Pucek Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 no i pasi :gwizdanie: PS. Ciekawe jak długo wytrzymasz trzeba się teraz przenieść do bloku na przeciw nowej stacji orlena
diman Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 no i pasi :gwizdanie: PS. Ciekawe jak długo wytrzymasz trzeba się teraz przenieść do bloku na przeciw nowej stacji orlena :polew: :polew: a i tam macie dużo więcej miejsca
Pucek Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 jest tylko jeden problem, właściciel tego mieszkania nas nie lubi
diman Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 jest tylko jeden problem, właściciel tego mieszkania nas nie lubi no to musicie go przekonac do siebie :gwizdanie: że fajni jesteście
krolu Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 ja właśnie skończyłem oglądać horror - jakiś taki nawyk weekendowy
diman Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 eeeeeee to sztywniak jest :gwizdanie: i w dodatku napakowany
miron78 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Opublikowano 27 Lutego 2011 Diman - miałem Ci podwieść kompa ale wyjechałem do Poznania o 5.00 i w sumie teraz wróciłem i troche styrany jestem
diman Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 ja właśnie skończyłem oglądać horror - jakiś taki nawyk weekendowy :gwizdanie: sam nawet nie zaprosiłeś kolegów ;(
miron78 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Opublikowano 27 Lutego 2011 jak chcesz to jeszcze wyskoczę z chaty
diman Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Diman - miałem Ci podwieść kompa ale wyjechałem do Poznania o 5.00 i w sumie teraz wróciłem i troche styrany jestem luzik ja tez mam coś dla ciebie może sie jutro gdzieś szczaśniemy
krolu Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 ja właśnie skończyłem oglądać horror - jakiś taki nawyk weekendowy :gwizdanie: sam nawet nie zaprosiłeś kolegów ;( co jeszcze? :naughty:
Pucek Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 ja właśnie skończyłem oglądać horror - jakiś taki nawyk weekendowy :gwizdanie: sam nawet nie zaprosiłeś kolegów ;( co jeszcze? :naughty: jeszcze po fajnej dziewczynie dla każdego zaproszonego kolegi
diman Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 może a jak ci sie chce to zaraz smigam z autem na parking moge tam podjechac pod twoj blok co prawda nie mam po drodze ale moge zrobic rundke
krolu Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 ja właśnie skończyłem oglądać horror - jakiś taki nawyk weekendowy :gwizdanie: sam nawet nie zaprosiłeś kolegów ;( co jeszcze? :naughty: jeszcze po fajnej dziewczynie dla każdego zaproszonego kolegi nie znam żadnych fajnych dziewczyn [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 19:58_________________________________________________ może a jak ci sie chce to zaraz smigam z autem na parking moge tam podjechac pod twoj blok co prawda nie mam po drodze ale moge zrobic rundke podrzucić cie na parking? :naughty: :naughty:
diman Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 ja właśnie skończyłem oglądać horror - jakiś taki nawyk weekendowy :gwizdanie: sam nawet nie zaprosiłeś kolegów ;( co jeszcze? :naughty: nic chamie tylko bys do kogos na balety chodzil nic od siebie
diman Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 ja właśnie skończyłem oglądać horror - jakiś taki nawyk weekendowy :gwizdanie: sam nawet nie zaprosiłeś kolegów ;( co jeszcze? :naughty: jeszcze po fajnej dziewczynie dla każdego zaproszonego kolegi nie znam żadnych fajnych dziewczyn [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 19:58_________________________________________________ może a jak ci sie chce to zaraz smigam z autem na parking moge tam podjechac pod twoj blok co prawda nie mam po drodze ale moge zrobic rundke podrzucić cie na parking? :naughty: :naughty: mozesz mnie odwiesc spowrotem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi