diman Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Synek, wpadniesz tym trupem w piątek na spota??? znając życie nie da rady
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 u mnie też niejasna sprawa, możliwe że znowu na zimowych
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 u mnie też niejasna sprawa, możliwe że znowu na zimowych no nie przesadzaj zakładaj i nie pitol
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Czekam na tajle do gwintu miały być we wtorek, a będą dopiero w czwartek, prawdopodobnie
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Czekam na tajle do gwintu miały być we wtorek, a będą dopiero w czwartek, prawdopodobnie u no rzeczywiście lipa będzie
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 jeszcze jutro wpada ten chorzowianin dobrze że mam 2 komplety kluczy, będzie kręcił u siebie, a ja u siebie jeszcze o tym nie wie
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 jeszcze jutro wpada ten chorzowianin dobrze że mam 2 komplety kluczy, będzie kręcił u siebie, a ja u siebie jeszcze o tym nie wie jakoś tego nie widzę :gwizdanie:
gregory Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Synek, wpadniesz tym trupem w piątek na spota??? Chyba nie dam rady. Qr wa Tłumik się rozsypał, znaczy rozpuknął i zrobiła się w nim dziura i trza to łatać :gwizdanie:
gregory Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 przyjedź na pełnym przelocie Zgadłeś, będzie przelot
gregory Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 no widzisz :gwizdanie: Mam nadzieję, że nie będzie oc**jenne larmo :polew:
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 już Ci mogę powiedzieć że będzie mega głośno
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 czy będę w piątek tego jeszcze nie wiem. Z KR lcieliśmy na 2 auta i kumpel coś tam sapał że na drodze fela mywiata i auto jest 2 razy groźniejsze - chyba będę musiał kogoś poprosić żeby się nim przejechał a ja za nim pobiegnę Ps . Macie jakieś namiary na opony używane - żeby sprzedać stare kołą muszę kupić jedną oponke bo jak wiecie miałem walniętą[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 22:50_________________________________________________Ps. Diman już dzisiaj koła widział na żywo. Mega szału rozmiar nie robi ale przynajmniej już się nie tracą na aucia jak poprzednie - wygląd powiedział bym jak 19 w B7
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 jak patrzyłem na zdjęcia to tak samo stwierdziłem myślę że w piątek będzie okazja zobaczyć to na żywo
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 za rok może zmienię na większe - jak sasiad będzie traktor sprzedawał na zimówkach i mu letnie zostaną
Rekomendowane odpowiedzi