Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Diman, coś słabo szukasz tego wozidła, w zeszłą niedzielę kumpel z roboty kupił ibizę 95 rok, czerwona, od dziadka spod Raciborza za 2000 zł :decayed:

jedyny mankament, amory kaput :)

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: siemano

proszę o zamknięcie tego wątku i tak tu się nic nie dzieje z góry dziękuję Diman

:tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew::evil:

:polew:

Opublikowano

Diman, coś słabo szukasz tego wozidła, w zeszłą niedzielę kumpel z roboty kupił ibizę 95 rok, czerwona, od dziadka spod Raciborza za 2000 zł :decayed:

Dziadek diman nie ma czasu na pierdoły ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

znalazłem już w sobotę po nią jadę :gwizdanie: :> a kupiłem toyotę corollę sprawdzałem ją dzisiaj na stacji diagnostycznej i powiedziałbym stan techniczny igła amory zawias hamulce ideał :naughty: więc ją wzięliśmy

link do aukcji http://tablica.pl/oferta/toyota-corolla-hatchback-13-zapraszam--IDvIP7.html centralny zamek elektryka szyb elek. lusterka ABS wspomaganie kierownicy centralny zamek dwa komplety opon i bagażnik dachowy :) trochę poprawek lekkich lakieru polera u pucka :naughty: i będzie malina

Opublikowano

No to graty Diman, ja jakoś nie lubię japończyków, wiem że to ma tylko jeździć, ale rzygał bym w środku chyba :decayed:

Ps. Ale mam smaka na kebaba :slina:

Opublikowano

No to graty Diman, ja jakoś nie lubię japończyków, wiem że to ma tylko jeździć, ale rzygał bym w środku chyba :decayed:

Ps. Ale mam smaka na kebaba :slina:

to wpadaj do mnie skoczymy na jednego kebabika najwyżej oleje obiada co go właśnie robię :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 18:52_________________________________________________a co do auta to kiedyś podjadę na spota sobie oblukasz nie jest najgorzej chyba ze do audi porównujesz to jest lipa :wink4:

Opublikowano

Gratki diman... A Ty Pucku nie porównuj starej Toyoty za pare tysiecy do audi... jako drugi eautko jest OK ,autko przyjemne i przede wszytkim 100% mniej awaryjne niz jakiekolwiek audi czy VW czy opel ... mądry zakup lepszy niż corsy polo i inne smieci ... :good:

Opublikowano

znalazłem już w sobotę po nią jadę :gwizdanie: :> a kupiłem toyotę corollę sprawdzałem ją dzisiaj na stacji diagnostycznej i powiedziałbym stan techniczny igła amory zawias hamulce ideał :naughty: więc ją wzięliśmy

link do aukcji http://tablica.pl/oferta/toyota-corolla-hatchback-13-zapraszam--IDvIP7.html centralny zamek elektryka szyb elek. lusterka ABS wspomaganie kierownicy centralny zamek dwa komplety opon i bagażnik dachowy :) trochę poprawek lekkich lakieru polera u pucka :naughty: i będzie malina

No graty Diman :good:

Kasia na pewno będzie zadowolona :good:

Opublikowano

Eee Diman, już pojadłem, po prostu w piątek opierdolę 2 kebaby :decayed:

A co do japońca, nie porównuję starego grata do nowszego audi, ale ogólnie, środek nawet w nowych japońcach jest totalnie do bani

Opublikowano

Eee Diman, już pojadłem, po prostu w piątek opierdolę 2 kebaby :decayed:

A co do japońca, nie porównuję starego grata do nowszego audi, ale ogólnie, środek nawet w nowych japońcach jest totalnie do bani

A nooo np. nowy lancer ... :gwizdanie:

Opublikowano

jeszcze będziesz chciał pożyczyć od Kaśki :gwizdanie:

Opublikowano

Xtka to kupa i wewnątrz i zewnątrz :rolleyes:

Wolę środek w IX ale i tak nie robi szału[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 19:39_________________________________________________

Chyba kasę :naughty:

Opublikowano

Xtka to kupa i wewnątrz i zewnątrz :rolleyes:

Wolę środek w IX ale i tak nie robi szału[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 19:39_________________________________________________

Chyba kasę :naughty:

kasy już taż nie ma :tongue4:

Opublikowano

No to raczej niczego mi nie może zaoferować, chyba że imprezę z noclegiem :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

No to raczej niczego mi nie może zaoferować, chyba że imprezę z noclegiem :naughty: :naughty: :naughty:

nie ma sprawy wstaniesz do Wiktora i luzik :kox:

Opublikowano

Żartowałem :polew:

Opublikowano

Bardzo dobry wybór, kumpel ma taką bordową tylko w Sedanie już 8 rok jeździ, ponad 300 tyś km nalatane i bez większych awarii.Bardzo przyjemne auto.

Opublikowano