Mario22 Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Kto by pojechał w wtorek na kato jakby byla fajna pogoda na spoto grilla ???? Tomaszstn ??? Guru???? Diman???? Egon ???? Miron ???? kto by był chętny ??????
tomaszstn Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Tomek o haribo przeczytałem za późno, także jak chcesz to teraz ci wezmę, cena 0,85 E za taką większą paczkę. Mi min 3szt. a najlepiej 5szt. jak masz możliwość Jeśli chodzi o Kato to może będę mógł
Mario22 Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Tak Kato ... organizuje wycieczke na 3 stawy na grill fest ...
Mario22 Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Tak sie dzis bawiliłem na zlocie leonków.... frekwencja 40 aut... zlot trwał od 14 do 19 ... jest raz w miesiącu a laatem raz na 2 tygodnie... forum mają mega ujowe ale organizacyjnie maja pochytane.... miejsce... zalew rybnicki...
Mario22 Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Zobaczy się w domku bo w pracy lipa Nic takiego... tylko lot helikopterem po którym osoby trzecie... przypadkowe nie mające nic wspólnego z leonclubem podchodziły i dziękowały za pokaz... było naprawde milo ...
Mario22 Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 zayebista zabawka Powiem tak ... 18 tyś zł w powietrzu... mieliśmy symulator.... po 30 minutach wystartowałem i po 2 sekundach sie rozyebałem .... umiejetności latania tym gównem to jest sztuka .... ludzie brawo bili ... podchodzili i gratulowali umiejetności ... miał jeszcze autko skaczace na 3 metry ale ni emam filmiku z tego ... ---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- a tu ciężko grila zorganizować Dokładnie tak... a forum leonów jest mega ciulate... i to jest opionia bardzo wieelu osób... i spoty tylko raz w miesiącu latem raz na 2 tygodnie ... ale mozna... no mozna... miesiąc temu spot trwał ok 4h i był w pizza dominium ... ---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- a tu ciężko grila zorganizować Dokładnie tak... a forum leonów jest mega ciulate... i to jest opionia bardzo wieelu osób... i spoty tylko raz w miesiącu latem raz na 2 tygodnie ... ale mozna... no mozna... miesiąc temu spot trwał ok 4h i był w pizza dominium ...
Guregoru Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 zayebista zabawka Powiem tak ... 18 tyś zł w powietrzu...
Arturoo Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 zayebista zabawka Powiem tak ... 18 tyś zł w powietrzu... hmmm to już wiemy na co Guru wymieni nieumyte dawno autko
Guregoru Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Nie wiem kto mu tak powiedział ale nie ma szans Ten kosztuje około 4 tyś a z tego co widzę jest to wyższy model:
tomaszstn Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Myślałem że Mario latał helikopterem a z tego co tu piszecie to tylko chodzi o zabawkę
Rekomendowane odpowiedzi