Mario22 Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Mi by to stykło to Golf R 2.0T FSI CDL z DSG. Stage 3 CompSport ... wykres jeszcze ciepły... <br /><br />
tomaszstn Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Fajnie by się jeździło Dzisiaj jak jechałem do pracy to przeleciało koło mnie mini, musiał być też pogrzebany to przyspieszał ładnie
Mario22 Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Jest taki miniak w Gliwicach ... swego czasu laska go upalała potem syn znajomego bo ja pukał a teraz nie wiem kto tym pomyka ... ale jest podłubany ... nie jakoś ostro ale do dynamicznej jazdy wystarczy ...
Polko_V Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Fajnie by się jeździło Dzisiaj jak jechałem do pracy to przeleciało koło mnie mini, musiał być też pogrzebany to przyspieszał ładnie przy Twoim złomku wszystko chyba ładnie przyśpiesza:decayed:
Mario22 Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Ten miniak jest w granicach 240 kucy ale nie znam szczegółów ... swego czasu ta laska smigała po strefie jak sie scigali ...
tomaszstn Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Fajnie by się jeździło Dzisiaj jak jechałem do pracy to przeleciało koło mnie mini, musiał być też pogrzebany to przyspieszał ładnie przy Twoim złomku wszystko chyba ładnie przyśpiesza:decayed: Nie chodzi o moją prędkość ale jego, na wjeździe na A1 już szedł powyżej 130-140 a potem ostro wydarł, zero przechyłów, ładnie siedział blisko ziemi i miałem wrażenie właśnie jakby miał ponad 200 kucy
Polko_V Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Fajnie by się jeździło Dzisiaj jak jechałem do pracy to przeleciało koło mnie mini, musiał być też pogrzebany to przyspieszał ładnie przy Twoim złomku wszystko chyba ładnie przyśpiesza:decayed: Nie chodzi o moją prędkość ale jego, na wjeździe na A1 już szedł powyżej 130-140 a potem ostro wydarł, zero przechyłów, ładnie siedział blisko ziemi i miałem wrażenie właśnie jakby miał ponad 200 kucy no wiem...droczę się z Tobą
Polko_V Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 oj tam oj tam... a Ty do której się męczysz, bo ja właśnie z dołu wyjechałem:whistling:
Polko_V Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 ee...kimniesz się tu:lazy: kimniesz się tam:lazy: i pyk...7.00:decayed:
tomaszstn Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 no dzisiaj nie, w nadminutach jestem i muszę być trzeźwy ale za to na forum posiedzę
Polko_V Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 no nic idę bo żem się nayebał w robocie, że łohoho...poważnie krótko, ale solidnie:kwasny:
tomaszstn Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Takiemu to dobrze, pojadł, teraz pewnie podupi i pójdzie spać
Mario22 Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 :polew::polew: A Ty co tomek... Tobie juz nic nie grozi możesz ruchac do woli ... więc do dzieła ... :polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Żeby moja miała Twój punkt widzenia to by było ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- Poza tym w pracy jestem, to chyba kompa mogę poruchać
Rekomendowane odpowiedzi