keżor Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Panowie, przyjeżdża ktoś w sobote do kato ?? to bym se zapisał i zamówił bułeczki w piekarni :>
Guregoru Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Guru, a co taki super wypas mówisz? daj na priva jakieś info bo Miro coś się chyba zamyślił Pytaj Mirona on na pewno lepiej ci tą furkę przedstawi ja tam tylko słyszałem poglądowo ale z tego co słyszałem to wywnioskowałem że warto [br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 21:59_________________________________________________ Panowie, przyjeżdża ktoś w sobote do kato ?? to bym se zapisał i zamówił bułeczki w piekarni :> Ciężko powiedzieć jak mi się uda urwać z roboty do 18 to tak ale jak będę siedział dłużej to raczej nie
Pucek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 i co tak ucichło?? boicie się Prezesa? co widzieliście że był na katowickich spoooko, Miro ma wszędzie wtyki, najwyżej załatwi ban tylko na miesiąc
miron78 Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Opublikowano 22 Lipca 2009 i co tak ucichło?? boicie się Prezesa? co widzieliście że był na katowickich spoooko, Miro ma wszędzie wtyki, najwyżej załatwi ban tylko na miesiąc plecy trzeba mieć - żeby Gliwickie miały poszanowanie na forum Gregor niema sznas seria 450 po sofcie 500-520 Guru to jest dokładnie ta która odbieraliśmy z compsportu wtedy
Guregoru Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Guru to jest dokładnie ta która odbieraliśmy z compsportu wtedy No to Pucek autko warte obejrzenia naprawdę nawet się nie zastanawiaj tylko umów się na jakieś oględziny sam bym z chęcią je bliżej obejrzał tak z ciekawości
miron78 Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Opublikowano 22 Lipca 2009 może podjedzie w piątek pod arene - już ja go namówię ( jak tylko będzie mógł )
Pucek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 spoko spoko białasku, już jesteśmy umówieni z Mirkiem a eSeMeS musiał dostać fajną wypłate, bo jak w dziale KUPIĘ dowalił liste co chce z eSy do tego swojego parcha, to może mu braknąć 3 tyś, same rarytasy :> jak przyjedzie to go nie poznamy [br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 22:51_________________________________________________to ja spadam dziewczyny :> Dobranoc wszystkim
Eyesmon Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 hej koledzy - siedzi ktos jeszcze z gliwic?
Eyesmon Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 a bo mam pytanko - chcialem wpasc w piatek (moze ten moze nastepny) na spocik do areny w celu zrobienia logow - turbina... bo moj mech niestety nie umie albo nie chce - jak to wyglada? mozna tak mowiac brzydko "z buta" wjechac? zeby nie byc posadzony o buractwo ktore tylko po logi przyjezdza
Guregoru Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 No raczej na pierwszym spociku nikt cię pod VAG-a nie podepnie właśnie żeby uniknąć buractwa ktore tylko po logi przyjezdza zresztą niestety u nas z logami koledzy troszkę kuleją ale jak pokażesz się więcej niż raz to postaramy się pomóc Zapraszamy
Pucek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 i powrót a to któryś mechanik z Rybnika wie co to logi? o jaaa ale jaja, oni nawet przegubu wymienić nie umieją, a że nie chciał zrobić, poprostu nie potrafi niestety w naszym pięknym mieście nie ma dobrych mechaników więc Kolego, ja jeżdżę praktycznie co piątek na spoty, tam te 40 kilometrów mogę poświęcić dla doborowego toważystwa, więc polecam, poprostu u nas bywało tak że ktoś przyjeżdzał na spota, vagiem podziałali, po koledze ani widu ani słychu, następni przyjechali po naklejki, a jeszcze inni na darmowe piwko, więc nie dziw się że tak tu ktoś napisał a potrafić potrafią robić, niewiem co to Guru opowiadasz
Guregoru Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 poprostu u nas bywało tak że ktoś przyjeżdzał na spota, vagiem podziałali, po koledze ani widu ani słychu, następni przyjechali po naklejki, a jeszcze inni na darmowe piwko, więc nie dziw się że tak tu ktoś napisał Lepiej bym tego nie ujął i pamiętaj kolego nikt nie wymaga żebyś był co piątek bo to jednak kawałek drogi ale nawet raz w miesiącu to już jest coś a potrafić potrafią robić, niewiem co to Guru opowiadasz Może i potrafią ale ja bym nie dał :polew: Joke oczywiście Zawsze jesteśmy otwarci na nowych ale nie na ludzi którzy przyjeżdżają "po coś" a potem po nich ślad ginie
Pucek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Guru a co mi tam, to prawda więc napisałem Ty to nie dajesz ale auta to wypróbowania
Guregoru Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Ty to nie dajesz ale auta to wypróbowania Zupełnie jak bym wam nie ufał co :gwizdanie: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 hehhehe pamiętaj że zaufanie to podstawa jak możesz tak uczciwym i spokojnym kolegą nie ufać? a tak wogule to zauważyłeś kto będzie pił te piwka od Dimana??? chyba My bo tu najwięcej naszego spamu jest
Guregoru Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 No najwyżej my sobie podzielimy między siebie inni dostaną resztki
Pucek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 damy im to z "pod kapsla" no i na koniec oblizać wieczko puszki
Rekomendowane odpowiedzi