Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ja o mojego klekota dbam też myślę czy nie zalać Valvoline zamiast Motula do mojego bo po mału mi się zbliża wymiana
A4-Tomek Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Tomek, pisałem na temat oleju do drugiego Tomka W klekocie nie ma problemów z ciśnieniem oleju więc śmiało śmigaj na motulu trza było napisać stary tomek :decayed:
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Dokładnie, każdy by chciał bezawaryjnego diesla a nikt nie inwestuje w silnik, najlepiej to lać tani gnój i jeździć Tomek, mam porównanie, zeszłej zimy jeździłem na mobilu 5w50 a teraz na valvoline 10w60 i przy porannym odpalaniu nie słyszę żadnej szklanki a rok temu bywało różnie, więc tak jak Ci mówiłem, warto zainwestować w valvoline Wiem wiem Tak jak rozmawialiśmy następna wymiana to valvoline Tomek, pisałem na temat oleju do drugiego Tomka W klekocie nie ma problemów z ciśnieniem oleju więc śmiało śmigaj na motulu trza było napisać stary tomek :decayed: To se chłopie nagrabiłeś :baseball: :baseball:
A4-Tomek Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ja o mojego klekota dbam też myślę czy nie zalać Valvoline zamiast Motula do mojego bo po mału mi się zbliża wymiana co jest Guruguru głowa Cię rozbolała?
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Tomek, pisałem na temat oleju do drugiego Tomka W klekocie nie ma problemów z ciśnieniem oleju więc śmiało śmigaj na motulu trza było napisać stary tomek :decayed: No przecież nie napisał szczeniak Tomek [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 16:54_________________________________________________ ja o mojego klekota dbam też myślę czy nie zalać Valvoline zamiast Motula do mojego bo po mału mi się zbliża wymiana co jest Guruguru głowa Cię rozbolała? Nie ale proponuję najpierw poczytać na forum o olejach a potem wyskakiwać z takimi tekstami
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Tomek, pisałem na temat oleju do drugiego Tomka W klekocie nie ma problemów z ciśnieniem oleju więc śmiało śmigaj na motulu trza było napisać stary tomek :decayed: No przecież nie napisał szczeniak Tomek Ja bym powiedział nawet że kundel :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Tomek, pisałem na temat oleju do drugiego Tomka W klekocie nie ma problemów z ciśnieniem oleju więc śmiało śmigaj na motulu trza było napisać stary tomek :decayed: No przecież nie napisał szczeniak Tomek Ja bym powiedział nawet że kundel :polew: :polew: :polew:
A4-Tomek Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Tomek, pisałem na temat oleju do drugiego Tomka W klekocie nie ma problemów z ciśnieniem oleju więc śmiało śmigaj na motulu trza było napisać stary tomek :decayed: No przecież nie napisał szczeniak Tomek [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 16:54_________________________________________________ ja o mojego klekota dbam też myślę czy nie zalać Valvoline zamiast Motula do mojego bo po mału mi się zbliża wymiana co jest Guruguru głowa Cię rozbolała? Nie ale proponuję najpierw poczytać na forum o olejach a potem wyskakiwać z takimi tekstami może i nie jestem do końca doinformowany ale troche czasu spędziłem na wątku o olejach zanim zmieniłem na Motula [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 16:57_________________________________________________ Tomek, pisałem na temat oleju do drugiego Tomka W klekocie nie ma problemów z ciśnieniem oleju więc śmiało śmigaj na motulu trza było napisać stary tomek :decayed: No przecież nie napisał szczeniak Tomek Ja bym powiedział nawet że kundel :polew: :polew: odezwał się emeryt
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Tomek, pisałem na temat oleju do drugiego Tomka W klekocie nie ma problemów z ciśnieniem oleju więc śmiało śmigaj na motulu trza było napisać stary tomek :decayed: No przecież nie napisał szczeniak Tomek [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 16:54_________________________________________________ ja o mojego klekota dbam też myślę czy nie zalać Valvoline zamiast Motula do mojego bo po mału mi się zbliża wymiana co jest Guruguru głowa Cię rozbolała? Nie ale proponuję najpierw poczytać na forum o olejach a potem wyskakiwać z takimi tekstami może i nie jestem do końca doinformowany ale troche czasu spędziłem na wątku o olejach zanim zmieniłem na Motula Żeby zmienić z jakiegokolwiek oleju na Motula to akurat wcale nie trzeba siedzieć długo w wątku o olejach Ale żeby walić takie teksty to zdecydowanie za krótko siedziałeś w wątku o olejach
Bulik Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Żeby zmienić z jakiegokolwiek oleju na Motula to akurat wcale nie trzeba siedzieć długo w wątku o olejach Ale żeby walić takie teksty to zdecydowanie za krótko siedziałeś w wątku o olejach to lejcie sie
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Żeby zmienić z jakiegokolwiek oleju na Motula to akurat wcale nie trzeba siedzieć długo w wątku o olejach Ale żeby walić takie teksty to zdecydowanie za krótko siedziałeś w wątku o olejach to lejcie sie Nie bo go niechcący zabije
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Żeby zmienić z jakiegokolwiek oleju na Motula to akurat wcale nie trzeba siedzieć długo w wątku o olejach Ale żeby walić takie teksty to zdecydowanie za krótko siedziałeś w wątku o olejach to lejcie sie Ja obiecałem Guremu lanie ale niestety w piątek mnie nie będzie :gwizdanie: ale jak chcesz to wpadnij za tydzień to jak będę lał jednego to i inni chętni też mogą oberwać
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Stary Tomku, uważaj bo Guru był w Japonii uczyć się sztuk walk, a podobno jechał tam przez Chiny
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Stary Tomku, uważaj bo Guru był w Japonii uczyć się sztuk walk, a podobno jechał tam przez Chiny Nie ma problemu, sie zobaczy na ile go stać ale temat już był poruszany kilkanaście stron wcześniej
Mario22 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Piszcie ciule co chcecie... wole miec małe problemy zimą z odpalaniem ale prawie 400Nm i 170 kucy pod maską ... i spalanie na poziomie 6 litrów ... :banan1: :banan1: :banan1:
A4-Tomek Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Stary Tomku, uważaj bo Guru był w Japonii uczyć się sztuk walk, a podobno jechał tam przez Chiny Bruce Lee był jego trenerem :polew:
Rekomendowane odpowiedzi