Mario22 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 po ustronióvwce Jak bylo? Opowiadaj
A4-Tomek Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 po ustronióvwce Jak bylo? Opowiadaj Szczerze to nysa była lepsza nie było aut które by powalały naprawdę na kolana. Multum golfów było a głównie trójek ;p jedynie fajnie sie prezentowały dwie a4-ki na air raidzie i od Hammera auto no dobra od Grzesia tyż
H4mm3R Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 po ustronióvwce Jak bylo? Opowiadaj Szczerze to nysa była lepsza nie było aut które by powalały naprawdę na kolana. Multum golfów było a głównie trójek ;p jedynie fajnie sie prezentowały dwie a4-ki na air raidzie i od Hammera auto no dobra od Grzesia tyż Ogólnie to strasznie mało miejsca było ale i tak było fajnie się spotkać i pogadać
Polko_V Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 po ustronióvwce Jak bylo? Opowiadaj Szczerze to nysa była lepsza nie było aut które by powalały naprawdę na kolana. Multum golfów było a głównie trójek ;p jedynie fajnie sie prezentowały dwie a4-ki na air raidzie i od Hammera auto no dobra od Grzesia tyż Ogólnie to strasznie mało miejsca było ale i tak było fajnie się spotkać i pogadać normalnie Ci przytaknę :decayed: :hi:
Polko_V Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 ...edytowałeś wiadomość i usunąłeś "rankiem" ?! :decayed:
Guregoru Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Nie dopisałem choć dla mnie to jest "rano" teraz
Polko_V Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 wg. Ciebie...właśnie teraz idę na śniadanie
Guregoru Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 wg. Ciebie...właśnie teraz idę na śniadanie Wszyscy powinni używać mojego zegarka weekendowego
Polko_V Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 wg. Ciebie...właśnie teraz idę na śniadanie Wszyscy powinni używać mojego zegarka weekendowego yhyy...wróć na ziemię...ciekawe kto by wstał w poniedziałek do roboty:whistling:
Polko_V Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 jak to napisał, to już w 100% on taki zegar weekendowy stosuje:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi