nowo otwarta biedronka dam radę no to wez mi jakis kruszon na jutro na kaca :kox:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 15:00_________________________________________________Pucek bedziesz kolo mnie przejezdzal to wstapisz Ty mi dziś podpadłeś więc nie licz na moją dobroć ciulam na zakupy :>
diman Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 to jest hurtownia Diman a 50 metrów obok tego jest nowo otwarta biedronka dam radę no to wez mi jakis kruszon na jutro na kaca :kox:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 15:00_________________________________________________Pucek bedziesz kolo mnie przejezdzal to wstapisz Ty mi dziś podpadłeś więc nie licz na moją dobroć ciulam na zakupy :> no to mnie teraz strach opętał
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ciulam na zakupy :> juz dwie strony tak pisze i non stop jest online :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 15:03_________________________________________________i dalej online :doh1:chyba ze idzie z laptopem
diman Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ciulam na zakupy :> juz dwie strony tak pisze i non stop jest online :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 15:03_________________________________________________i dalej on line :doh1: dokladnie a potem nie bedzie mial co pic :gwizdanie:
diman Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 diman jak mamuska przed sylwestrem ? dobrze troche sie zmeczyla tymi przygotowaniami odpoczywa chwile :gwizdanie:
diman Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Glut nie wstydz sie -napisz cos :polew:
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 diman jak mamuska przed sylwestrem ? dobrze troche sie zmeczyla tymi przygotowaniami odpoczywa chwile :gwizdanie: rusza sie juz cosik tam
diman Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 diman jak mamuska przed sylwestrem ? dobrze troche sie zmeczyla tymi przygotowaniami odpoczywa chwile :gwizdanie: rusza juz cosik tam juz od miesiaca sie rusza i kopie ze spac nie idzie chyba po starym to ma :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 15:12_________________________________________________a i bulik cos dla ciebie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178164.0;topicseen
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 diman jak mamuska przed sylwestrem ? dobrze troche sie zmeczyla tymi przygotowaniami odpoczywa chwile :gwizdanie: rusza juz cosik tam juz od miesiaca sie rusza i kopie ze spac nie idzie chyba po starym to ma :gwizdanie: a On juz wie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 diman jak mamuska przed sylwestrem ? dobrze troche sie zmeczyla tymi przygotowaniami odpoczywa chwile :gwizdanie: rusza juz cosik tam juz od miesiaca sie rusza i kopie ze spac nie idzie chyba po starym to ma :gwizdanie: a On juz wie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ze niby kto jest jego starym wie moja mu powiedziala ale co tam wychowam jak swoje :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 diman jak mamuska przed sylwestrem ? dobrze troche sie zmeczyla tymi przygotowaniami odpoczywa chwile :gwizdanie: rusza juz cosik tam juz od miesiaca sie rusza i kopie ze spac nie idzie chyba po starym to ma :gwizdanie: a On juz wie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ze niby kto jest jego starym wie moja mu powiedziala ale co tam wychowam jak swoje :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 15:19_________________________________________________moskal czyta ,zmienimy temam bo zacznie do glutosława kręcic :polew:
Guregoru Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Glut nie wstydz sie -napisz cos Telefon synchronizuję z kompem bo odebrałem z naprawy
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Glut nie wstydz sie -napisz cos Telefon synchronizuję z kompem bo odebrałem z naprawy :doh1: :doh1: :doh1: a inaczej nie działa :gwizdanie: :polew: :polew:
Skydiver Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 od nowego roku postaram się być bardziej miły :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ale pojechał :polew: To jedno z nierealnych założeń
diman Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 od nowego roku postaram się być bardziej miły :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ale pojechał :polew: To jedno z nierealnych założeń to jest z tych których na 100% nie dotrzymujemy :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Cześć brzydale od nowego roku postaram się być bardziej miły jaa yhymm :polew: [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 13:33_________________________________________________ ! j**ana :kox: od 2min sie zaczyna :polew: :polew: :polew: Bulik ja reaguje tak samo to kiedy mnie zabierasz do chorzowa????? :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Cześć brzydale od nowego roku postaram się być bardziej miły jaa yhymm :polew: [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 13:33_________________________________________________ ! j**ana :kox: od 2min sie zaczyna :polew: :polew: :polew: Bulik ja reaguje tak samo to kiedy mnie zabierasz do chorzowa????? :polew: :polew: :polew: :polew: jutro :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi