Mario22 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 :polew: lepiej mieć dwóch niż żadnego [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 21:50_________________________________________________ Mario a jak tam w górach było? za***iście... śniegu full, mróz mega, ludzi mało ...
tomaszstn Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 :polew: lepiej mieć dwóch niż żadnego [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 21:50_________________________________________________ Mario a jak tam w górach było? za***iście... śniegu full, mróz mega, ludzi mało ... A u nas tylko mróz Moja niunia ma już go też dość [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 22:09_________________________________________________Mam dzieciarnię na chacie bo mają ferie i z nudów robią taki rozp....dol że masakra. Nie mam pomysłu co z nimi zrobić bo na dwór to nie bardzo wyrzucić
Mario22 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Przeca ty masz Benzin to co ma miec dosyc ??? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Przeca ty masz Benzin to co ma miec dosyc ??? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie chodzi o odpalanie bo pali na dotyk ale żal mi jej jak to wszystko zgrzyta, skrzypi i trzeszczy bo zaramarznięte na kość.
Mario22 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Przeca ty masz Benzin to co ma miec dosyc ??? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie chodzi o odpalanie bo pali na dotyk ale żal mi jej jak to wszystko zgrzyta, skrzypi i trzeszczy bo zaramarznięte na kość. Oj tam oj tam ... jak swoja pukasz to też jęczy i krzyczy a jakos Ci jej nie szkoda ... :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Przeca ty masz Benzin to co ma miec dosyc ??? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie chodzi o odpalanie bo pali na dotyk ale żal mi jej jak to wszystko zgrzyta, skrzypi i trzeszczy bo zaramarznięte na kość. Oj tam oj tam ... jak swoja pukasz to też jęczy i krzyczy a jakos Ci jej nie szkoda ... :polew: :polew: nie znam typa...
tomaszstn Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Przeca ty masz Benzin to co ma miec dosyc ??? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie chodzi o odpalanie bo pali na dotyk ale żal mi jej jak to wszystko zgrzyta, skrzypi i trzeszczy bo zaramarznięte na kość. Oj tam oj tam ... jak swoja pukasz to też jęczy i krzyczy a jakos Ci jej nie szkoda ... :polew: :polew: w sumie coś w tym jest
Mario22 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Przeca ty masz Benzin to co ma miec dosyc ??? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie chodzi o odpalanie bo pali na dotyk ale żal mi jej jak to wszystko zgrzyta, skrzypi i trzeszczy bo zaramarznięte na kość. Oj tam oj tam ... jak swoja pukasz to też jęczy i krzyczy a jakos Ci jej nie szkoda ... :polew: :polew: w sumie coś w tym jest :polew: :polew: Samo zycie Panie ... :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 :polew: dobrze że moja tego nie czyta :gwizdanie:
woszu Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam. Sory że się wtrącę w tak przemiłą rozmowę Poszukuję dobrego blacharza/lakiernika z okolic Gliwic. Mam szkodę z AC i zastanawiam się czy dać do ASO, czy kase wziąć i na własną rękę robić. Opisałem tutaj sprawę: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=242681 Może ktoś mi coś podpowie?
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Przeca ty masz Benzin to co ma miec dosyc ??? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie chodzi o odpalanie bo pali na dotyk ale żal mi jej jak to wszystko zgrzyta, skrzypi i trzeszczy bo zaramarznięte na kość. Oj tam oj tam ... jak swoja pukasz to też jęczy i krzyczy a jakos Ci jej nie szkoda ... :polew: :polew: nie znam typa... :polew:[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 00:36_________________________________________________ Witam. Sory że się wtrącę w tak przemiłą rozmowę Poszukuję dobrego blacharza/lakiernika z okolic Gliwic. Mam szkodę z AC i zastanawiam się czy dać do ASO, czy kase wziąć i na własną rękę robić. Opisałem tutaj sprawę: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=242681 Może ktoś mi coś podpowie? Dobry jest w Gliwicach na ul. Witkiewicza numer chyba 9 Sam u niego lakierowałem tylny zderzak i lewe drzwi i nawet nie widać że było coś robione Nawet miernikiem lakieru wyszło tylko troszkę ponad normę Ale tani nie jest
tomaszstn Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam. Sory że się wtrącę w tak przemiłą rozmowę Poszukuję dobrego blacharza/lakiernika z okolic Gliwic. Mam szkodę z AC i zastanawiam się czy dać do ASO, czy kase wziąć i na własną rękę robić. Opisałem tutaj sprawę: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=242681 Może ktoś mi coś podpowie? Ja natomiast zderzak tylny robiłem na bojkowie i również mogę polecić. Bardzo dobrze zrobione i najważniejsze że nie zdarł ze mnie skóry [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 00:57_________________________________________________ Guru Ty jeszcze nie śpisz Nie pisz koledze że u Ciebie tak zrobione że nie widać bo nikt nie jest w stanie tego ocenić pod tą grubą warstwą błota, soli, kurzu i Bóg wie jeszcze czego. Pewnie ostatni raz mył Twoje wozidło ten biedny lakiernik aby się dostać do lakieru :polew: :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 :hi: Mario a Ty spać nie możesz czy co?
Mario22 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 :hi: Mario a Ty spać nie możesz czy co? Oglądałem skazanego na śmierć I Sezon
Rekomendowane odpowiedzi