krolu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w lutym się przerzedzi :gwizdanie: A w marcu przed wyjazdem zaś będzie kilka albo kilkanaście miejsc wolnych jak co roku[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:38_________________________________________________ z rana mylisz się nie było... bo sam jedno potrzebowałem na gwałt :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nawet mi Miron nie załatwił :tongue4: Ale był taki okres przed zlotem że się nagle końcówka miejsc pusta zrobiła chyba że się potem uzupełniło na letnich tak zwykle jest, wiem na 100% z tą BT bo może bym do dziś był z moja była, dla której wtedy zabrakło miejsca :gwizdanie: :gwizdanie: To taki koks i nie umiał miejsca załatwić bo to nie żaden koks... maks eko groszek
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w lutym się przerzedzi :gwizdanie: A w marcu przed wyjazdem zaś będzie kilka albo kilkanaście miejsc wolnych jak co roku[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:38_________________________________________________ z rana mylisz się nie było... bo sam jedno potrzebowałem na gwałt :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nawet mi Miron nie załatwił :tongue4: Ale był taki okres przed zlotem że się nagle końcówka miejsc pusta zrobiła chyba że się potem uzupełniło na letnich tak zwykle jest, wiem na 100% z tą BT bo może bym do dziś był z moja była, dla której wtedy zabrakło miejsca :gwizdanie: :gwizdanie: To taki koks i nie umiał miejsca załatwić bo to nie żaden koks... maks eko groszek :polew:
diman Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 No diman jak zobaczyłem wpis na liscie do BT to szacun Ja juz pusciłem zaliczke zeby mi sie Ewa nie rozmyśliła :gwizdanie: no zobaczymy jak sie sprawy uloza jak bedzie jeszcze mozliwosc to jade :kox: no trudno za pozno zrobili ten wyjazd niestety ;( za późno ? PS. ja mam 28 marca urodziny a moja ma rodzic okolo tej daty wiec bede musial byc w domu i czuwac Ja bym na twoim miejscu jechał z twoją i nic nie pił. A jakby się zaczęło to do szpitala i tyle. Jakby się już rozwiązało tam, to twoje dziecko miało by miejsce urodzenia wbite Bukowina Tatrzańska lub Zakopane nie no gregor raczej nie chce sie tam wybierac z moja wole rodzic na miejscu niz po nia smigac do bukowiny do szpitala odebrac :gwizdanie: jak dam rade to pojade a i dobry wieczor
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Gregor a jak jest różnica wagi tony węgla albo tony koksu A co jo wunglorz? A jaka jest różnica łopata węgla a łopata koksu? Zbyt trudne? Guru toś pojechał....... A lopata suchego śniegu, a mokrego :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 20:26_________________________________________________ Pany wkladka K&N to dobra opcja zamiast ori filitra?? Nie.[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 20:26_________________________________________________ mylisz się nie było... bo sam jedno potrzebowałem na gwałt :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nawet mi Miron nie załatwił :tongue4: A bo Miron to umie załatwić, ale dzwona na stoku
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Gregor a jak jest różnica wagi tony węgla albo tony koksu A co jo wunglorz? A jaka jest różnica łopata węgla a łopata koksu? Zbyt trudne? Guru toś pojechał....... A lopata suchego śniegu, a mokrego :gwizdanie: Tak ale ty napisałeś: Eeeeee...., to przez to tyle ton umiesz przeciepać, bo koks lekki :gwizdanie: A nie "to przez to taką ilość" więc wychodzi na to że łatwiej mu przerzucić tonę koksu niż tonę węgla
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 w lutym się przerzedzi :gwizdanie: A w marcu przed wyjazdem zaś będzie kilka albo kilkanaście miejsc wolnych jak co roku[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:38_________________________________________________ z rana mylisz się nie było... bo sam jedno potrzebowałem na gwałt :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nawet mi Miron nie załatwił :tongue4: Ale był taki okres przed zlotem że się nagle końcówka miejsc pusta zrobiła chyba że się potem uzupełniło na letnich tak zwykle jest, wiem na 100% z tą BT bo może bym do dziś był z moja była, dla której wtedy zabrakło miejsca :gwizdanie: :gwizdanie: To taki koks i nie umiał miejsca załatwić przelewu nie było to i wysilać mi się nie chciało :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w lutym się przerzedzi :gwizdanie: A w marcu przed wyjazdem zaś będzie kilka albo kilkanaście miejsc wolnych jak co roku[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:38_________________________________________________ z rana mylisz się nie było... bo sam jedno potrzebowałem na gwałt :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nawet mi Miron nie załatwił :tongue4: Ale był taki okres przed zlotem że się nagle końcówka miejsc pusta zrobiła chyba że się potem uzupełniło na letnich tak zwykle jest, wiem na 100% z tą BT bo może bym do dziś był z moja była, dla której wtedy zabrakło miejsca :gwizdanie: :gwizdanie: To taki koks i nie umiał miejsca załatwić przelewu nie było to i wysilać mi się nie chciało :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w lutym się przerzedzi :gwizdanie: A w marcu przed wyjazdem zaś będzie kilka albo kilkanaście miejsc wolnych jak co roku[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:38_________________________________________________ z rana mylisz się nie było... bo sam jedno potrzebowałem na gwałt :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nawet mi Miron nie załatwił :tongue4: Ale był taki okres przed zlotem że się nagle końcówka miejsc pusta zrobiła chyba że się potem uzupełniło na letnich tak zwykle jest, wiem na 100% z tą BT bo może bym do dziś był z moja była, dla której wtedy zabrakło miejsca :gwizdanie: :gwizdanie: To taki koks i nie umiał miejsca załatwić przelewu nie było to i wysilać mi się nie chciało :gwizdanie: materialista :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 w lutym się przerzedzi :gwizdanie: A w marcu przed wyjazdem zaś będzie kilka albo kilkanaście miejsc wolnych jak co roku[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:38_________________________________________________ z rana mylisz się nie było... bo sam jedno potrzebowałem na gwałt :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nawet mi Miron nie załatwił :tongue4: Ale był taki okres przed zlotem że się nagle końcówka miejsc pusta zrobiła chyba że się potem uzupełniło na letnich tak zwykle jest, wiem na 100% z tą BT bo może bym do dziś był z moja była, dla której wtedy zabrakło miejsca :gwizdanie: :gwizdanie: To taki koks i nie umiał miejsca załatwić przelewu nie było to i wysilać mi się nie chciało :gwizdanie: materialista :gwizdanie: normalnie bym nie wziął - ale na telewizor zbierałem
diman Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w lutym się przerzedzi :gwizdanie: A w marcu przed wyjazdem zaś będzie kilka albo kilkanaście miejsc wolnych jak co roku[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:38_________________________________________________ z rana mylisz się nie było... bo sam jedno potrzebowałem na gwałt :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nawet mi Miron nie załatwił :tongue4: Ale był taki okres przed zlotem że się nagle końcówka miejsc pusta zrobiła chyba że się potem uzupełniło na letnich tak zwykle jest, wiem na 100% z tą BT bo może bym do dziś był z moja była, dla której wtedy zabrakło miejsca :gwizdanie: :gwizdanie: To taki koks i nie umiał miejsca załatwić przelewu nie było to i wysilać mi się nie chciało :gwizdanie: materialista :gwizdanie: normalnie bym nie wziął - ale na telewizor zbierałem a to co innego ma sie rozumiec
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Gregor a jak jest różnica wagi tony węgla albo tony koksu A co jo wunglorz? A jaka jest różnica łopata węgla a łopata koksu? Zbyt trudne? Guru toś pojechał....... A lopata suchego śniegu, a mokrego :gwizdanie: Tak ale ty napisałeś: Eeeeee...., to przez to tyle ton umiesz przeciepać, bo koks lekki :gwizdanie: A nie "to przez to taką ilość" więc wychodzi na to że łatwiej mu przerzucić tonę koksu niż tonę węgla A ja tam nie wiem, nie posługuję się łopatą na co dzień
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Gregor a jak jest różnica wagi tony węgla albo tony koksu A co jo wunglorz? A jaka jest różnica łopata węgla a łopata koksu? Zbyt trudne? Guru toś pojechał....... A lopata suchego śniegu, a mokrego :gwizdanie: Tak ale ty napisałeś: Eeeeee...., to przez to tyle ton umiesz przeciepać, bo koks lekki :gwizdanie: A nie "to przez to taką ilość" więc wychodzi na to że łatwiej mu przerzucić tonę koksu niż tonę węgla A ja tam nie wiem, nie posługuję się łopatą na co dzień
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 śmiejcie się śmiejcie - a Pucek jako jedyny z tej ekipy będzie miał za co żyć na emeryturze - reszta się będzie zabijać za puszkami w kubłach przed pabami [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 23:07_________________________________________________i jak Puce będzie śmigać na emeryturce na desce to my będziemy mieć jeszcze 15 lat roboty
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Miron, to żeś doj**ał myślisz że dożyję pracując pod ziemią do 55roku życia? dla ZUSu to będzie piękne, ale nie dla mnie
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 śmiejcie się śmiejcie - a Pucek jako jedyny z tej ekipy będzie miał za co żyć na emeryturze - reszta się będzie zabijać za puszkami w kubłach przed pabami [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 23:07_________________________________________________i jak Puce będzie śmigać na emeryturce na desce to my będziemy mieć jeszcze 15 lat roboty Ty co ty na kopalnie idziesz
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Miron, to żeś doj**ał myślisz że dożyję pracując pod ziemią do 55roku życia? dla ZUSu to będzie piękne, ale nie dla mnie dożyjesz - jeszcze nie słyszałem żeby ktoś miał problemu ze zdrowiem ze spania w robocie
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Miron, to żeś doj**ał myślisz że dożyję pracując pod ziemią do 55roku życia? dla ZUSu to będzie piękne, ale nie dla mnie dożyjesz - jeszcze nie słyszałem żeby ktoś miał problemu ze zdrowiem ze spania w robocie :polew:
Rekomendowane odpowiedzi