Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no kole...przijedzie:decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
no kole...przijedzie:decayed:

nie ta forma i nie ta waga heheh :grin:

ale spoko Tomku, jak bede sie wybierał gdzies na G-ce to dam Ci znać :wink:

Opublikowano

oj tam...gupoty godosz :grin:

Opublikowano

Maniek ja się ostatnio na koło przesiadłem i daję rade

Opublikowano
Maniek ja się ostatnio na koło przesiadłem i daję rade

A ja jutro bede pedalowaal i robil przerwy na browara jak pogoda dopisze ... :D Do pierwszej knajpy mam ok 7 km. :D:thumbup:

Opublikowano

Nie no, aż takiej tragedii ze mną nie ma :decayed:

ale w tym tygodniu musze troche czasu przeznaczyć na ruch, w przyszłą niedziele pierwszy testy do smerfiarni, wiedza ogólna i sprawnościówka :decayed:

Opublikowano

:grin: by Cię ta sprawościówka nie pokonała:grin:

:decayed:

Opublikowano

tak między Bogiem a prawdą, to jakoś nie mam wewnętrznego przeczucia do bycia stróżem prawa :decayed:

ale sprobować zawsze można, w zanadrzu szykują się 2 inne, normalne roboty, zobaczymy :wink:

Opublikowano

ale w tym tygodniu musze troche czasu przeznaczyć na ruch, w przyszłą niedziele pierwszy testy do smerfiarni, wiedza ogólna i sprawnościówka :decayed:

Składasz do drogówki??

Opublikowano

Ponoc te testy sprawnosciowe nie sa takie hop siup ... trza miec kondyche zeby uciekac przed bandytami ...:D

Opublikowano

Składasz do drogówki??

papiery składa się zawsze ogólnie na KWP, a później dopiero jest podzial na działy i zależy od zapotrzebowania na ludzi :wink:

---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

Ponoc te testy sprawnosciowe nie sa takie hop siup ... trza miec kondyche zeby uciekac przed bandytami ...:D

no chyba nie będe stał i czekał aż dostane po łbie :grin::grin::grin: Nogi za pas i długaaa :grin::grin::grin:

Opublikowano

...i wtedy curva obejżisz jako mosz kondycha:grin:

Opublikowano

rozważę w sierpniu :P

Opublikowano
:grin::grin:
Opublikowano
rozważę w sierpniu :P

Ja papiery złożyłem w lutym a teraz dopiero 1 termin testów, więc pamiętaj że to wszystko trwa....

Opublikowano

na razie w pt złożyłem papiery na brokera technologii. Jak klapnie to b5 będzie w końcu doinwestowane :banan:

Znając moje szczęście trza będzie wybrać obczyznę :facepalm:

Opublikowano
Napisałem Ci tam w wątku że to psikanie rzadko kiedy coś daje, ale warto spróbować. Wal tam przez kilka dni jakiś penetrator, może się uda :wink:

Będe próbował zwykłym WD, może coś tam akurat poradzi :wink:

a ma ktoś z Was może jakiś porządny ściągacz do sprężyn? Pożycze od kumpla taką samoróbke, ciężko bo cięzko ale jakoś zawsze dawala rade ściągnąć springa, mam nadzieje że i tu zda to egzamin :wink:

Ja też mam samoróbki ale dobre, sam ściągałem pare razy przód/tył w B5 i nie było problemów :wink:

Opublikowano
Napisałem Ci tam w wątku że to psikanie rzadko kiedy coś daje, ale warto spróbować. Wal tam przez kilka dni jakiś penetrator, może się uda :wink:

Będe próbował zwykłym WD, może coś tam akurat poradzi :wink:

a ma ktoś z Was może jakiś porządny ściągacz do sprężyn? Pożycze od kumpla taką samoróbke, ciężko bo cięzko ale jakoś zawsze dawala rade ściągnąć springa, mam nadzieje że i tu zda to egzamin :wink:

Ja też mam samoróbki ale dobre, sam ściągałem pare razy przód/tył w B5 i nie było problemów :wink:

eee... no to już 3 komplet w zanadrzu jest jak coś :wink:

Opublikowano

Na tą chwilę z dobrych i lajtowych robót jest kopalnia, psiarnia i wojsko, "szybka" emerytura, kasa średnia ale pewna i fajne dodatki, jak się dobra fucha trafi to jest gicior :decayed:

Ale u nas w nimcach to sie fajne ojro zarabio... :decayed:

Opublikowano
Na tą chwilę z dobrych i lajtowych robót jest kopalnia, psiarnia i wojsko, "szybka" emerytura, kasa średnia ale pewna i fajne dodatki, jak się dobra fucha trafi to jest gicior :decayed:

Ale u nas w nimcach to sie fajne ojro zarabio... :decayed:

czysty ściul...:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.