Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdybym nie pracował w kopalnii, gdybym miał z kim balować i gdybym nie pracował na III zmiany to pewnie bym się tak bawił

ale niestety, w Rybniku nie mam z kim imprezować - wszyscy kumple zaobrączkowali, przez zmiany nie ma kiedy imprezować, jedynie weekend, a w weekendy też pracuję, więc??? niestety, tak się tylko fajnie mówi :)

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdybym nie pracował w kopalnii, gdybym miał z kim balować i gdybym nie pracował na III zmiany to pewnie bym się tak bawił

ale niestety, w Rybniku nie mam z kim imprezować - wszyscy kumple zaobrączkowali, przez zmiany nie ma kiedy imprezować, jedynie weekend, a w weekendy też pracuję, więc??? niestety, tak się tylko fajnie mówi :)

spoko dziadku :evil: :evil:

Opublikowano

spoko dziadku :evil: :evil:

:polew::decayed:

Opublikowano

a zresztą, Diman przecież Ty wiesz lepiej co ja tam pod ziemią robię :decayed: :decayed: :decayed:

leżę i śpię, co nie? :kox:

Opublikowano

a zresztą, Diman przecież Ty wiesz lepiej co ja tam pod ziemią robię :decayed: :decayed: :decayed:

leżę i śpię, co nie? :kox:

Jak kazdy ryl.... a z naszych podatków kasa na was idzie... Zaknąć te budy w piz*u !!!!!!!!!!!!!

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew::decayed:

Nawet w kabaretach z was jebia...... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dokładnie :decayed:

oj chłopaki chłopaki

Mario, szpachla nie odpadła przez święta? :polew:

Opublikowano

Nie.... daje rady troche tylko na zakretach znosi bo aerodynamika jest zakłócona .... :decayed: :decayed:

Opublikowano

No nie ma żartów, musisz uważać :naughty:

Opublikowano

Spoko ważne że smiga po taniemu i sie nie pier.... jak te wasze Audi :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Spoko ważne że smiga po taniemu i sie nie pier.... jak te wasze Audi :polew: :polew: :polew: :polew:

no widzisz, dlatego też trzymaj się tej szpachli :>

Opublikowano

kto jedzie za tydzień do Kamienia ? bo ja napewno - tyle że może nie tak całkiem z rana a gdzieś 10.00

Opublikowano

JO jadę na bank! :kox:

Opublikowano

ja też jadę, prawdopodobnie zabieram kuzyna/ów :decayed:

Egon też coś pisał że jedzie

a dlaczego Miron tak późno?

Opublikowano

Ja chyba odpadam bo ma być mega pogoda a więc spędzam długi weekend na wyciągu narciarskim i snowboardzie z kółkami... 4 dni nauki jazdy... a może ktoś jest chetny??? Noclegi tanie bo od 30 do 35 zł wypożyczenie sprzętu też w rozsadnych cenach...

a tutaj oficajalne info...

Majówka to już kultowy termin w kalendarzu każdego fana mountainboardu. To właśnie wtedy oficjalnie otwieramy sezon mountainboardowy.

Jest już wtedy na tyle ciepło, że jazda na mountainboardzie po stoku jest wielką przyjemnością.

To z pewnością jedna z najciekawszych mountainboardowych imprez w naszym kraju, której nie możesz przegapić.

W tym roku dodatkowa atrakcja, bo podczas majówki, dokładnie w niedziele o 19.00 zostanie prze...dstawiona działalność Polskiego Stowarzyszenia Mountainboardu (PSM). Wstęp wolny dla każdego. Będą omawiane zasady rywalizacji, informacje o licencji zawodnika PSM, itp.

Skorzystaj z długiego majowego weekendu, zabierz rodzinę, znajomych i przyjedź i Ty !!!

Spędź ten weekend na mountainboardowo !!!

Termin

30 kwiecień 2011 (sobota) - 3 maj 2011 (wtorek), czyli aż 4 dni mountainboardu i innych atrakcji !!!

Miejsce

W tym roku majówka odbędzie się na stoku najstarszej i największej szkoły mountainboardu w Polsce.

Szkoła mountainboardu BiBboard

Stok Andaluzja

ul. Wczasowa 20

34-312 MiędzyBrodzie Bialskie

Szkoła jest przystosowana do nauki dorosłych i dzieci na każdym poziome zaawansowania.

Szkoła BiBoard zapewnia profesjonalne szkolenia nie tylko indywidualne, ale też i grupowe.

Szkolenia z doświadczonymi instruktorami odbywają się na profesjonalnym sprzęcie również z hydraulicznym układem hamowania.

Jest to najstarsza, największa i najbardziej utytułowana szkoła mountainboardu w Polsce.

Na miejscu czeka na Ciebie moc atrakcji:

- Stok dla początkujących

- Stok dla zaawansowanych

- Skocznia freestyle

- Wyciąg orczykowy

- Slalom dla początkujących

- Kadra instruktorska wraz z profesjonalnym sprzętem

- Wypożyczalnia mountainboardów

- Slalom

- Trampolina

- Bar przy stoku

- Muzyka

- Miła atmosfera

- Sprawdzona baza noclegowa w pobliżu

Dla zaawansowanych w pobliżu są też dwie inne góry:

- Żar, czyli szybka i ostra trasa dla fanów downhillu

- Szyndzielnia, czyli długa trasa dla miłośników freerideu

Oprócz możliwości nauki jazdy na mountainboardzie, okolica posiada wiele innych atrakcji turystycznych:

- Kolej Na Górę Żar

- Sztuczny zbiornik na szczycie

- Park linowy

- Wypożyczalnia kajaków oraz rowerów wodnych

- Czarter 7osobowej Łodzi kabinowej

- Szkoła windsurfingu

- Baza noclegowa

- Szkoła Paralotniowa

- Szkoła Szybowcowa

Dojazd

MiędzyBrodzie Bialskie, wyciąg Andaluzja

360 km trasą katowicką z Warszawy

87 km z Krakowa

70 km z Katowic

20 km ze Szczyrku

16 km z Bielsko-Białej

10 km z Żywca

Oczywiście oprócz samej jazdy na deskach wiele innych atrakcji... :wink4: To taki jakby ogólnopolski zlot fanów snowboardu na kółkach

Opublikowano

ja też jadę, prawdopodobnie zabieram kuzyna/ów :decayed:

Egon też coś pisał że jedzie

a dlaczego Miron tak późno?

bo jakoś nie widzę sensu jechać o 8 czy 9 - pojadę chyba bez rodzinki więc na spokojnie o 10.00 sobie wyjadę i wystarczy[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 21:50_________________________________________________Dobrze że nie mam programu bo pewnie znowu by mnie kusiło sprwadzić sobie czasy :decayed:

Opublikowano

Mario, ciekawa opcja, pewnie skorzystam ale w przyszłości :rolleyes:

Opublikowano

Ps. jak pojade sam to nie ma problemu żeby się zebrć w kilka osób :wink4:

Opublikowano

eeee Miron, 10 to trochę późno, zrobić tak żeby o 9 tam być, myślę że to w sam raz, żeby też zająć fajne miejsce dla aut

Opublikowano

Mario, ciekawa opcja, pewnie skorzystam ale w przyszłości :rolleyes:

zagadaj z nim to Cię pouczy - w końcu już rz był :decayed:

Ps .TVN - film dla ludzi co chcą miec kase w życiu :decayed:

Opublikowano

oglądam :polew: