Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ja mam już weekend :gwizdanie: A skoro tak to ja idę spać
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 won :> uciekam na tv Ale zanim uciekniesz to jeszcze go .........
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Guregoru, KOLEGO, nie wiem czy wiesz ale wisiałeś mi 20 zł, teraz oddajesz 45 zł Miron, KOLEGO, wisisz mi 5 zł, oddajesz 15 zł noooooo A widzisz ku***a zapomniałem jutro Ci zrobię przelew Co ci napisać w tytule przelewu dobry w nocy Noc to jest teraz
miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Guregoru, KOLEGO, nie wiem czy wiesz ale wisiałeś mi 20 zł, teraz oddajesz 45 zł Miron, KOLEGO, wisisz mi 5 zł, oddajesz 15 zł noooooo miałem Ci zapłacić parking na Soszowie to gdzieś sp***doli...eś 5 aut dalej - przypomnij się
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Guregoru, KOLEGO, nie wiem czy wiesz ale wisiałeś mi 20 zł, teraz oddajesz 45 zł Miron, KOLEGO, wisisz mi 5 zł, oddajesz 15 zł noooooo miałem Ci zapłacić parking na Soszowie to gdzieś spier***i...eś 5 aut dalej - przypomnij się :polew: dobra dobra, teraz mi zapłacisz trzy razy parking Witam z rana
miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Guregoru, KOLEGO, nie wiem czy wiesz ale wisiałeś mi 20 zł, teraz oddajesz 45 zł Miron, KOLEGO, wisisz mi 5 zł, oddajesz 15 zł noooooo miałem Ci zapłacić parking na Soszowie to gdzieś spier***i...eś 5 aut dalej - przypomnij się :polew: dobra dobra, teraz mi zapłacisz trzy razy parking Witam z rana zrobisz se foto jak siedzisz u mnie w aucie i też będziemy kwita
miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 jeeebany ale nie mam naszej klasy to na urodzinach rodzince pokażesz
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 jeeebany ale nie mam naszej klasy to na urodzinach rodzince pokażesz nie bo i tak się nie znają :gwizdanie: dasz mi upalić i będzie git :>
miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 za 5 zł to se możesz 2 razy szyberdach otworzyć
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 za 5 zł to se możesz 2 razy szyberdach otworzyć procenty synek :gwizdanie:
gregory Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 dasz mi upalić i będzie git :> Ktoś tu wspominał o upalaniu 1:37
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 dasz mi upalić i będzie git :> Ktoś tu wspominał o upalaniu 1:37 gdzieś już widziałem ten filmik, b5 do mnie średnio przemawia, ale to kuuupeee [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 11:09_________________________________________________kontynuacja rozmowy z spotów wyjazdowych Pucek - sam sobie odpowiedz jakie jest prawdopodobieństwo znalezienia takiej skoro Gregory ma tylko jedno wymaganie ( musi być płci przeciwnej ) a już ma spore problemy ze znalezieniem Ps. może przejdziemy z tym na Gliwickie Miron, nie wiem jak to jest z Gregorym, ale jak by coś to jestem tolerancyjny
miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 a Ty co nam w środek rozmowy wchodzisz [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 11:21_________________________________________________Zaraz napiszemy kogo Ty szukasz
Rekomendowane odpowiedzi