Mario22 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Jest z Was ktoś na http://www.goldenline.pl/ ????
Bulik Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Jest z Was ktoś na http://www.goldenline.pl/ ????
Guregoru Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 :hi:po ciężkiej pracy Jutro Kino 20:15 Silesia SCC - Paranormal activity 3 Kto na takie filmy chodzi... byłem na dwójce w kinie i była tak daremna, że nie dał bym nawet złotówki na bilet na trzecią część Przez całą drugą część gówno się działo w filmie... były na cały film 3 (słownie: trzy) sceny które były warte obejrzenia (w których cokolwiek się działo). Ogólnie film uważam za porażkę
krolu Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 :hi:po ciężkiej pracy Jutro Kino 20:15 Silesia SCC - Paranormal activity 3 Kto na takie filmy chodzi... byłem na dwójce w kinie i była tak daremna, że nie dał bym nawet złotówki na bilet na trzecią część Przez całą drugą część gówno się działo w filmie... były na cały film 3 (słownie: trzy) sceny które były warte obejrzenia (w których cokolwiek się działo). Ogólnie film uważam za porażkę dlatego z nami cie nie było :gwizdanie:
diman Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 :hi:po ciężkiej pracy Jutro Kino 20:15 Silesia SCC - Paranormal activity 3 Kto na takie filmy chodzi... byłem na dwójce w kinie i była tak daremna, że nie dał bym nawet złotówki na bilet na trzecią część Przez całą drugą część gówno się działo w filmie... były na cały film 3 (słownie: trzy) sceny które były warte obejrzenia (w których cokolwiek się działo). Ogólnie film uważam za porażkę dlatego z nami cie nie było :gwizdanie: dokładnie film uważam za odfajkowany nie najgorszy trochę nawet daje strachu ale trzeba na następny raz poszukać czegoś mocniejszego P.S. Krolu zapytaj seniora co da się w mojej sprawie zrobić i w jakich cenach
krolu Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 nie było aż ta źle następnym razem się poprawimy, ze seansu na seans wybieramy coraz to lepsze pozycje tendencja jest wyraźnie na + (gorzej juz chyba być nie może)
diman Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 nie było aż ta źle następnym razem się poprawimy, ze seansu na seans wybieramy coraz to lepsze pozycje tendencja jest wyraźnie na + (gorzej juz chyba być nie może) nie no na pewno lepsza propozycja filmowa niż ostatnio ale cza poszukac coś ostrzejszego hmm tylko co ale jestem dobrej myśli znajdziemy
Guregoru Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Będzie ktoś jutro na spocie bo wiem że część wyjeżdża do Bukowiny :?: Ja jeżeli w ogóle będę to pewnie najwcześniej po 21 dlatego fajnie jak bym wiedział czy w ogóle warto mi jeszcze jechać na forum
miron78 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 Guru - strzel mi przelew - dane powinny być w temacie urodzin naszych zlotów
Rekomendowane odpowiedzi