tomaszstn Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 współczucia diman ale nie tylko Tobie poobijali auto no ale coz niektorzy jezdzic nie potrafią a tym bardziej parkować bo to nie jego . Tylny zderzak mam poobijany i jeszcze kilka poważniejszych otarć bedzie trzeba go do malowania dać chociaż przedni też nie lepszy Na forum ktoś tam sprzedaje zderzak z polifta za 150zł, chyba stanley o ile dobrze pamiętam. Dasz do lakierowania i potem przełożysz a swój sprzedasz za 100zł to Cię wyjdzie 50zł + lakierowanie (które i tak musisz zrobić) nie kuś Jak już masz malować to nie ma sensu tego swojego starego tylko zakładaj polifta. Ja zawaliłem i teraz żałuję więc nie popełniaj mego błędu [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 20:05_________________________________________________Diman a Ty też kopnij dobrze w zderzak i wymieniaj na rs4. Widziałem na allegro przód i tył. Nawet kolor się zgadzał dopiero co S-lina założyłem a po za tym RS4 mi nie wejdzie bo RS ma szersze błotniki :gwizdanie: Z tego co pamiętam to chyba nawet były w komplecie, maska alu też [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 20:26_________________________________________________ Tomek to dla Ciebie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=226650.0
A4-Tomek Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 współczucia diman ale nie tylko Tobie poobijali auto no ale coz niektorzy jezdzic nie potrafią a tym bardziej parkować bo to nie jego . Tylny zderzak mam poobijany i jeszcze kilka poważniejszych otarć bedzie trzeba go do malowania dać chociaż przedni też nie lepszy Na forum ktoś tam sprzedaje zderzak z polifta za 150zł, chyba stanley o ile dobrze pamiętam. Dasz do lakierowania i potem przełożysz a swój sprzedasz za 100zł to Cię wyjdzie 50zł + lakierowanie (które i tak musisz zrobić) nie kuś Jak już masz malować to nie ma sensu tego swojego starego tylko zakładaj polifta. Ja zawaliłem i teraz żałuję więc nie popełniaj mego błędu [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 20:05_________________________________________________Diman a Ty też kopnij dobrze w zderzak i wymieniaj na rs4. Widziałem na allegro przód i tył. Nawet kolor się zgadzał dopiero co S-lina założyłem a po za tym RS4 mi nie wejdzie bo RS ma szersze błotniki :gwizdanie: Z tego co pamiętam to chyba nawet były w komplecie, maska alu też [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 20:26_________________________________________________ Tomek to dla Ciebie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=226650.0 dzięki Ty chyba ni mosz co w doma robić
tomaszstn Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Na L4 siedzę w domu więc ..........................
egon47 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 współczucia diman ale nie tylko Tobie poobijali auto no ale coz niektorzy jezdzic nie potrafią a tym bardziej parkować bo to nie jego . Tylny zderzak mam poobijany i jeszcze kilka poważniejszych otarć bedzie trzeba go do malowania dać chociaż przedni też nie lepszy Na forum ktoś tam sprzedaje zderzak z polifta za 150zł, chyba stanley o ile dobrze pamiętam. Dasz do lakierowania i potem przełożysz a swój sprzedasz za 100zł to Cię wyjdzie 50zł + lakierowanie (które i tak musisz zrobić) nie kuś Jak już masz malować to nie ma sensu tego swojego starego tylko zakładaj polifta. Ja zawaliłem i teraz żałuję więc nie popełniaj mego błędu [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 20:05_________________________________________________Diman a Ty też kopnij dobrze w zderzak i wymieniaj na rs4. Widziałem na allegro przód i tył. Nawet kolor się zgadzał dopiero co S-lina założyłem a po za tym RS4 mi nie wejdzie bo RS ma szersze błotniki :gwizdanie: jak to nie wejdzie Nosb do B6 zalozyl zderzak z RS4 B7
Mario22 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Założyc mozna kwestia jak to potem wyglada ja znam takich co do punto zakładali przód od A3 ale co z tego skoro było widac z kazdej strony że jedno do drugiego nie pasuje....
diman Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 współczucia diman ale nie tylko Tobie poobijali auto no ale coz niektorzy jezdzic nie potrafią a tym bardziej parkować bo to nie jego . Tylny zderzak mam poobijany i jeszcze kilka poważniejszych otarć bedzie trzeba go do malowania dać chociaż przedni też nie lepszy Na forum ktoś tam sprzedaje zderzak z polifta za 150zł, chyba stanley o ile dobrze pamiętam. Dasz do lakierowania i potem przełożysz a swój sprzedasz za 100zł to Cię wyjdzie 50zł + lakierowanie (które i tak musisz zrobić) nie kuś Jak już masz malować to nie ma sensu tego swojego starego tylko zakładaj polifta. Ja zawaliłem i teraz żałuję więc nie popełniaj mego błędu [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 20:05_________________________________________________Diman a Ty też kopnij dobrze w zderzak i wymieniaj na rs4. Widziałem na allegro przód i tył. Nawet kolor się zgadzał dopiero co S-lina założyłem a po za tym RS4 mi nie wejdzie bo RS ma szersze błotniki :gwizdanie: jak to nie wejdzie Nosb do B6 zalozyl zderzak z RS4 B7 kolego założył całe body łącznie z błotnikami i całą tylną ćwiartkę :gwizdanie:\
Guregoru Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Diman takich to tylko za***ać jak psa
A4-Tomek Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 współczucia diman ale nie tylko Tobie poobijali auto no ale coz niektorzy jezdzic nie potrafią a tym bardziej parkować bo to nie jego . Tylny zderzak mam poobijany i jeszcze kilka poważniejszych otarć bedzie trzeba go do malowania dać chociaż przedni też nie lepszy Na forum ktoś tam sprzedaje zderzak z polifta za 150zł, chyba stanley o ile dobrze pamiętam. Dasz do lakierowania i potem przełożysz a swój sprzedasz za 100zł to Cię wyjdzie 50zł + lakierowanie (które i tak musisz zrobić) nie kuś Jak już masz malować to nie ma sensu tego swojego starego tylko zakładaj polifta. Ja zawaliłem i teraz żałuję więc nie popełniaj mego błędu [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 20:05_________________________________________________Diman a Ty też kopnij dobrze w zderzak i wymieniaj na rs4. Widziałem na allegro przód i tył. Nawet kolor się zgadzał dopiero co S-lina założyłem a po za tym RS4 mi nie wejdzie bo RS ma szersze błotniki :gwizdanie: jak to nie wejdzie Nosb do B6 zalozyl zderzak z RS4 B7 Ja to bym chciał zderzaki od S4 ale napierw to trza większe fele wrzucić i gleba :> w sumie to najpierw trza silnik wzmocnić bo to nie jedzie
diman Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 współczucia diman ale nie tylko Tobie poobijali auto no ale coz niektorzy jezdzic nie potrafią a tym bardziej parkować bo to nie jego . Tylny zderzak mam poobijany i jeszcze kilka poważniejszych otarć bedzie trzeba go do malowania dać chociaż przedni też nie lepszy Na forum ktoś tam sprzedaje zderzak z polifta za 150zł, chyba stanley o ile dobrze pamiętam. Dasz do lakierowania i potem przełożysz a swój sprzedasz za 100zł to Cię wyjdzie 50zł + lakierowanie (które i tak musisz zrobić) nie kuś Jak już masz malować to nie ma sensu tego swojego starego tylko zakładaj polifta. Ja zawaliłem i teraz żałuję więc nie popełniaj mego błędu [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 20:05_________________________________________________Diman a Ty też kopnij dobrze w zderzak i wymieniaj na rs4. Widziałem na allegro przód i tył. Nawet kolor się zgadzał dopiero co S-lina założyłem a po za tym RS4 mi nie wejdzie bo RS ma szersze błotniki :gwizdanie: jak to nie wejdzie Nosb do B6 zalozyl zderzak z RS4 B7 Ja to bym chciał zderzaki od S4 ale napierw to trza większe fele wrzucić i gleba :> w sumie to najpierw trza silnik wzmocnić bo to nie jedzie dokładnie ogarnij trochę większą moc żeby ci to na tych większych felach jechało :gwizdanie: a potem ogarniaj body
A4-Tomek Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 współczucia diman ale nie tylko Tobie poobijali auto no ale coz niektorzy jezdzic nie potrafią a tym bardziej parkować bo to nie jego . Tylny zderzak mam poobijany i jeszcze kilka poważniejszych otarć bedzie trzeba go do malowania dać chociaż przedni też nie lepszy Na forum ktoś tam sprzedaje zderzak z polifta za 150zł, chyba stanley o ile dobrze pamiętam. Dasz do lakierowania i potem przełożysz a swój sprzedasz za 100zł to Cię wyjdzie 50zł + lakierowanie (które i tak musisz zrobić) nie kuś Jak już masz malować to nie ma sensu tego swojego starego tylko zakładaj polifta. Ja zawaliłem i teraz żałuję więc nie popełniaj mego błędu [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 20:05_________________________________________________Diman a Ty też kopnij dobrze w zderzak i wymieniaj na rs4. Widziałem na allegro przód i tył. Nawet kolor się zgadzał dopiero co S-lina założyłem a po za tym RS4 mi nie wejdzie bo RS ma szersze błotniki :gwizdanie: jak to nie wejdzie Nosb do B6 zalozyl zderzak z RS4 B7 Ja to bym chciał zderzaki od S4 ale napierw to trza większe fele wrzucić i gleba :> w sumie to najpierw trza silnik wzmocnić bo to nie jedzie dokładnie ogarnij trochę większą moc żeby ci to na tych większych felach jechało :gwizdanie: a potem ogarniaj body przecież to napisałem najpierw moc a potem modzenie w wyglądzie. Mam w planach FMIC i korekta
diman Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 współczucia diman ale nie tylko Tobie poobijali auto no ale coz niektorzy jezdzic nie potrafią a tym bardziej parkować bo to nie jego . Tylny zderzak mam poobijany i jeszcze kilka poważniejszych otarć bedzie trzeba go do malowania dać chociaż przedni też nie lepszy Na forum ktoś tam sprzedaje zderzak z polifta za 150zł, chyba stanley o ile dobrze pamiętam. Dasz do lakierowania i potem przełożysz a swój sprzedasz za 100zł to Cię wyjdzie 50zł + lakierowanie (które i tak musisz zrobić) nie kuś Jak już masz malować to nie ma sensu tego swojego starego tylko zakładaj polifta. Ja zawaliłem i teraz żałuję więc nie popełniaj mego błędu [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 20:05_________________________________________________Diman a Ty też kopnij dobrze w zderzak i wymieniaj na rs4. Widziałem na allegro przód i tył. Nawet kolor się zgadzał dopiero co S-lina założyłem a po za tym RS4 mi nie wejdzie bo RS ma szersze błotniki :gwizdanie: jak to nie wejdzie Nosb do B6 zalozyl zderzak z RS4 B7 Ja to bym chciał zderzaki od S4 ale napierw to trza większe fele wrzucić i gleba :> w sumie to najpierw trza silnik wzmocnić bo to nie jedzie dokładnie ogarnij trochę większą moc żeby ci to na tych większych felach jechało :gwizdanie: a potem ogarniaj body przecież to napisałem najpierw moc a potem modzenie w wyglądzie. Mam w planach FMIC i korekta
tomaszstn Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 współczucia diman ale nie tylko Tobie poobijali auto no ale coz niektorzy jezdzic nie potrafią a tym bardziej parkować bo to nie jego . Tylny zderzak mam poobijany i jeszcze kilka poważniejszych otarć bedzie trzeba go do malowania dać chociaż przedni też nie lepszy Na forum ktoś tam sprzedaje zderzak z polifta za 150zł, chyba stanley o ile dobrze pamiętam. Dasz do lakierowania i potem przełożysz a swój sprzedasz za 100zł to Cię wyjdzie 50zł + lakierowanie (które i tak musisz zrobić) nie kuś Jak już masz malować to nie ma sensu tego swojego starego tylko zakładaj polifta. Ja zawaliłem i teraz żałuję więc nie popełniaj mego błędu [br]Dopisany: 22 Październik 2011, 20:05_________________________________________________Diman a Ty też kopnij dobrze w zderzak i wymieniaj na rs4. Widziałem na allegro przód i tył. Nawet kolor się zgadzał dopiero co S-lina założyłem a po za tym RS4 mi nie wejdzie bo RS ma szersze błotniki :gwizdanie: jak to nie wejdzie Nosb do B6 zalozyl zderzak z RS4 B7 Ja to bym chciał zderzaki od S4 ale napierw to trza większe fele wrzucić i gleba :> w sumie to najpierw trza silnik wzmocnić bo to nie jedzie Najpierw to Ty auto zmień :polew:
krolu Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Nie ma tak dobrze, stasiu sprzedaje tylko zderzak i blekę a komplet kratek i ślizgów wyjdzie cie dodatkowe 200-300 zł
tomaszstn Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Nie ma tak dobrze, stasiu sprzedaje tylko zderzak i blekę a komplet kratek i ślizgów wyjdzie cie dodatkowe 200-300 zł W sumie tak to lepiej od Krychy czy kogoś tam jeszcze za 550zł widziałem kompletny nawet z halogenami
egon47 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 http://moto.allegro.pl/brelok-audi-chromowany-najladniejsze-i1883919105.html Pany bede zamawial chce ktos jeszcze??
tomaszstn Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 http://moto.allegro.pl/brelok-audi-chromowany-najladniejsze-i1883919105.html Pany bede zamawial chce ktos jeszcze?? Egon to mi też weź. Jak jeszcze ktoś będzie chętny to koszt wysyłki podzieli się na parę osób. Jak dostaniesz do piątku to przywieź na spota w piątek. Kasę chcesz czy masz aby wyłożyć?
krolu Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 W norauto są takie za 8 zł dimanowi kupowałem
Rekomendowane odpowiedzi