Arturoo Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Siemanko Ja nie wiem, w B5 wszyscy chca polift czyli jasne, zamiast dymionych ori Mnie tam sie podoba tylko ori niech by ,który chciał inne to by go zjedli
Polko_V Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Siemanko Ja nie wiem, w B5 wszyscy chca polift czyli jasne, zamiast dymionych ori Mnie tam sie podoba tylko ori niech by ,który chciał inne to by go zjedli oj tam, oj tam... każdy ma swój gust, który musi zachować do siebie, albo się nie logować i nie pokazywać auta:facepalm:
egon47 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Co powiecie na takie lampki ??http://s14.postimage.org/duhw9xse5/image.jpg <br /><br /> a światło stopu juz zrobiles od strony kierowcy Mi sie lampy nie widza ja bym zrobil cale czerwone mogly by byc ciekawe
Guregoru Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Co powiecie na takie lampki ??http://s14.postimage.org/duhw9xse5/image.jpg <br /><br /> a światło stopu juz zrobiles od strony kierowcy Mi sie lampy nie widza ja bym zrobil cale czerwone mogly by byc ciekawe Tak a w ogóle zrób sobie na różowo
tomaszstn Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Odezwał się stylista ---------- Post dopisany at 15:28 ---------- Poprzedni post napisany at 15:27 ---------- Dzień dobry :grin::decayed:
Arturoo Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Odezwał się stylista no co .....?????............ jak wystylizował brykę to wszyscy poznają ..... nawet nowi jak na spota przyjeżdżają pierwszy raz :decayed::decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 16:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:47 ---------- oj będzie dym :polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 :polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 16:06 ---------- Poprzedni post napisany at 16:06 ---------- Jak Wam się podoba coś takiego? Oferta - Audi S3 - ORGINALNA S3 QUATRO TEMPOMAT KUBEŁKOWE FOTELE RECARO SPORTOWE ZAWIESZENIE STAN BDB SPROWADZONY Z LUKSEMBURGA OPŁACONA
Arturoo Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 na dojazd do pracy i na spoty ale z rodzinką
tomaszstn Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Przecież ja już nie mam rodzinki tak dla mnie i mojej
Arturoo Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 no to bier się za oglądania i przejażdżki...... bo furmanka wydaje się być ciekawa
Mario22 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Co powiecie na takie lampki ??http://s14.postimage.org/duhw9xse5/image.jpg <br /><br /> a światło stopu juz zrobiles od strony kierowcy Mi sie lampy nie widza ja bym zrobil cale czerwone mogly by byc ciekawe Tak a w ogóle zrób sobie na różowo A ty zdrap tą tere z twoich ... ---------- Post dopisany at 16:34 ---------- Poprzedni post napisany at 16:30 ---------- no to bier się za oglądania i przejażdżki...... bo furmanka wydaje się być ciekawa Ja S3 szukałem przed leonem i to nie takich za 22 tyś a ponad 30 tyś i wszystko były albo trupy albo zajechane i ta też jest za ładna jak na cene... sprawdź ją na a3club.net ... tam już pewnie jest opisana i juz ją oglądali ... ja miałem wtedy nawet super sztuke tak jak ta za 34 tys w salonie audi ... i co sie okazało silnik juz miała drugi ... a też auto było piękne ... Bardzo trudno kupic dobre S3 a za tą kase to raczej nierealne .. ---------- Post dopisany at 16:34 ---------- Poprzedni post napisany at 16:34 ---------- no to bier się za oglądania i przejażdżki...... bo furmanka wydaje się być ciekawa Ja S3 szukałem przed leonem i to nie takich za 22 tyś a ponad 30 tyś i wszystko były albo trupy albo zajechane i ta też jest za ładna jak na cene... sprawdź ją na a3club.net ... tam już pewnie jest opisana i juz ją oglądali ... ja miałem wtedy nawet super sztuke tak jak ta za 34 tys w salonie audi ... i co sie okazało silnik juz miała drugi ... a też auto było piękne ... Bardzo trudno kupic dobre S3 a za tą kase to raczej nierealne ..
tomaszstn Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 tylko że teraz te S3 zaczynają się już od 10 tysi ---------- Post dopisany at 16:40 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ---------- ale faktem jest że jeśli chodzi o zakup to pewnie nie będzie w czym wybierać
Mario22 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Dobra ESA Oferta - Audi S3 - AUDI S3 2001r POLIFTOWE !! 1.8 Turbo Quattro 210KM - przebieg 221680 tys. km - klimatronik - 4 poduszki powietrzne - Sprawdzona i jest OK ale juz cena i przebieg inna ---------- Post dopisany at 16:44 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ---------- tylko że teraz te S3 zaczynają się już od 10 tysi ---------- Post dopisany at 16:40 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ---------- ale faktem jest że jeśli chodzi o zakup to pewnie nie będzie w czym wybierać Od 10 tysi ja ??? .... To powodzenia ... Wstawiłem ten twój link już chlopakom z A3 clubu i zobaczymy
tomaszstn Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ciekawe co napiszą, ja i tak nie kupuję ale tak chciałem zobaczyć jaka Wasza opinia o samochodzie, nawet nie chodziło konkretnie o ten egzemplarz
Mario22 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 S3 jest super ... moc/napęd/waga ... tylko wiem jak jest trudno zleźc nie zajechana sztuke bo długo szukalem... i rok temu w cenie 34 tys były trupy.... i serio nie było nic ciekawego.
Arturoo Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 tylko że teraz te S3 zaczynają się już od 10 tysi :polew::polew::polew::polew::polew: od kolekcjonera i fanatyka :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie: ---------- Post dopisany at 17:07 ---------- Poprzedni post napisany at 17:06 ---------- Pane za tą cenę to 1Z'ta w A4 dostaniesz golasa z przebiegiem pod 800k
Rekomendowane odpowiedzi