diman Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Właśnie jeżeli chodzi o parkiet to nie bierzcie tego do siebie, ale na taniec to wy lasek nie wyrwiecie, co z resztą było wczoraj widać, no bo który wyrwał jakąś jak wy to mówicie "d*pę" bo to romantyki sa i byle gówna nie wyrywaja
Pucek Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 i jeeee będą szlagi Dziewczyno, my nie jesteśmy od wyrywania d*p, to one są od tego
gracia Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 bo to romantyki sa i byle gówna nie wyrywaja bez przesady aż tak źle wczoraj tam nie było
Pucek Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 aaa i Diman też ma rację, za byle co się nie chytam
gracia Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 czyno, my nie jesteśmy od wyrywania d*p, to one są od teg No i dlatego jesteś teraz sam
Pucek Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 no cóż, jeszcze przyjdzie na mnie pora :gwizdanie:
gracia Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 no cóż, jeszcze przyjdzie na mnie pora :gwizdanie: Z takim podejściem... może kiedyś.
diman Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 czyno, my nie jesteśmy od wyrywania d*p, to one są od teg No i dlatego jesteś teraz sam nie zebym byl chamski ale kto to mowi :gwizdanie:
gracia Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 bym byl chamski ale kto to mo Przepraszam bardzo ja wczoraj 3 spławiłam, tzn jednego pucek spławił
gracia Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 pamiętam to To już coś, bo są takie rzeczy których nie pamiętasz :gwizdanie:
krolu Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 i jeeee będą szlagi Dziewczyno, my nie jesteśmy od wyrywania d*p, to one są od tego dokładnie d*py same mają nas wyrywać... może się jeszcze starać mamay
diman Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 bym byl chamski ale kto to mo Przepraszam bardzo ja wczoraj 3 spławiłam, tzn jednego pucek spławił hmmm spławiłam no niech ci bedzie wy to napinatory jestescie
Pucek Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 prawda jest taka, laski są mądre bo kiedyś było tak że to facet ma wyrwać d*pę, teraz czasy się zmieniły i to jest akurat obojętne, czy to laska czy to facet wyrywa dlatego też, jeszcze wiele ludzi żyje świadomością że to laska ma być zdobywana - niestety się mylą no to się rozpisałem
gracia Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 prawda jest taka, laski są mądre bo kiedyś było tak że to facet ma wyrwać d*pę, teraz czasy się zmieniły i to jest akurat obojętne, czy to laska czy to facet wyrywa dlatego też, jeszcze wiele ludzi żyje świadomością że to laska ma być zdobywana - niestety się mylą no to się rozpisałem No i tak jak powiedziałam, dlatego znajdę tutaj kilku takich którzy są sami z takim myśleniem.
diman Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 prawda jest taka, laski są mądre bo kiedyś było tak że to facet ma wyrwać d*pę, teraz czasy się zmieniły i to jest akurat obojętne, czy to laska czy to facet wyrywa dlatego też, jeszcze wiele ludzi żyje świadomością że to laska ma być zdobywana - niestety się mylą no to się rozpisałem No i tak jak powiedziałam, dlatego znajdę tutaj kilku takich którzy są sami z takim myśleniem. podaj podaj
Pucek Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 ale macie temat nie ma czasu na d*py meeeeeeetry
gracia Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 prawda jest taka, laski są mądre bo kiedyś było tak że to facet ma wyrwać d*pę, teraz czasy się zmieniły i to jest akurat obojętne, czy to laska czy to facet wyrywa dlatego też, jeszcze wiele ludzi żyje świadomością że to laska ma być zdobywana - niestety się mylą no to się rozpisałem No i tak jak powiedziałam, dlatego znajdę tutaj kilku takich którzy są sami z takim myśleniem. podaj podaj A nie wiesz kto tu najwięcej pyskuje?
diman Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 prawda jest taka, laski są mądre bo kiedyś było tak że to facet ma wyrwać d*pę, teraz czasy się zmieniły i to jest akurat obojętne, czy to laska czy to facet wyrywa dlatego też, jeszcze wiele ludzi żyje świadomością że to laska ma być zdobywana - niestety się mylą no to się rozpisałem No i tak jak powiedziałam, dlatego znajdę tutaj kilku takich którzy są sami z takim myśleniem. podaj podaj A nie wiesz kto tu najwięcej pyskuje? nie mam pojęcia
Rekomendowane odpowiedzi