Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, przyjeżdża ktoś w sobote do kato ?? to bym se zapisał i zamówił bułeczki w piekarni :>

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Guru, a co taki super wypas mówisz? daj na priva jakieś info bo Miro coś się chyba zamyślił :tongue4:

Pytaj Mirona on na pewno lepiej ci tą furkę przedstawi ja tam tylko słyszałem poglądowo ale z tego co słyszałem to wywnioskowałem że warto :naughty:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 21:59_________________________________________________

Panowie, przyjeżdża ktoś w sobote do kato ?? to bym se zapisał i zamówił bułeczki w piekarni :>

Ciężko powiedzieć :mysli: jak mi się uda urwać z roboty do 18 to tak ale jak będę siedział dłużej to raczej nie :thumbdown:

Opublikowano

i co tak ucichło?? boicie się Prezesa? co widzieliście że był na katowickich :naughty:

spoooko, Miro ma wszędzie wtyki, najwyżej załatwi ban tylko na miesiąc :polew:

Opublikowano

i co tak ucichło?? boicie się Prezesa? co widzieliście że był na katowickich :naughty:

spoooko, Miro ma wszędzie wtyki, najwyżej załatwi ban tylko na miesiąc :polew:

:decayed:

plecy trzeba mieć - żeby Gliwickie miały poszanowanie na forum :wink4:

Gregor niema sznas seria 450 po sofcie 500-520

Guru to jest dokładnie ta która odbieraliśmy z compsportu wtedy

Opublikowano

Guru to jest dokładnie ta która odbieraliśmy z compsportu wtedy

No to Pucek autko warte obejrzenia naprawdę nawet się nie zastanawiaj tylko umów się na jakieś oględziny :good:

sam bym z chęcią je bliżej obejrzał tak z ciekawości :good:

Opublikowano

może podjedzie w piątek pod arene - już ja go namówię ( jak tylko będzie mógł ) :wink4:

Opublikowano

spoko spoko białasku, już jesteśmy umówieni z Mirkiem :tongue4:

a eSeMeS musiał dostać fajną wypłate, bo jak w dziale KUPIĘ dowalił liste co chce z eSy do tego swojego parcha, to może mu braknąć 3 tyś, same rarytasy :>

jak przyjedzie to go nie poznamy :naughty:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 22:51_________________________________________________to ja spadam dziewczyny :>

Dobranoc wszystkim :vaglogi:

Opublikowano

Trzym się Pucek :hi:

Opublikowano

siedzi siedzi :hi:

Opublikowano

a bo mam pytanko - chcialem wpasc w piatek (moze ten moze nastepny) na spocik do areny w celu zrobienia logow - turbina... bo moj mech niestety nie umie albo nie chce - jak to wyglada? mozna tak mowiac brzydko "z buta" wjechac? zeby nie byc posadzony o buractwo ktore tylko po logi przyjezdza :)

Opublikowano

No raczej na pierwszym spociku nikt cię pod VAG-a nie podepnie właśnie żeby uniknąć

buractwa ktore tylko po logi przyjezdza
zresztą niestety u nas z logami koledzy troszkę kuleją ale jak pokażesz się więcej niż raz to postaramy się pomóc :good:

Zapraszamy :hi:

Opublikowano

i powrót :naughty:

a to któryś mechanik z Rybnika wie co to logi? o jaaa ale jaja, oni nawet przegubu wymienić nie umieją, a że nie chciał zrobić, poprostu nie potrafi :)

niestety w naszym pięknym mieście nie ma dobrych mechaników

więc Kolego, ja jeżdżę praktycznie co piątek na spoty, tam te 40 kilometrów mogę poświęcić dla doborowego toważystwa, więc polecam, poprostu u nas bywało tak że ktoś przyjeżdzał na spota, vagiem podziałali, po koledze ani widu ani słychu, następni przyjechali po naklejki, a jeszcze inni na darmowe piwko, więc nie dziw się że tak tu ktoś napisał :wink4:

a potrafić potrafią robić, niewiem co to Guru opowiadasz :tongue4:

Opublikowano

poprostu u nas bywało tak że ktoś przyjeżdzał na spota, vagiem podziałali, po koledze ani widu ani słychu, następni przyjechali po naklejki, a jeszcze inni na darmowe piwko, więc nie dziw się że tak tu ktoś napisał :wink4:

Lepiej bym tego nie ujął :good: i pamiętaj kolego nikt nie wymaga żebyś był co piątek bo to jednak kawałek drogi ale nawet raz w miesiącu to już jest coś :good:

a potrafić potrafią robić, niewiem co to Guru opowiadasz :tongue4:

Może i potrafią ale ja bym nie dał :polew: :polew:

Joke oczywiście :decayed:

Zawsze jesteśmy otwarci na nowych ale nie na ludzi którzy przyjeżdżają "po coś" a potem po nich ślad ginie :thumbdown:

Opublikowano

Guru a co mi tam, to prawda więc napisałem :tongue4:

Ty to nie dajesz ale auta to wypróbowania :decayed:

Opublikowano

Ty to nie dajesz ale auta to wypróbowania :decayed:

Zupełnie jak bym wam nie ufał co :naughty: :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hehhehe pamiętaj że zaufanie to podstawa :naughty:

jak możesz tak uczciwym i spokojnym kolegą nie ufać?

a tak wogule to zauważyłeś kto będzie pił te piwka od Dimana??? chyba My bo tu najwięcej naszego spamu jest :polew:

Opublikowano

No najwyżej my sobie podzielimy między siebie inni dostaną resztki :evil::rolleyes:

Opublikowano

damy im to z "pod kapsla" no i na koniec oblizać wieczko puszki :decayed: