Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

filmiki wklejone :wink4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

filmiki wklejone :wink4:

Telefon masz wyczesany.... jakość HD daje rady... :good: :good: :good:

Opublikowano

przestań mi słodzić :decayed:

ale fakt, telefon mam fajny :polew:

Opublikowano

Witam :hi:

Fajnie było. Mirek jeszcze raz dziękuję za przejażdżkę z moim synkiem. Powiem tylko tyle że jest pod wielkim wrażeniem i aby nie być gorszym od Ciebie to go przewiozłem 230 po A4 :evil:

Opublikowano

Ja nie wiem jaką wy macie skrzynie że te auta latają po 230 km/h :decayed:

dzisiaj przy 220 miałem równe 6 tyś :mysli:

Opublikowano

Ja nie wiem jaką wy macie skrzynie że te auta latają po 230 km/h :decayed:

dzisiaj przy 220 miałem równe 6 tyś :mysli:

Ja też nie wiem ale na 15" i jak sam jechałem to było 240km/h (licznikowo- na Navi 227km/h). Niestety teraz na szerszych laćkach i we dwie osoby tylko 230. Trochę się zawiodłem ale to też może wina dużego ruchu na A4.

Opublikowano

Z rana :hi:

Opublikowano
:hi: rankiem
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

Fajnie było. Mirek jeszcze raz dziękuję za przejażdżkę z moim synkiem. Powiem tylko tyle że jest pod wielkim wrażeniem i aby nie być gorszym od Ciebie to go przewiozłem 230 po A4 :evil:

spoko :wink4:

mnie to nic nie kosztowało a synek miał ucieche :)

szkoda tylko że znowu przypadło jechać z oplem

Opublikowano

Witam. :hi:

Wydaje mi się że mogłeś zjechać i zaczekać na następny samochód. Po drugie szkoda że nie jechałeś z tą Porschawką co stanęła za Tobą bo na mokrym to pewnie byś go objechał :evil: Jeszcze raz dzięki :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Wydaje mi się że mogłeś zjechać i zaczekać na następny samochód. Po drugie szkoda że nie jechałeś z tą Porschawką co stanęła za Tobą bo na mokrym to pewnie byś go objechał :evil: Jeszcze raz dzięki :decayed:

no właśnie chciałem z nią pojechać i chciałem zjechać na bok - ale niestety się nie udało - organizatorzy kazali jechać - z te porsche nie chciało podjechać :disgust:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 12:40_________________________________________________Ps. z tym z vectry byłem dogadany że przepuści porszawke

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

no właśnie chciałem z nią pojechać i chciałem zjechać na bok - ale niestety się nie udało - organizatorzy kazali jechać - z te porsche nie chciało podjechać :disgust:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 12:40_________________________________________________Ps. z tym z vectry byłem dogadany że przepuści porszawke

Pewnie wiedział o co chodzi i byłby wstyd jakby go "zwykła" A4 objechała

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

czekamy na następne zawody - gdzie teraz ja będę kibicował a mam nadzieje pozostali z naszej ekipy furki sobie sprawdzą

Osobiście Wam sie dziwie że nie startujecie - moc nie ma znaczenia - frajda i zabawa jest niezła - tym bardziej właśnie startując z lepszymi, mocniejszymi od siebie :) zawsze może im coś nie wyjść lub paść :kox:

powiem tak - raz wystartujecie i zawsze już będzie Was kusiło :)[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 14:10_________________________________________________Gregory - lekka furka a moc też jest

Pucek - prawie 200 kucy + quattro czyli też byś niejedne auto wydupcył - tym bardziej na mokrym

Krolu - ........................................... :mysli:............................nic mi nie przychodzi do głowy :embarrassed:

Egon - lekka fura i 200ps

...........czego Wam więcej trzeba żeby wystartować - dla samej zabawy z czasami warto

jak widzicie na moim przykładzie dużo fur wygląda na mocniejsze a za specjalnie nie jadą

Opublikowano

Miron, jak by Pan od sprzęgła nie dał ciała to bym startował, właśnie dla zabawy, bo z czym tu do ludzi :)

Jak odbędzie się ta impreza w Kamieniu to na 100% startuję, jedyny problem to późniejsza chęć rezania :disgust:

Opublikowano

czekamy na następne zawody - gdzie teraz ja będę kibicował a mam nadzieje pozostali z naszej ekipy furki sobie sprawdzą

Osobiście Wam sie dziwie że nie startujecie - moc nie ma znaczenia - frajda i zabawa jest niezła - tym bardziej właśnie startując z lepszymi, mocniejszymi od siebie :) zawsze może im coś nie wyjść lub paść :kox:

powiem tak - raz wystartujecie i zawsze już będzie Was kusiło :)[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 14:10_________________________________________________Gregory - lekka furka a moc też jest

Pucek - prawie 200 kucy + quattro czyli też byś niejedne auto wydupcył - tym bardziej na mokrym

Krolu - ........................................... :mysli:............................nic mi nie przychodzi do głowy :embarrassed:

Egon - lekka fura i 200ps

...........czego Wam więcej trzeba żeby wystartować - dla samej zabawy z czasami warto

jak widzicie na moim przykładzie dużo fur wygląda na mocniejsze a za specjalnie nie jadą

:ssij: jeszcze cie kiedyś objadę i wtedy zobaczysz i żałuj że nie widziałeś jaki lans robił mój nowy wydech przed wjazdem :kox: :kox: wszyscy się oglądali :gwizdanie:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.