Mario22 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 A ja sobie dzis porezalem taki bajer w Ori skórce z Cuperki ... Uploaded with ImageShack.us
Guregoru Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 tera to my z Matką są napalenia maxymalnie
tomaszstn Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 tera to my z Matką są napalenia maxymalnie My takie rzeczy mamy w standardzie a kolega musi se dorezać. Pelex spokojnie, ja już się powoli przyzwyczajam, posiedź trochę tutaj to wszystko ogarniesz.
Pelex Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Tomasz pewnie że ogarnę ale nie mam aż tyle czasu żeby się bawić, myśle że poczekam troche to się tu wszystko ułoży znaczy Hugo wszystko ułozy
diman Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 My takie rzeczy mamy w standardzie a kolega musi se dorezać. Pelex spokojnie, ja już się powoli przyzwyczajam, posiedź trochę tutaj to wszystko ogarniesz. no właśnie w audi to też nie jest standard nawet B7 nie miały podłokietnika no i dzień dobry w niedzielę
Mario22 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 no właśnie w audi to też nie jest standard nawet B7 nie miały podłokietnika no i dzień dobry w niedzielę A na pewno nie tak szerokiego i w skórze ... ten jest szerszy od tunelu ... z pełną regulacją...jeździ sie naprawde wygodniej... Pany kiedy podział na pokoje na zlot w BT ???? Egon ja mam nadzieje że tobie sie nic nie pozmieniało i lecimy w piątek z całą ekipą... ja i moja juz mamy pochytane wolne od piątku
Polko_V Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 no właśnie w audi to też nie jest standard nawet B7 nie miały podłokietnika no i dzień dobry w niedzielę i to naprawdę może być irytujące:facepalm:
diman Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 i to naprawdę może być irytujące:facepalm: i to jak cholera auto, tyle kasiory i takich podstaw nie założą dla jakieś taniej oszczędności
diman Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 :hi:siemanko siema jak tam poszukiwania auta masz już coś na oku
Rekomendowane odpowiedzi