egon47 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Kupie kanape tylna do B5 potrzebuje z niej materiał
A4-Tomek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Kupie kanape tylna do B5 potrzebuje z niej materiał napisz do s4mtm jak brałem od niego fotele to leżała jeszcze u niego kompletna kanapa. Może jeszcze ją ma ---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:24 ---------- a wzór tapicerki mamy bodajrze taki sam i jak miał Tomaszstn
egon47 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Nie usmiecha mi sie tyrac po tapicerke warta 20zl do Bielska tak dokladnie taki sam wzor jest
Arturoo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 to niech Ci ją paczką wyślą za parę złociszy
H4mm3R Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Nie usmiecha mi sie tyrac po tapicerke warta 20zl do Bielska tak dokladnie taki sam wzor jest Nie bądź taki wygodny, skoro się sfajdałeś na tylną kanapę to teraz płać
egon47 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Nie usmiecha mi sie tyrac po tapicerke warta 20zl do Bielska tak dokladnie taki sam wzor jest Nie bądź taki wygodny, skoro się sfajdałeś na tylną kanapę to teraz płać Hammer miało sie niewydac
H4mm3R Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Nie usmiecha mi sie tyrac po tapicerke warta 20zl do Bielska tak dokladnie taki sam wzor jest Nie bądź taki wygodny, skoro się sfajdałeś na tylną kanapę to teraz płać Hammer miało sie niewydac sry
Polko_V Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Qrde...Egon:facepalm:...zapomniałem ale jutro na pewno zadzwonię już se przypomnienie piszę ---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ---------- Nie usmiecha mi sie tyrac po tapicerke warta 20zl do Bielska tak dokladnie taki sam wzor jest Nie bądź taki wygodny, skoro się sfajdałeś na tylną kanapę to teraz płać Hammer miało sie niewydac a swoją drogą...jak to tak zastygło, to może użyjesz tego następnym razem jako kit na auto:naughty:
egon47 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Qrde...Egon:facepalm:...zapomniałem ale jutro na pewno zadzwonięjuż se przypomnienie piszę ---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ---------- Nie usmiecha mi sie tyrac po tapicerke warta 20zl do Bielska tak dokladnie taki sam wzor jest Nie bądź taki wygodny, skoro się sfajdałeś na tylną kanapę to teraz płać Hammer miało sie niewydac a swoją drogą...jak to tak zastygło, to może użyjesz tego następnym razem jako kit na auto:naughty: OK spoko jak bedziesz cos wiedzial to daj znac Władnie lipa Grzesiek bo była zadka i wsiakła w gabke od kanapy :polew::polew:
Polko_V Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 uff...bo już myślałem, że będzie wpierlol:decayed: łojojoj...:polew:
diman Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 po remoncie jeszcze tylko jutro i koniec no i co w z tak pięknie rozpoczętym tygodniem gdzie się spotykamy większą ekipą na którym zlocie Kato Mc donald lub grill ? Żory szaszłyk ? czy Gliwice Kebab uuuu mniam? co wy na to może większy spot?
diman Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Żory he może być szaszłyczek z wieczorka czemu nie
Polko_V Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 ja dopiero na żorach będę koło 20.30...też bym coś zjadł po robocie:decayed:
Pucek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ja jutro planuje jechać na kato... ale co z tego wypali? W czwartek mogę też być w SZO
Polko_V Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 ale nie będzie ktoś jeszcze o tej 20.30... plissss..., bo audiśląsk też będzie na saszłyku od 19:wink:
diman Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ja jutro planuje jechać na kato... ale co z tego wypali? W czwartek mogę też być w SZO no właśnie jak się wyrobie z tym remontem jutro to też mam zamiar się wybrać do Kato ale to zależy o której skończę
Rekomendowane odpowiedzi