Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: z rańca w ostatni wolny dzień[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 10:06_________________________________________________dzieje się dzisiaj gdzieś coś ciekawego bo nie chce mi się w chałupie siedzieć

No dzieje :evil:

CZARNA MAFIA mi dzisiaj na chatę wjeżdża pod pretekstem rzekomo jakiejś KOLENDY :wink4:

:naughty:

:hi:

Popierd.......ło tych młodych już z tym youtubem. Za wszelką cenę chcą się pokazać nie zważając na konsekwencje. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

jakie konsekwencje? do nieba nie pójdą ? :polew:
Opublikowano
:hi: w wolnej chwili od remontu -termin goni i trzeba zapierdzielać :evil: :evil: :evil:
Opublikowano

:hi: w wolnej chwili od remontu -termin goni i trzeba zapierdzielać :evil: :evil: :evil:

no termin minął :P miałeś czas do sylwka :polew::tongue4:
Opublikowano

można było sylwka u mnie robić:cool1:
Opublikowano

można było sylwka u mnie robić :cool1:

każdy sie bał zapytać , bo nikt Ci ie pomagał :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor
:shocked:
Opublikowano

Miron, bierz, będziesz łoił 90% aut :decayed:

Opublikowano

miron potrzebuje szybko kredyt :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Miron, bierz, będziesz łoił 90% aut :decayed:

:naughty:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 19:42_________________________________________________

Ty już mnie lepiej o nic nie proś :decayed:

chyba że sam do mnie do domu przyjedziesz :tongue4:

Opublikowano

Nawet budowa domu nie przekonała by mnie do takiego posunięcia, wolał bym rok odpuścić i poczekać ale zachować taki wóz

Opublikowano

:hi: z rańca w ostatni wolny dzień[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 10:06_________________________________________________dzieje się dzisiaj gdzieś coś ciekawego bo nie chce mi się w chałupie siedzieć

CZARNA MAFIA mi dzisiaj na chatę wjeżdża pod pretekstem rzekomo jakiejś KOLENDY :wink4:

Popierd.......ło tych młodych już z tym youtubem. Za wszelką cenę chcą się pokazać nie zważając na konsekwencje. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Też młody jesteś i może nie zdajesz sobie sprawy z tego do czego zmierza nasze społeczeństwo. Nasi dziadkowie i ojcowie jakby to widzieli co się teraz dzieje to nie wiem czy chcieliby umierać za naszą wolność. Ja pamiętam jeszcze czasy komuny i uwierz mi, nie było tak fajnie jak teraz. Dzieci nie uczy się teraz (pomijając aspekt wiary, bo każdy ma wolność wyboru) szacunku do starszych, nie uczy się również pracy i życia w społeczeństwie. Większość osób choduje dzieciaki a nie je wychowuje. Rozglądnij się dookoła to może i Tobie otworzą się oczy. Wszędzie pozwala się na to aby dzieci robiły co chciały i że nie będą ponosić za złe czyny kary. Skutkuje to że mamy coraz to młodszych morderców i złodziei. Pieniądz zawładnął naszym światem a kilkuset osobom sterującym całym globem to pasuje. Im głupsze społeczeństwo tym bardziej łatwe w manipulowaniu. Komunizm był zły ale ta pseudodemokracja jest jeszcze gorsza.

Sorki że tak kilka rzeczy na raz ale nie będę tu wywodów pisał tylko zwróć uwagę na to co tu nabazgrałem i OBIEGTYWNIE przeanalizuj.

Nie wiem czy chciałbyś w ten sposób wychowywać swoje dzieci i czy chcesz aby żyły i dorastały w takim świecie.

Opublikowano

Ja tez :)

Opublikowano
  • Autor

Nawet budowa domu nie przekonała by mnie do takiego posunięcia, wolał bym rok odpuścić i poczekać ale zachować taki wóz

może powód w ogłoszeniu nie jest prawdziwym powodem - bo 30 tyś zł przy budowie domu to żadna kasa

Opublikowano

może się zamieni na akn'a z dopłatą :mysli:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

może powód w ogłoszeniu nie jest prawdziwym powodem - bo 30 tyś zł przy budowie domu to żadna kasa

No właśnie

Opublikowano

Też młody jesteś i może nie zdajesz sobie sprawy z tego do czego zmierza nasze społeczeństwo. Nasi dziadkowie i ojcowie jakby to widzieli co się teraz dzieje to nie wiem czy chcieliby umierać za naszą wolność. Ja pamiętam jeszcze czasy komuny i uwierz mi, nie było tak fajnie jak teraz. Dzieci nie uczy się teraz (pomijając aspekt wiary, bo każdy ma wolność wyboru) szacunku do starszych, nie uczy się również pracy i życia w społeczeństwie. Większość osób choduje dzieciaki a nie je wychowuje. Rozglądnij się dookoła to może i Tobie otworzą się oczy. Wszędzie pozwala się na to aby dzieci robiły co chciały i że nie będą ponosić za złe czyny kary. Skutkuje to że mamy coraz to młodszych morderców i złodziei. Pieniądz zawładnął naszym światem a kilkuset osobom sterującym całym globem to pasuje. Im głupsze społeczeństwo tym bardziej łatwe w manipulowaniu. Komunizm był zły ale ta pseudodemokracja jest jeszcze gorsza.

Sorki że tak kilka rzeczy na raz ale nie będę tu wywodów pisał tylko zwróć uwagę na to co tu nabazgrałem i OBIEGTYWNIE przeanalizuj.

Nie wiem czy chciałbyś w ten sposób wychowywać swoje dzieci i czy chcesz aby żyły i dorastały w takim świecie.

wydaje ci się tylko, kiedyś nie było tv internetu itp. a społeczeństwo wcale nie było lepsze - teraz to jest tylko nagłaśniane lub pokazywane :gwizdanie:
Opublikowano

było, było i wszyscy bardziej szanowali to co mają, nie tak jak jest teraz

Ja tez :)

a ja nie chciałbym tego autka bo potem głupio bym się czuł na spotach że nikt nie potrafi mnie dogonić

:polew: :polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.