Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mi by to stykło to Golf R 2.0T FSI CDL z DSG. Stage 3 CompSport ... wykres jeszcze ciepły...

524881_436352956400312_72773143_n.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Fajnie by się jeździło :slina:

Dzisiaj jak jechałem do pracy to przeleciało koło mnie mini, musiał być też pogrzebany to przyspieszał ładnie :shock3:

Opublikowano

Jest taki miniak w Gliwicach ... swego czasu laska go upalała potem syn znajomego bo ja pukał a teraz nie wiem kto tym pomyka ... ale jest podłubany ... nie jakoś ostro ale do dynamicznej jazdy wystarczy ... :wink:

Opublikowano
:hi:

o w piz*ę ale torpeda :kox::kox::naughty:

Opublikowano

Dzisiaj jak jechałem do pracy to przeleciało koło mnie mini, musiał być też pogrzebany to przyspieszał ładnie :shock3:

przy Twoim złomku wszystko chyba ładnie przyśpiesza:decayed:

Opublikowano

Ten miniak jest w granicach 240 kucy ale nie znam szczegółów ... swego czasu ta laska smigała po strefie jak sie scigali ...

Opublikowano

no to ładnie:kox:

Opublikowano

Nie chodzi o moją prędkość ale jego, na wjeździe na A1 już szedł powyżej 130-140 a potem ostro wydarł, zero przechyłów, ładnie siedział blisko ziemi i miałem wrażenie właśnie jakby miał ponad 200 kucy

Opublikowano

Nie chodzi o moją prędkość ale jego, na wjeździe na A1 już szedł powyżej 130-140 a potem ostro wydarł, zero przechyłów, ładnie siedział blisko ziemi i miałem wrażenie właśnie jakby miał ponad 200 kucy

no wiem...droczę się z Tobą:grin::decayed:
Opublikowano

nieładnie nieładnie :wink:

Opublikowano

oj tam oj tam...:decayed: a Ty do której się męczysz, bo ja właśnie z dołu wyjechałem:whistling::decayed:

Opublikowano

ee...kimniesz się tu:lazy: kimniesz się tam:lazy: i pyk...7.00:decayed:

Opublikowano

no dzisiaj nie, w nadminutach jestem i muszę być trzeźwy :kwasny: ale za to na forum posiedzę :decayed:

Opublikowano

no nic idę :lazy: bo żem się nayebał w robocie, że łohoho...poważnie krótko, ale solidnie:kwasny::wink:

Opublikowano

Takiemu to dobrze, pojadł, teraz pewnie podupi i pójdzie spać :grin:

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew: A Ty co tomek... Tobie juz nic nie grozi możesz ruchac do woli ... więc do dzieła ... :polew::polew::polew::polew:
Opublikowano

Żeby moja miała Twój punkt widzenia to by było :kox:

---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ----------

Poza tym w pracy jestem, to chyba kompa mogę poruchać :doh:

Opublikowano
:grin: