akjam Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Guru weź kaske ... Jaką Jak nie wiesz jaką to dla mnie też weź.
Bulczas Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Guru weź kaske ... Jaką Jak nie wiesz jaką to dla mnie też weź. Ja też poproszę
Guregoru Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Guru weź kaske ... Jaką Jak nie wiesz jaką to dla mnie też weź. spoko wezmę wszystkim ---------- Post added at 16:32 ---------- Previous post was at 16:15 ---------- Mario daj mi na PW twój numer konta i dane do przelewu
tomaszstn Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Też się wybieram do was Tylko się nie wybierz jak do Żor wczoraj Mirek, jesteś wśród nas znowu
Bulczas Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Też się wybieram do was Tylko się nie wybierz jak do Żor wczoraj Mirek, jesteś wśród nas znowu Nie widziałem ilu was będzie a jechać 50km na godzine to średnio opłacalne. A dziś i tak mam interes w gliwicach
egon47 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 3 lata z rzędu jeździłem swoim autem, więc chyba raz mogę się w spokoju napić CZESTER po ostatniej bukowinie niechce jechac swoim po prostu
miron78 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Opublikowano 9 Marca 2012 Guru weź kaske ... Jaką Jak nie wiesz jaką to dla mnie też weź. spoko wezmę wszystkim ---------- Post added at 16:32 ---------- Previous post was at 16:15 ---------- Mario daj mi na PW twój numer konta i dane do przelewu tak - ale tylko chwilowo - za tydzień znowu spadam do stolicy i wracam dopiero po bukowinie do której raczej nie dojadę
tomaszstn Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Dawid, więc jak? Lepiej Ci już? Patrz jaka ekipa się szykuje
A4-Tomek Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 ja zawitam i myśle że tym razem na kebaba też pojadę
tomaszstn Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 To może ja już pojadę i miejsca zarezerwuję
egon47 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Dawid, więc jak? Lepiej Ci już? Patrz jaka ekipa się szykuje Wiem widze ale Tomek dzieki za checi ale niestety niechce sie doprawic
tomaszstn Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Dawid, więc jak? Lepiej Ci już? Patrz jaka ekipa się szykuje Wiem widze ale Tomek dzieki za checi ale niestety niechce sie doprawic ale jesteś uparty
egon47 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Dawid, więc jak? Lepiej Ci już? Patrz jaka ekipa się szykuje Wiem widze ale Tomek dzieki za checi ale niestety niechce sie doprawic ale jesteś uparty heh ale obiecaj ze zjesz za moje zdrowie kebaba
tomaszstn Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Dawid, więc jak? Lepiej Ci już? Patrz jaka ekipa się szykuje Wiem widze ale Tomek dzieki za checi ale niestety niechce sie doprawic ale jesteś uparty heh ale obiecaj ze zjesz za moje zdrowie kebaba Obiecuję, obiecuję
egon47 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Dawid, więc jak? Lepiej Ci już? Patrz jaka ekipa się szykuje Wiem widze ale Tomek dzieki za checi ale niestety niechce sie doprawic ale jesteś uparty heh ale obiecaj ze zjesz za moje zdrowie kebaba Obiecuję, obiecuję
tomaszstn Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Coś się tu cicho zrobiło chyba wszyscy już jadą pod forum
Pelex Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Dzięki wielkie Czester jeszcze raz sory że tak krótko byłem ale obowiązki wzywają
diman Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 a mnie obowiązki właśnie nie pozwoliły dotrzeć a smaka mam na tego kebaba jak cholera no ale cóż życie
Grewal Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 a ja byłem pierwszy raz i tylko na chwilę dzięki Bulczas za części pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi