Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Ja koło 19 się pojawię

Wbije koło 19.30.

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja też odpadam...już od kiedyś tam:disgust:

...a dokładnie od 17 maja:bag:

Ugryzł Cię ktoś??

...czemu ugryzł:mysli:?? Po prostu zawsze coś mi wypadnie:disgust:

Opublikowano

Ja też wpadnę :wink:

---------- Post dopisany at 17:29 ---------- Poprzedni post napisany at 17:23 ----------

ale koło 19.00 :decayed:

Opublikowano
:hi: po spocie :decayed: komary nas pogryzły to wszyscy uciekli :decayed:
Opublikowano

Po spociku :wink:

Opublikowano

IMAG0496.jpg

:grin::grin:

Opublikowano

Dzięki za spota pany :D

Opublikowano
Opublikowano

żeby była jasność kto prowadzi :decayed::grin::grin:

---------- Post dopisany at 05:05 ---------- Poprzedni post napisany at 03:25 ----------

Opublikowano

Rankiem Pany :hi:

...pierwszy, mały spaw na feldze za mną :facepalm: Jedna felga była robiona i delikatnie pękła na spawie na wewnetrznym rancie i powietrze zaczęło schodzić, ciekawe jak długo wytrzymie teraz... :kwasny: Chyba najrozsądniej będzie rozejrzeć się za 2 sztukami felg na tył, bo po et nic nie dopasuje :wallbash:

Opublikowano

...pierwszy, mały spaw na feldze za mną :facepalm: Jedna felga była robiona i delikatnie pękła na spawie na wewnetrznym rancie i powietrze zaczęło schodzić, ciekawe jak długo wytrzymie teraz... :kwasny: Chyba najrozsądniej będzie rozejrzeć się za 2 sztukami felg na tył, bo po et nic nie dopasuje :wallbash:

Szukaj, szukaj :decayed:

PS: Myślałem że jakiś nowy tu zajrzał a tu stary nowy :naughty::decayed:

Opublikowano

Szukaj, szukaj :decayed:

PS: Myślałem że jakiś nowy tu zajrzał a tu stary nowy :naughty::decayed:

Nowy - stary, we wlasnej osobie :decayed:

Mańka podałem na szybko przy zakładaniu konta w 2009r., to nie była moja ksywka, ale w klubie się przyjęła i coś czuje że dla Was to już zawsze będe Maniek :wink: ...a dla Pucka na zawsze pozostane 'Nimcem' :decayed:

Opublikowano

No ba, Maniek już zostanie :grin::decayed:

Opublikowano

w sumie jeden czort, jak zwał tak zwał...ważne żeby było wiadomo o kogo chodzi :decayed:

Tomku, Ty tam lubisz w częściach siedzieć... jak tam bedziesz gdzieś szperał i przypadkiem byś znalazł jakieś 2 felgi z RS6 to daj znać :wink:

Opublikowano

+1 :good:

---------- Post dopisany at 13:30 ---------- Poprzedni post napisany at 13:26 ----------

a mój znowu na warsztacie wylądował. Mechanik ma ogarnąć paski czy dobry naciąg. Napinacz hydrauliczny który się poci a był wymieniany i sprawdzić łożysko klimy bo albo za duży naciąg paska albo jest na wykończeniu :wallbash:

Opublikowano

Tomku, Ty tam lubisz w częściach siedzieć... jak tam bedziesz gdzieś szperał i przypadkiem byś znalazł jakieś 2 felgi z RS6 to daj znać :wink:

Właśnie siedzę w pracy, szukam coś dla siebie, jak będę miał chwilkę to zajrzę na allegro bo Stanley też cosik chciał :wink:

---------- Post dopisany at 13:42 ---------- Poprzedni post napisany at 13:36 ----------

Maniek, a powiedz mi jakie parametry?

FELGA AUDI 19" 5X112 ET35 8J (3400492078) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 13:47 ---------- Poprzedni post napisany at 13:42 ----------

ALUFELGI RS 19 5X112 VW SEAT SKODA AUDI (3414175617) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 13:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:47 ----------

Felgi 19" et35 Audi RS s-line a3 a4 a5 a6 a4 (3420547232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:48 ----------

ALUFELGI 19 5X112 VW SEAT SKODA AUDI (3431437498) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 14:59 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ----------

albo kup sobie takie:

BENTLEY CONTINENTAL GT 19" (3415280723) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

to nie rozwalisz ich :wink:

Opublikowano

Tomek widziałem Twoją furke pod pracą, ja dzisiaj byłem pod biurem GPUG, kapke dalej i na prawo od centrum europy :wink:

Opublikowano

Tomek widziałem Twoją furke pod pracą, ja dzisiaj byłem pod biurem GPUG, kapke dalej i na prawo od centrum europy :wink:

Moją :shock3:???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.