Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Miron, to żeś doj**ał myślisz że dożyję pracując pod ziemią do 55roku życia? dla ZUSu to będzie piękne, ale nie dla mnie dożyjesz - jeszcze nie słyszałem żeby ktoś miał problemu ze zdrowiem ze spania w robocie spania
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 śmiejcie się śmiejcie - a Pucek jako jedyny z tej ekipy będzie miał za co żyć na emeryturze - reszta się będzie zabijać za puszkami w kubłach przed pabami [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 23:07_________________________________________________i jak Puce będzie śmigać na emeryturce na desce to my będziemy mieć jeszcze 15 lat roboty Ty co ty na kopalnie idziesz chętnie - jak tam żadnej pracy się nie boję - nawet na kopalni mogę rozkazy dawać i dzielić robotą
diman Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 śmiejcie się śmiejcie - a Pucek jako jedyny z tej ekipy będzie miał za co żyć na emeryturze - reszta się będzie zabijać za puszkami w kubłach przed pabami [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 23:07_________________________________________________i jak Puce będzie śmigać na emeryturce na desce to my będziemy mieć jeszcze 15 lat roboty Ty co ty na kopalnie idziesz chętnie - jak tam żadnej pracy się nie boję - nawet na kopalni mogę rozkazy dawać i dzielić robotą sztajger :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 śmiejcie się śmiejcie - a Pucek jako jedyny z tej ekipy będzie miał za co żyć na emeryturze - reszta się będzie zabijać za puszkami w kubłach przed pabami [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 23:07_________________________________________________i jak Puce będzie śmigać na emeryturce na desce to my będziemy mieć jeszcze 15 lat roboty Ty co ty na kopalnie idziesz chętnie - jak tam żadnej pracy się nie boję - nawet na kopalni mogę rozkazy dawać i dzielić robotą :polew:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 śmiejcie się śmiejcie - a Pucek jako jedyny z tej ekipy będzie miał za co żyć na emeryturze - reszta się będzie zabijać za puszkami w kubłach przed pabami [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 23:07_________________________________________________i jak Puce będzie śmigać na emeryturce na desce to my będziemy mieć jeszcze 15 lat roboty Ty co ty na kopalnie idziesz chętnie - jak tam żadnej pracy się nie boję - nawet na kopalni mogę rozkazy dawać i dzielić robotą sztajger :gwizdanie: zastępca łaźniowego [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 23:15_________________________________________________spoko fucha - łopaty nie widzisz, na dół nie zjeżdżasz a i gołych d*p się naoglądasz :polew:
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 śmiejcie się śmiejcie - a Pucek jako jedyny z tej ekipy będzie miał za co żyć na emeryturze - reszta się będzie zabijać za puszkami w kubłach przed pabami [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 23:07_________________________________________________i jak Puce będzie śmigać na emeryturce na desce to my będziemy mieć jeszcze 15 lat roboty O ile nie będzie wykamany do tego czasu przez tą robotę :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 śmiejcie się śmiejcie - a Pucek jako jedyny z tej ekipy będzie miał za co żyć na emeryturze - reszta się będzie zabijać za puszkami w kubłach przed pabami [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 23:07_________________________________________________i jak Puce będzie śmigać na emeryturce na desce to my będziemy mieć jeszcze 15 lat roboty Ty co ty na kopalnie idziesz chętnie - jak tam żadnej pracy się nie boję - nawet na kopalni mogę rozkazy dawać i dzielić robotą sztajger :gwizdanie: zastępca łaźniowego [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 23:15_________________________________________________spoko fucha - łopaty nie widzisz, na dół nie zjeżdżasz a i gołych d*p się naoglądasz :polew: Teraz to żeś doj**ał :polew: :polew:
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 na dół nie zjeżdżasz a i gołych d*p się naoglądasz :polew:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 zaraz wracam - idę na chwilke na allegro
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 zaraz wracam - idę na chwilke na allegro Na kogo
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Gure, tak teraz mi się dopiero w oczy rzuciło. Po h*j ci taki duży podpis jak ty tylko na śląskich siedzisz, nam nie musisz reklamować
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Gure, tak teraz mi się dopiero w oczy rzuciło. Po h*j ci taki duży podpis jak ty tylko na śląskich siedzisz, nam nie musisz reklamować Zdziwił byś się ile mam forum na bieżąco przeczytanego
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja cie jakoś nigdzie nie widzę, może przez to że tylko czytasz, ale wiesz żeby ktoś widział twój podpis to musisz też się coś wypowiadać
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja cie jakoś nigdzie nie widzę, może przez to że tylko czytasz, ale wiesz żeby ktoś widział twój podpis to musisz też się coś wypowiadać
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja cie jakoś nigdzie nie widzę, może przez to że tylko czytasz, ale wiesz żeby ktoś widział twój podpis to musisz też się coś wypowiadać
Rekomendowane odpowiedzi