Guregoru Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 i to jak cholera auto, tyle kasiory i takich podstaw nie założą dla jakieś taniej oszczędności Jak RS B7 może mieć szyby na korbki to co byś chciał
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 i to jak cholera auto, tyle kasiory i takich podstaw nie założą dla jakieś taniej oszczędności A co nowe z salonu brałeś
diman Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Jak RS B7 może mieć szyby na korbki to co byś chciał chciałbym żeby Audi było warte tego ile się za nie płaci a przez taką głupią oszczędność nie jest
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 chciałbym żeby Audi było warte tego ile się za nie płaci a przez taką głupią oszczędność nie jest Delikatnie powiedziane
diman Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 A co nowe z salonu brałeś no niestety nie ale za taką kasiorę jaką się za te auta płaci to podłokietnik czy elektryka szyb czy chociażby głupie lampki w drzwiach to powinien być standard
Polko_V Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 dokładnie takie pierdoły a auto shit kosztuje, jakby moglito jeszcze za kierownice(jako rzecz mi chodzi a nie model) by kazali płacić
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 chciałbym żeby Audi było warte tego ile się za nie płaci a przez taką głupią oszczędność nie jest RS nie jest po to żebyś kogoś z tyłu woził i po co Ci podłokietnik w kubełkach
diman Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 RS nie jest po to żebyś kogoś z tyłu woził i po co Ci podłokietnik w kubełkach ja o RS nic nie pisałem to Guru ta menda
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 no niestety nie ale za taką kasiorę jaką się za te auta płaci to podłokietnik czy elektryka szyb czy chociażby głupie lampki w drzwiach to powinien być standard To nie jest auto dla każdego, nie stać Cie na takie pierdoły to passata sobie kup albo skode według mnie prawidłowe podejście, bo każdy by Audi jeździł.
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 ja o RS nic nie pisałem to Guru ta menda Poyebane to cytowanie teraz....
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 mam problem bo Hammer mnie namawia na ściąganie z usa ,a seves z uk
Polko_V Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 mam problem bo Hammer mnie namawia na ściąganie z usa ,a seves z uk czy ja wiem...z usa, a czy "to" będzie w całości czy w tajlach:whistling:
Guregoru Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 ja o RS nic nie pisałem to Guru ta menda bo przyjadę do Ciebie przedstawić wam jakie są możliwości w inwestycjach długoterminowych na naszym rynku ---------- Post added at 10:49 ---------- Previous post was at 10:49 ---------- mam problem bo Hammer mnie namawia na ściąganie z usa ,a seves z uk To jedź do Rosji
diman Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 zgadzam się że to nie jest auto dla każdego ale pierdoły powinny byc w standarcie właśnie dlatego żeby można podwyższyć kasiorę za standard i klasę a nie za firmę tylko ---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:50 ---------- mam problem bo Hammer mnie namawia na ściąganie z usa ,a seves z uk angole w większości słabo dbają o fury chodzi mi tu o jakieś obijanie i obcierki na drogach ale za to dobrą furę możesz kupić w dobrych pieniądzach
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 To jedź do Rosji no z tamtąd też po vinie nic nie sprawdzę :decayed::decayed:
diman Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 bo przyjadę do Ciebie przedstawić wam jakie są możliwości w inwestycjach długoterminowych na naszym rynku ---------- Post added at 10:49 ---------- Previous post was at 10:49 ---------- To jedź do Rosji pamiętaj że ja na takich kolesi spuszczam psa jak tylko mi się w drzwiach pojawia więc zapraszam
Polko_V Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 bo przyjadę do Ciebie przedstawić wam jakie są możliwości w inwestycjach długoterminowych na naszym rynku ---------- Post added at 10:49 ---------- Previous post was at 10:49 ---------- To jedź do Rosji nooo...już nie chciałem tego pisać
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Artur musi zdecydować, jak nie on to ja biorę tego furaka z USA ---------- Post added at 11:00 ---------- Previous post was at 10:57 ---------- http://www.crashescars.com/pl/search/?method=detail&uid=11875932&a_aid=49fad106634f2
Rekomendowane odpowiedzi