Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 [br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 17:55_________________________________________________ Witam wieczorkiem To żeś pojechał "wieczorem" o 16.30
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 hejka - Pucol - do uja wafla co z Tobą ? Myślałem że jesteś jeden z nas... Myślałem że forum to dla Ciebie coś ważnego i raczej nic tego nie zmieni... Myślałem że jak gdzieś się coś na forum dzieje to zawsze tam jesteś... ................a tu z dnia na dzień - jeb, d*p - Pucek zaginął Ps. Pucol - wracej do nos - nie suchej tego co ona Ci obiecuje w zamian za zerwanie z forum - ona cie ciulo
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 O Gregorym to juz nawet nic nie pisza - bo Gregory juz jest skreślony nieodwracalnie - zbrzydły mu się nagle auta, motoryzacja - wręcz patrzeć na audi nie może - synek juz jest nie do uratowania
Pucek Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Miron, dobre teksty Ale powodem mojej nieobecności na forum/spotach nie jest ONA
diman Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 hejka - Pucol - do uja wafla co z Tobą ? Myślałem że jesteś jeden z nas... Myślałem że forum to dla Ciebie coś ważnego i raczej nic tego nie zmieni... Myślałem że jak gdzieś się coś na forum dzieje to zawsze tam jesteś... ................a tu z dnia na dzień - jeb, d*p - Pucek zaginął Ps. Pucol - wracej do nos - nie suchej tego co ona Ci obiecuje w zamian za zerwanie z forum - ona cie ciulo dobrze prawi poloc mu [br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 20:58_________________________________________________ Miron, dobre teksty Ale powodem mojej nieobecności na forum/spotach nie jest ONA a kto zwierz się kolegom z forum my nic nie wygadamy
Pucek Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Niczego nikt się nie dowie :gwizdanie:
diman Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Niczego nikt się nie dowie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Po prostu praca, praca i jeszcze raz praca A weekendami się miziamy :>
diman Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Po prostu praca, praca i jeszcze raz praca A weekendami się miziamy :> a to spoko ale czas na forum i spoty musisz znaleśc nie ma lekko
Kędzior Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 hejka - Pucol - do uja wafla co z Tobą ? Myślałem że jesteś jeden z nas... Myślałem że forum to dla Ciebie coś ważnego i raczej nic tego nie zmieni... Myślałem że jak gdzieś się coś na forum dzieje to zawsze tam jesteś... ................a tu z dnia na dzień - jeb, d*p - Pucek zaginął Ps. Pucol - wracej do nos - nie suchej tego co ona Ci obiecuje w zamian za zerwanie z forum - ona cie ciulo jeblem :polew: :polew: zyciowa prawda
Pucek Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Po prostu praca, praca i jeszcze raz praca A weekendami się miziamy :> a to spoko ale czas na forum i spoty musisz znaleśc nie ma lekko Czasu to ja mam mało nawet dla siebie
diman Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Po prostu praca, praca i jeszcze raz praca A weekendami się miziamy :> a to spoko ale czas na forum i spoty musisz znaleśc nie ma lekko Czasu to ja mam mało nawet dla siebie ważne żebyś miał chęci to czas się też znajdzie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Nie ma lekko Ale wybieram się na spota, tylko nie wiem kiedy
Kędzior Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Nie ma lekko Ale wybieram się na spota, tylko nie wiem kiedy na wiosne w zaleznosci czy bedziesz sie dobrze sprawowal laciu :tongue4:
egon47 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Po prostu praca, praca i jeszcze raz praca A weekendami się miziamy :> a to spoko ale czas na forum i spoty musisz znaleśc nie ma lekko Czasu to ja mam mało nawet dla siebie ważne żebyś miał chęci to czas się też znajdzie :gwizdanie: Moze Pucek sie chce chajtac i zbiera na wesele
Pucek Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Nie ma lekko Ale wybieram się na spota, tylko nie wiem kiedy na wiosne w zaleznosci czy bedziesz sie dobrze sprawowal laciu :tongue4: Jeżeli ja jestem lać, to Ty nie wiem kim byś musiał być :> [br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 21:15_________________________________________________ Po prostu praca, praca i jeszcze raz praca A weekendami się miziamy :> a to spoko ale czas na forum i spoty musisz znaleśc nie ma lekko Czasu to ja mam mało nawet dla siebie ważne żebyś miał chęci to czas się też znajdzie :gwizdanie: Moze Pucek sie chce chajtac i zbiera na wesele Już mnie rwie
Rekomendowane odpowiedzi