Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I mody znów odwołane tak? :facepalm:

nie no coś Ty springi i tak wpadną póki na gwint nie odłożę :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to ile zarobiłeś :naughty:

Opublikowano

200zł i 6 pkt. :facepalm: jechałem 90/50 dozwolone :facepalm: tak sie dałem a ojciec mi kiedyś wspominał że tam lubią miski stać :facepalm:

Opublikowano
I come back :sick3:
a Ty co...zaś spawałeś??:facepalm::polew:
Opublikowano

No to żeś poszalał :naughty:

Opublikowano
No to żeś poszalał :naughty:

i tak jestem mistrz bo przez 3 lata się uchowałem i zero punktów było :naughty::naughty:

Opublikowano
200zł i 6 pkt. :facepalm: jechałem 90/50 dozwolone :facepalm: tak sie dałem a ojciec mi kiedyś wspominał że tam lubią miski stać :facepalm:

Co to jest 200 zł i 6 pkt :decayed: Jaki silnik takie mandaty :grin:

W sumie jak byś napisał że za prędkość dostałeś 500 zł i 10 pkt karnych to nikt by nie uwierzył :polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

zacząłem wolniej jeździć :decayed: (no prawie) :decayed::decayed: ale za rok punkty znikną :wink:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

chyba że na ograniczeniu do 30km/h

Opublikowano

Co to jest 200 zł i 6 pkt :decayed: Jaki silnik takie mandaty :grin:

W sumie jak byś napisał że za prędkość dostałeś 500 zł i 10 pkt karnych to nikt by nie uwierzył :polew::polew::polew::polew:

tak tak guru szydera musi być :decayed: jak zrobie chample to się coś tam dłubnie :decayed:

Tomek jednak zakładam 288 wentylowane bo tak czy inaczej jest mega różnica między tymi a litymi heblami a szkoda mi kasy którą wydałem na malowanie stalówek i nówki zimowe opony

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

ja yhyy...chyba na progu zwalniającym:decayed::polew:

Opublikowano

ja yhyy...chyba na progu zwalniającym:decayed::polew:

tiaaaaaa :decayed::decayed: i jeszcze na osiedlu :decayed::decayed:

Opublikowano

wcale bym się nie zdziwił:grin:

Opublikowano

Na osiedlu nie bo tam jest strefa zamieszkania i ograniczenie do 20km/h :naughty:

Opublikowano
Na osiedlu nie bo tam jest strefa zamieszkania i ograniczenie do 20km/h :naughty:

no to jeszcze większy mandat :decayed:

Opublikowano

Biorąc pod uwagę że dostałeś 6 pkt to na 20 km/h musiałeś jechać jakieś 50 km/h i to jest możliwe do uwierzenia :decayed:

Opublikowano

Biorąc pod uwagę że dostałeś 6 pkt to na 20 km/h musiałeś jechać jakieś 50 km/h i to jest możliwe do uwierzenia :decayed:

z tym osiedlem to się śmiejemy :grin: dostało mi się na wlocie od Mikołowa :decayed:

Opublikowano

Dobra dobra nie tłumacz się Tomek Cie rozgryzł :decayed:

Opublikowano
I come back :sick3:
a Ty co...zaś spawałeś??:facepalm::polew:

Nie no, w ten weekend tylko 2 razy, Gregory powiedział: po dobrej imprezie musi być: ból głowy, kac kupa i pawik :grin:

Opublikowano

i normalnie jestem zdziwiony, że mój organizm wytrzymał bez skutków ubocznych ten weekend:decayed: