Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem tyle na ten temat...

2011.jpg

7 - 8 MAJ

Plan imprezy

-Rzut felgą

-Picie piwa na czas

-Najgłośniejsze car audio

-Drużynowe przeciąganie auta

-Palenie gumy inaczej (niespodzianka)

-Wymiana koła na czas

Koszt wjazdu:

- 20zł od auta

Dodatkowo gril, napoje, muzyka w wiejskich rytmach z domieszką Techno

Informacje

Zlot rozpoczyna się 7-8 maj wjazd od godziny 10 rano

Tak jak zeszłym roku konkurencje będą zaczynały regularnie w odstępach 1h niezależnie czy się skończyła czy nie

Prosilibyśmy o przygotowanie drobnych bo ciężko będzie z rozmienianiem na początku

Zapisy na konkurencje będą przy bramkach i też tu prosilibyśmy, by od razu się zapisywać, a nie na ostatnią minute, bo potem robią się problemy .

Ale nigdzie nie ma napisanego adresu gdzie to jest... :mysli: :mysli: :mysli:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No spoko to wygląda... z Knurowa tam jest 45 km a z gliwic 37km wiec bliziutko... kwestia tylko pogody... :mysli: i ekipy kto by pojechał... :evil:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Powróciłem z majówki nie do końca w pełni sprawny ale jakos sie ruszam i powiem Ci Mirek że nie jest takie straszne skakanie bez spadachronu na dół :polew: z I pietra na parter bez trzymanki pełny lot nad schodami ale lądowanie juz nie takie miekkie jak u Ciebie :kwasny:

Ps. Dimek jeszcze raz gratki no i dużo przespanych nocy teraz jak juz rodzinka w komplecie :good:

Opublikowano

Powróciłem z majówki nie do końca w pełni sprawny ale jakos sie ruszam i powiem Ci Mirek że nie jest takie straszne skakanie bez spadachronu na dół :polew: z I pietra na parter bez trzymanki pełny lot nad schodami ale lądowanie juz nie takie miekkie jak u Ciebie :kwasny:

Ps. Dimek jeszcze raz gratki no i dużo przespanych nocy teraz jak juz rodzinka w komplecie :good:

no w komplecie właśnie trochę sobie śpią :wink4: chodź już wiem, że spania nie będzie :gwizdanie:

Opublikowano

no w komplecie właśnie trochę sobie śpią :wink4: chodź już wiem, że spania nie będzie :gwizdanie:

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

Spania nie będzie i przez jakiś czas klubowego imprezowania... :gwizdanie:

Opublikowano

no co zrobisz trudno zdecydowałem się to teraz cza brać odpowiedzialność za tą decyzje :wink4:

Opublikowano

no co zrobisz trudno zdecydowałem się to teraz cza brać odpowiedzialność za tą decyzje :wink4:

No wiadomo... forum to tylko forum... :wink4:

Opublikowano

Ja bym odkupił od Ciebie kilka sztuk jeśli można :>

Opublikowano
:hi: rankiem
Opublikowano
Opublikowano

Dzień Dobry :gwizdanie:

Opublikowano
Opublikowano
:hi: siemano pozałatwiane sprawy na dzisiaj wiec troszkę na forum jest czasu :)
Opublikowano

:hi: siemano pozałatwiane sprawy na dzisiaj wiec troszkę na forum jest czasu :)

Ale żeś wyspokojniał :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.