Pucek Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Gracjan Ale w tym tygodniu spota nie będzie - jedziemy na 3 dni pod Kraków - Zator Urodziny spotów Śląskich
Gracjan Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Na 3 dni napewno nie pojadę, wpadnę może w sobotę, zobaczymy
Mario22 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Na 3 dni napewno nie pojadę, wpadnę może w sobotę, zobaczymy Siema. Ja też jade w sobote więc jak bedziesz pewien na 100% i wszystko sobie przemyślisz i nadal uznasz że chcesz do "Nich" jechać i nie bedziesz miał obaw że coś Ci się stanie to daj znać... można lecieć na dwie furki... Ja pojade rano mysle ok 8 max 9 z Knurowa... Pogoda dzis bombon...trzeba pojechac na emke bo frekwencja powinna byc dzis mega...
Gracjan Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Mario, będę pamiętał jak pojadę to lecimy razem Może wypada się wybrać dzisiaj ma M1....
Pucek Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 no tak się zastanawiam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ale nie chce mi się znowu dylać na Gliwice
Mario22 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Ja i miron ruszamy z knurowa ok 20 może troche przed...
Mario22 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Pucek gaz masz więc nie swiruj tylko wpadaj zaliczymi spontan spota posiedzimy tam potem kebab i gra muzyka... a pogoda super to i może będzie coś ciekawszego od samych furek.... :gwizdanie: :gwizdanie: Możesz wpasć domnie ok 19:30 i pojedziemy pod blok mirona
Pucek Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Tu nie chodzi oto, mam tak wyebane sprzęgło że już mi nity trą o dwumas A znając naszą jazdę, to będzie tak że nie dojadę spowrotem do domu Ale wpadnę do Ciebie Mario i pojedziemy
Mario22 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Tu nie chodzi oto, mam tak wyebane sprzęgło że już mi nity trą o dwumas A znając naszą jazdę, to będzie tak że nie dojadę spowrotem do domu Ale wpadnę do Ciebie Mario i pojedziemy :good: No to mamy spontana... Pucek Mario Miron Gracjan Kto jeszcze????
krolu Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Tu nie chodzi oto, mam tak wyebane sprzęgło że już mi nity trą o dwumas A znając naszą jazdę, to będzie tak że nie dojadę spowrotem do domu Ale wpadnę do Ciebie Mario i pojedziemy :good: No to mamy spontana... Pucek Mario Miron Gracjan Kto jeszcze???? ja jadę osobno... na tych kołach nie osiągam 180 km/h więc nie będe sobie robił siary przed d.
Guregoru Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Pucek a czemu zakładasz że spota nie będzie... Jak znajdzie się choćby jeszcze jedna osoba chętna to ja mogę podjechać na Arenę
Gobi Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Witam ślaskie Mam pytanie,czy ktoś może zna to autko ? albo gdzieś widuje ? http://otomoto.pl/audi-100-s4-quattro-C18588998.html
Rekomendowane odpowiedzi