gregory Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Ja jadę wcześnie, żeby wszystko widzieć, słyszeć i wogóle jak najdłużej tam być, bo niewiele jest takich imprez w roku w naszej okolicy:)
Pucek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Ja jadę wcześnie, żeby wszystko widzieć, słyszeć i wogóle jak najdłużej tam być, bo niewiele jest takich imprez w roku dokładnie, na lajcie posiedzieć od rana
miron78 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 eeee Miron, 10 to trochę późno, zrobić tak żeby o 9 tam być, myślę że to w sam raz, żeby też zająć fajne miejsce dla aut :shocked: o 9.00 tam być ? co ty tM CHCESZ TRAWE KOSIĆ ? rok temu byliśmy tam xhyba o 9.00 to byliśmy jedni z pierwszych i chyba do samej 11.00 totalnie nic się nie działo
Mario22 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Mario, ciekawa opcja, pewnie skorzystam ale w przyszłości No spoko wiesz jak umisz na zimowej desce to na mountainboardzie bez problemu sobie poradzisz a jak doliczysz do tego kask zbroje ciuchy i kamienisty teren to adrenalina jest konkretna dla tych juz dobrze śmigajacych i dla takich amatorów jak ja. W tamtym roku byłem na zwykłej górce a potem na konkretnym torze i było super a przy odpowiedich ochraniaczach bolała mnie tylko noga a upadki niektóre były konkretne i to wprost na kamienie itd. jedynie spodnie były na raz... :decayed:
gregory Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 eeee Miron, 10 to trochę późno, zrobić tak żeby o 9 tam być, myślę że to w sam raz, żeby też zająć fajne miejsce dla aut :shocked: o 9.00 tam być ? co ty tM CHCESZ TRAWE KOSIĆ ? rok temu byliśmy tam xhyba o 9.00 to byliśmy jedni z pierwszych i chyba do samej 11.00 totalnie nic się nie działo No i co z tego niedziela na lajcie, posiedzieć pogadać itp.. można się z rana napić
Pucek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Mario, to chyba to pier**lę, bark mnie ledwo co przestał boleć, więc wolę na razie nie ryzykować, a znowu koszty na ochraniacze itd.
miron78 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 eeee Miron, 10 to trochę późno, zrobić tak żeby o 9 tam być, myślę że to w sam raz, żeby też zająć fajne miejsce dla aut :shocked: o 9.00 tam być ? co ty tM CHCESZ TRAWE KOSIĆ ? rok temu byliśmy tam xhyba o 9.00 to byliśmy jedni z pierwszych i chyba do samej 11.00 totalnie nic się nie działo No i co z tego niedziela na lajcie, posiedzieć pogadać itp.. można się z rana napić może i racja - jak się ma rodzine to jest troszke inaczej
Mario22 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Mario, to chyba to pieprzę, bark mnie ledwo co przestał boleć, więc wolę na razie nie ryzykować, a znowu koszty na ochraniacze itd. Będziesz kiedyś chętny spróbować to daj znać ja mam swoje ochraniacze i kask nie mam tylko zbroi... na razie... ale jak bedziesz chciał tylko tego zakosztować to sie zgadamy jakiś weekend. Mnie w to wprowadzili chłopcy z Rybnika i Krakowa... dwóch z nich stało na pudle na mistrzostwach polski. Ogólnie jak ktos lubi coś ekstremalnego to jest fajnie a mało tego ja byłem wtedy drugi raz z nimi na torze to padał deszcz... wtedy dopiero była zabawa... jakby offroad... udupceni fest ale zadowoleni jakby po pierwszym stosunku... :decayed: :decayed:
Pucek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 "śniło mi się że miałem własny skup butelek" Mario, raczej szybciej kupię motor niż zacznę ciupać na tej desce z kółkami
gregory Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ja mam swoje ochraniacze i kask nie mam tylko zbroi... na razie... ale jak bedziesz chciał tylko tego zakosztować to sie zgadamy jakiś weekend Ej, ale Pucek ostatnio schudł :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 noo ważyłem się dzisiaj i zostało mi 85,4 KG Szykuję formę pod crossa
Mario22 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 noo ważyłem się dzisiaj i zostało mi 85,4 KG Szykuję formę pod crossa To jak nie masz jeszcze prawka to rób bo wiesz że przepisy się zmieniaja...
Pucek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 od przyszłego roku aaa i na crossa prawka nie potrzebuję, chociaż wolę motor na szosę
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ja też sie do kamienia wybieram :gwizdanie: a to jest GEKO CUP?
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 niee te bardziej amatorskie zawody aaaaa co miron startował
Pucek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 też te na których można rozpalać grill
krolu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 też te na których można rozpalać grill spoko pisze się muszę kogoś z katowickich namówić, auto odpali dopiero w pon :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi