Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

było, było i wszyscy bardziej szanowali to co mają, nie tak jak jest teraz

przeczytaj pogadamy:

http://www.matras.pl/najwieksi-polscy-zbrodniarze.html#

teraz nie ma takiego bestialstwa jak kiedyś a ten wygłup na yt. to nic :hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

było, było i wszyscy bardziej szanowali to co mają, nie tak jak jest teraz

przeczytaj pogadamy:

http://www.matras.pl/najwieksi-polscy-zbrodniarze.html#

teraz nie ma takiego bestialstwa jak kiedyś a ten wygłup na yt. to nic :hi:

ale to byli dorośli ludzie a teraz to już dzieciaki chcą im dorównać :confused4:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 19:56_________________________________________________tylko jak moje i nie tylko dzieciaki pooglądają coś takiego to potem będą chciały same tak zrobić i w tym tkwi problem

Opublikowano

Nawet budowa domu nie przekonała by mnie do takiego posunięcia, wolał bym rok odpuścić i poczekać ale zachować taki wóz

może powód w ogłoszeniu nie jest prawdziwym powodem - bo 30 tyś zł przy budowie domu to żadna kasa

szukam czegoś nowego pod projekt być może innej marki albo przesiąde się na jakiegoś suva bo ostatnio miałem okazje jechać touaregiem i q7 i chyba się starzeje :rolleyes:- jak się nie sprzeda za kase którą chce to zostanie

Opublikowano

Tomasz , ja Cie rozumiem , ja nawet tego filmiku nie włączyłem ;) sam zostałem dobrze wychowany i zawsze będe miał szacunek do starszych ludzi.

mi tego mówić nie musisz , ale kto co robi w interneci , to mam na to wyjebane ;)

ja dziecko będe trzymał od internetu tak długo jak to będzie możliwe, a potem zrobie takie zabezpieczenia na intenet i taki dozór na to co robi w nim , że nawet nie pomyśli o rozbieraniu sie na kam czy robieniu innych durnych rzeczy :wink4: i to nie jest wina dzieci , że tak sie zachowują , a rodziców , którzy nie mają czasu na wychowanie dzieci i wpojenie im wartości.

a co do tego filmiku i mojego komentarza to ja jestem niewierzący i śmieje sie z tej największej na świecie sekty :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nawet budowa domu nie przekonała by mnie do takiego posunięcia, wolał bym rok odpuścić i poczekać ale zachować taki wóz

może powód w ogłoszeniu nie jest prawdziwym powodem - bo 30 tyś zł przy budowie domu to żadna kasa

szukam czegoś nowego pod projekt być może innej marki albo przesiąde się na jakiegoś suva bo ostatnio miałem okazje jechać touaregiem i q7 i chyba się starzeje :rolleyes:- jak się nie sprzeda za kase którą chce to zostanie

:decayed:

czekałem na Twoją wypowiedź w tym wątku

nie zartuj że wolał byś Q7 czy VW od takiej B5

to że człowiek się starzeje to wiem i jest to normalne - ale jeszcze się nie spotkałem żeby się ktoś tak szybko zestarzał :decayed:

Dogi - nie żartuj że już się furą nacieszyłeś bo i tak nie uwierzę - w takie auta nie wkłada się 25 tyś żeby po roku sprzedać

Opublikowano

czekałem na Twoją wypowiedź w tym wątku

nie zartuj że wolał byś Q7 czy VW od takiej B5

to że człowiek się starzeje to wiem i jest to normalne - ale jeszcze się nie spotkałem żeby się ktoś tak szybko zestarzał :decayed:

Dogi - nie żartuj że już się furą nacieszyłeś bo i tak nie uwierzę - w takie auta nie wkłada się 25 tyś żeby po roku sprzedać

czasem poprostu jest tak że jak już coś osiągniesz to się to szybko nudzi i chcesz czegoś nowego- auto na tym sprzęcie przy nieco większym coolerze i strojeniu na 100 oktanach ma potencjał na 500+ bez większych przeróbek ale mam ochotę na coś innego mimo tego że za te auto mogę być pewien i nigdy nie zawiodło- ostatnio na sylwka byłem nią w zakopanym i spisywała się na medal ale zobaczyłem czym wożą się ukraińcy i ruskie to dostałem pewnego kompleksu że mimo iż bym ich wszystkich na holu zatargał pod giewont to oni mają jednak nowsze bryki na naprawde fajnym wypasie :kwasny:

a może ktoś ma smaka na jakiegoś swapa lub instalke gazową bo mam coś takiego na sprzedaż :naughty::

http://allegro.pl/audi-a3-1-8t-150km-nowy-gaz-swap-zadbany-i2044964010.html

Opublikowano

Tomasz , ja Cie rozumiem , ja nawet tego filmiku nie włączyłem ;) sam zostałem dobrze wychowany i zawsze będe miał szacunek do starszych ludzi.

mi tego mówić nie musisz , ale kto co robi w interneci , to mam na to wyjebane ;)

ja dziecko będe trzymał od internetu tak długo jak to będzie możliwe, a potem zrobie takie zabezpieczenia na intenet i taki dozór na to co robi w nim , że nawet nie pomyśli o rozbieraniu sie na kam czy robieniu innych durnych rzeczy :wink4: i to nie jest wina dzieci , że tak sie zachowują , a rodziców , którzy nie mają czasu na wychowanie dzieci i wpojenie im wartości.

a co do tego filmiku i mojego komentarza to ja jestem niewierzący i śmieje sie z tej największej na świecie sekty :decayed:

Po części się z Tobą zgodzę bo to wina rodziców ale też nie do końca. Nie jesteś w stanie upilnować dziecka. Zawsze gdzieś wyjdziesz a jeśli u Ciebie będą zablokowane treści nie dla dzieci to u kolegi już nie i nawet jeśli się bardzo starasz to i tak jak dziecko będzie chciało to zrobi to na co ma ochotę. Z tymi wartościami to masz 100% rację i właśnie tak trzeba postępować.

Jeśli natomiast chodzi o drugą część Twojej wypowiedzi no to troszkę sobie przeczysz. Skoro twierdzisz że jesteś dobrze wychowany, w co nie wątpię bo widać że ktoś starał Ci się natłuc do głowy :decayed: co jest dobre a co złe, ale jednak wyśmiewasz się z niektórych ludzi. Zawsze możesz czymś takim urazić kogoś. Pomimo że ja jestem wierzący to nie wyśmiewam się z ludzi np. twierdzących że są niewierzący. Pomijając kto w co wierzy trzeba być bardziej otwartym na ludzi. Czasy się zmieniają, ludzie jeżdżą po świecie i powinniśmy się do tego jako naród polski dostosować. Ogólnie polacy to strasznie gburowaty i zawistny naród i od nas młodych zależy jak będziemy wychowywać dzieci i w jakim kierunku będziemy szli.

Opublikowano
  • Autor

ja chcę żeby moje dzieci szły w stronę mocy :decayed:

Opublikowano

Na rozładowanie ciśnienia kolędowego kolejny link i ruski hicior

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Dzieci???? :gwizdanie: :gwizdanie: Jest coś czego nie wiem? :naughty:

Mam nadzieję że miałeś na myśli A4 :wink4:

Opublikowano

nie naśmiewam sie z ludzi wierzących , nie zrozumiałeś do końca mojego ostatniego zdania , szanuje każdego człowieka , może wierzyć w co chce.

nawet wezme ślub kościelny jak będzie trzeba , ale śmieszy mnie kościół jako instytucja , zresztą religia też , bo jestem za inteligentny , żeby w to wierzyć , wole teorie wybuchu ;)

to tak w skrócie ;)

Opublikowano
  • Autor

koledzy......................zmieńcie temat - wiara to indywidualna sprawa.

Ps. Keżor już wiem czemu masz 5 silnik w B5 - do kościoła nie chodzisz :bicz:

Opublikowano

:polew: 3ci k**wa !! 3ci :polew:
Opublikowano

:polew:

Opublikowano

Kurna ale głupi temat podrzuciłem :tongue4:

Opublikowano

nie naśmiewam sie z ludzi wierzących , nie zrozumiałeś do końca mojego ostatniego zdania , szanuje każdego człowieka , może wierzyć w co chce.

nawet wezme ślub kościelny jak będzie trzeba , ale śmieszy mnie kościół jako instytucja , zresztą religia też , bo jestem za inteligentny , żeby w to wierzyć , wole teorie wybuchu ;)

to tak w skrócie ;)

czyli twierdzisz że jestem mało inteligentny :gwizdanie:

Ok koniec gadki o tym bo nas z forum wywalą :polew: albo po kropku dostaniemy. Pogadamy kiedyś na katowickich jak tam przyjadę :wink4:

Mirek starałem się ominąć temat wiary tylko szacunku do starszych i do reszty społeczeństwa :>

Opublikowano

nie pomyślałem że będzie tyle zamieszania wokół CZARNEJ MAFII :evil:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 21:52_________________________________________________

to tak w skrócie ;)

Ok koniec gadki o tym bo nas z forum wywalą :polew: albo po kropku dostaniemy. Pogadamy kiedyś na katowickich jak tam przyjadę :wink4:

Jak chcesz dostać ostrzeżenie to napisz d*pa na forum Audi A6 tam karaja nawet za źle postawiony przecinek :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

:polew: 3ci ku*** !! 3ci :polew:

skąd wiesz że 3ci - odpalałeś dzisiaj auto :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 21:54_________________________________________________zapaliło :decayed:

Opublikowano

nie pomyślałem że będzie tyle zamieszania wokół CZARNEJ MAFII :evil:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 21:52_________________________________________________

to tak w skrócie ;)

Jak chcesz dostać ostrzeżenie to napisz pupa na forum Audi A6 tam karaja nawet za źle postawiony przecinek :tongue4:

Pelex cicho bądź bo to przez Ciebie :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.