stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :polew: taką co grała w strasznym filmie a Ty nie kozacz ja nie kozacze, ja jeżdżę dieslem
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no właśnie traktorzyści Mam dzisiaj jakiś dobry humor, myślę że dał bym radę coś wyrwać
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no właśnie traktorzyści Mam dzisiaj jakiś dobry humor, myślę że dał bym radę coś wyrwać niewidome się nie liczą :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no właśnie traktorzyści Mam dzisiaj jakiś dobry humor, myślę że dał bym radę coś wyrwać chyba rzodkiewkę z ogródka
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no właśnie traktorzyści Mam dzisiaj jakiś dobry humor, myślę że dał bym radę coś wyrwać no to smigaj na wieś może sie cos przewróci pod twoim autem i bedzie branie [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 23:25_________________________________________________ no właśnie traktorzyści Mam dzisiaj jakiś dobry humor, myślę że dał bym radę coś wyrwać chyba rzodkiewkę z ogródka :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Miron kiedy umawiamy się na poszerzanie błotników :gwizdanie:
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Miron kiedy umawiamy się na poszerzanie błotników :gwizdanie: najpierw program zróbcie
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Miron kiedy umawiamy się na poszerzanie błotników :gwizdanie: Ile za to sobie cenisz? [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 23:35_________________________________________________kończę drugi browar więc wypad na wieś odpada
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Miron kiedy umawiamy się na poszerzanie błotników :gwizdanie: Ile za to sobie cenisz? [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 23:35_________________________________________________kończę drugi browar więc wypad na wieś odpada drugi powiadasz wiec co czyżbym ja musiał po ciebie podjechac
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Miron kiedy umawiamy się na poszerzanie błotników :gwizdanie: a kiedy Ci pasuje ?
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Miron kiedy umawiamy się na poszerzanie błotników :gwizdanie: Ile za to sobie cenisz? [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 23:35_________________________________________________kończę drugi browar więc wypad na wieś odpada drugi powiadasz wiec co czyżbym ja musiał po ciebie podjechac masz auto na parkingu :gwizdanie:
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Miron kiedy umawiamy się na poszerzanie błotników :gwizdanie: Ile za to sobie cenisz? [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 23:35_________________________________________________kończę drugi browar więc wypad na wieś odpada drugi powiadasz wiec co czyżbym ja musiał po ciebie podjechac masz auto na parkingu :gwizdanie: no ale nic jednak nie piłem wiec można w każdej chwili po niego smignac i na lachony na rybnik
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 gdzie jedziemy ? do kato :gwizdanie:
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no i widzę ze jednak smaki są [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 23:41_________________________________________________ gdzie jedziemy ? do kato :gwizdanie: do kato powiadasz
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Miron kiedy umawiamy się na poszerzanie błotników :gwizdanie: a kiedy Ci pasuje ? pod koniec tygodnia lub przyszły weekend
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Miron kiedy umawiamy się na poszerzanie błotników :gwizdanie: a kiedy Ci pasuje ? pod koniec tygodnia lub przyszły weekend OK
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ogromne ale nie, nie mogę :> a co mama ci zabroniła czy co
Rekomendowane odpowiedzi