Pucek Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Piszcie ciule co chcecie... wole miec małe problemy zimą z odpalaniem ale prawie 400Nm i 170 kucy pod maską ... i spalanie na poziomie 6 litrów ... :banan1: :banan1: :banan1: Żal.pl Ja myślę że Guregoru uczył się z CZAKIEM
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Piszcie ciule co chcecie... wole miec małe problemy zimą z odpalaniem ale prawie 400Nm i 170 kucy pod maską ... i spalanie na poziomie 6 litrów ... :banan1: :banan1: :banan1: Mario nie mów że wykorzystując te 170 kucy będzie Ci palił 6l bo wtedy byś miał takie perpetum mobile w wersji seat leon
A4-Tomek Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Piszcie ciule co chcecie... wole miec małe problemy zimą z odpalaniem ale prawie 400Nm i 170 kucy pod maską ... i spalanie na poziomie 6 litrów ... :banan1: :banan1: :banan1: Żal.pl Ja myślę że Guregoru uczył się z CZAKIEM tiaaa uczył go kopniaka z półobrotem
Mario22 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Piszcie ciule co chcecie... wole miec małe problemy zimą z odpalaniem ale prawie 400Nm i 170 kucy pod maską ... i spalanie na poziomie 6 litrów ... :banan1: :banan1: :banan1: Mario nie mów że wykorzystując te 170 kucy będzie Ci palił 6l bo wtedy byś miał takie perpetum mobile w wersji seat leon Noooo i mam ... chcesz kupic za 31 000 tyś jest do sprzedania moje perpetum mobile ... :decayed: :decayed:
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Piszcie ciule co chcecie... wole miec małe problemy zimą z odpalaniem ale prawie 400Nm i 170 kucy pod maską ... i spalanie na poziomie 6 litrów ... :banan1: :banan1: :banan1: Mario nie mów że wykorzystując te 170 kucy będzie Ci palił 6l bo wtedy byś miał takie perpetum mobile w wersji seat leon Noooo i mam ... chcesz kupic za 31 000 tyś jest do sprzedania moje perpetum mobile ... :decayed: :decayed: Chyba musiał by mieć pusty łeb żeby kupić takiego strucla za 31 tyś zł
Mario22 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Piszcie ciule co chcecie... wole miec małe problemy zimą z odpalaniem ale prawie 400Nm i 170 kucy pod maską ... i spalanie na poziomie 6 litrów ... :banan1: :banan1: :banan1: Mario nie mów że wykorzystując te 170 kucy będzie Ci palił 6l bo wtedy byś miał takie perpetum mobile w wersji seat leon Noooo i mam ... chcesz kupic za 31 000 tyś jest do sprzedania moje perpetum mobile ... :decayed: :decayed: Chyba musiał by mieć pusty łeb żeby kupić takiego strucla za 31 tyś zł :decayed:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Stary Tomku, uważaj bo Guru był w Japonii uczyć się sztuk walk, a podobno jechał tam przez Chiny Wiedziałem że to padnie Stary Tomku, uważaj bo Guru był w Japonii uczyć się sztuk walk, a podobno jechał tam przez Chiny Bruce Lee był jego trenerem :polew: Ja myślę że Guregoru uczył się z CZAKIEM Oni to się ode mnie uczyli :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Piszcie ciule co chcecie... wole miec małe problemy zimą z odpalaniem ale prawie 400Nm i 170 kucy pod maską ... i spalanie na poziomie 6 litrów ... :banan1: :banan1: :banan1: Mario nie mów że wykorzystując te 170 kucy będzie Ci palił 6l bo wtedy byś miał takie perpetum mobile w wersji seat leon Noooo i mam ... chcesz kupic za 31 000 tyś jest do sprzedania moje perpetum mobile ... :decayed: :decayed: Nie dziękuję to nie w moim stylu. Za 2 lata zobaczysz co mi chodzi po głowie
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Piszcie ciule co chcecie... wole miec małe problemy zimą z odpalaniem ale prawie 400Nm i 170 kucy pod maską ... i spalanie na poziomie 6 litrów ... :banan1: :banan1: :banan1: Tak to wolisz mieć że chcesz sprzedać :polew:
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Guru ale posłodziłeś prezesowi ale w 2 statystykach jestem w pierwszych dziesiatkach
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Guru ale posłodziłeś prezesowi E tam Nie bądź taki skromny U nasz w pracy też mamy takich kilku i nie będę mówił jaką opinię mamy na ich temat :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ale w 2 statystykach jestem w pierwszych dziesiatkach Ja tam pamiętam takie czasy [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 17:52_________________________________________________ Guru ale posłodziłeś prezesowi E tam Nie bądź taki skromny U nasz w pracy też mamy takich kilku i nie będę mówił jaką opinię mamy na ich temat :polew: :polew: :polew: E no tylko bez takich mi tu
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ale w 2 statystykach jestem w pierwszych dziesiatkach Ja tam pamiętam takie czasy [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 17:52_________________________________________________ Guru ale posłodziłeś prezesowi E tam Nie bądź taki skromny U nasz w pracy też mamy takich kilku i nie będę mówił jaką opinię mamy na ich temat :polew: :polew: :polew: E no tylko bez takich mi tu E tam wziąłeś jakieś stare statystyki z archiwum aby przyszpanować. Teraz młodzi na forum zajmują Twoje miejsce :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ale w 2 statystykach jestem w pierwszych dziesiatkach Ja tam pamiętam takie czasy [br] zawsze 2gi :polew: jedziesz na Mozilli ?
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 E tam wziąłeś jakieś stare statystyki z archiwum aby przyszpanować. Teraz młodzi na forum zajmują Twoje miejsce :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: "młodzi" :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 17:57_________________________________________________ ale w 2 statystykach jestem w pierwszych dziesiatkach Ja tam pamiętam takie czasy [br] zawsze 2gi :polew: Ale zawsze przed tobą
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ale w 2 statystykach jestem w pierwszych dziesiatkach Ja tam pamiętam takie czasy [br] zawsze 2gi :polew: Nie chcę być świnią ale.............................. no dobra będę nie tylko w statystykach na forum jest drugi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 E tam wziąłeś jakieś stare statystyki z archiwum aby przyszpanować. Teraz młodzi na forum zajmują Twoje miejsce :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: "młodzi" :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 17:57_________________________________________________ ale w 2 statystykach jestem w pierwszych dziesiatkach Ja tam pamiętam takie czasy [br] zawsze 2gi :polew: Ale zawsze przed tobą chciałeś byś [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 17:58_________________________________________________ ale w 2 statystykach jestem w pierwszych dziesiatkach Ja tam pamiętam takie czasy [br] zawsze 2gi :polew: Nie chcę być świnią ale.............................. no dobra będę nie tylko w statystykach na forum jest drugi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Dobra spadam do pracy, jak dojadę to zaś wejdę na forum aby pośmiać się z kolegi z Trynku
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ale w 2 statystykach jestem w pierwszych dziesiatkach Ja tam pamiętam takie czasy [br] zawsze 2gi :polew: Nie chcę być świnią ale.......................... no dobra będę nie tylko w statystykach na forum jest drugi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :baseball:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 18:02_________________________________________________ Dobra spadam do pracy, jak dojadę to zaś wejdę na forum aby pośmiać się z kolegi z Trynku A ty pamiętasz że ja mam bliżej do Ciebie do pracy niż do domu
Rekomendowane odpowiedzi