Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 ja też - jutro zabieram sprzęt bo będzie przymiarka moich rotorów do A6 C6 będziesz na zimówce już,czy na lecie jeszcze ?? jakbym chciał zimę przymierzyć?? do siebie....wiem ,że masz 225/45/18...i się zastanawiam ,czy to by u mnie siadło ---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- Nie będę się przecież z tłumu wyróżniał. Audi A4 66666.00 PLN. Bugaj - otoMoto.pl dla samych foteli warto brać Devil, fura w sam raz do ciebie zważając na cenę Nie czujesz jakiegoś przyciągania jak widzisz tą cenę? Lub chociaż jakiegoś mrowienia :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie: jak on to poczyta....:polew::polew::polew: aleś przyłożył teraz :notworthy::notworthy::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:
miron78 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Opublikowano 7 Listopada 2013 będę na lecie ale 2 zimówki zabieram bo muszę mieć na czym autko postawić więc będziesz mógł przymierzyć
Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 będę na lecie ale 2 zimówki zabieram bo muszę mieć na czym autko postawić więc będziesz mógł przymierzyć Mario się wścieknie :grin:
Mario22 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 będę na lecie ale 2 zimówki zabieram bo muszę mieć na czym autko postawić więc będziesz mógł przymierzyć Mario się wścieknie :grin: Spoko ... długi weekend więc lece w góry się resetować do poniedziałku... a wtorek dopiero nocka... więc odpuszczę zlota ... a Ty sobie sprawdź te koła
Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 muszę puścić lotka na sobotę..................................coś za bardzo mam farta
Mario22 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 P.S. A 5 min temu o tym gadaliśmy ...
Mario22 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Tyle mam do powiedzenia ... tylko oglądać do końca ...
Pucek Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 ja też - jutro zabieram sprzęt bo będzie przymiarka moich rotorów do A6 C6 Przymierzyłbym Ośkowe RSy:whistling:
Mario22 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 ja też - jutro zabieram sprzęt bo będzie przymiarka moich rotorów do A6 C6 Przymierzyłbym Ośkowe RSy:whistling: Myśle że jak tylko Osiek wpadnie to nie będzie problemu ... przynajmniej tyle może dla Ciebie zrobić za to że odciążyłeś go od ciągłych napraw i mrugających ledów ... wpadaj w stroju pralki
miron78 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Opublikowano 7 Listopada 2013 jak będzie to przymierzysz - może będzie - z tego co wiem to jutro jedzie do KR na montaż neonów tył ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- ja też - jutro zabieram sprzęt bo będzie przymiarka moich rotorów do A6 C6 Przymierzyłbym Ośkowe RSy:whistling: a są do sprzedania ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- ja też - jutro zabieram sprzęt bo będzie przymiarka moich rotorów do A6 C6 Przymierzyłbym Ośkowe RSy:whistling: Myśle że jak tylko Osiek wpadnie to nie będzie problemu ... przynajmniej tyle może dla Ciebie zrobić za to że odciążyłeś go od ciągłych napraw i mrugających ledów ... wpadaj w stroju pralki sam wyglądasz jak byś mrugał
Pucek Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 jak będzie to przymierzysz - może będzie - z tego co wiem to jutro jedzie do KR na montaż neonów tył ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- ja też - jutro zabieram sprzęt bo będzie przymiarka moich rotorów do A6 C6 Przymierzyłbym Ośkowe RSy:whistling: a są do sprzedania Wiem że są, tyle że ja chcę kupić coś czego nikt nie ma, ale z drugiej strony jak oglądam B7 na RSach i glebie to jest miód
Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 ja też - jutro zabieram sprzęt bo będzie przymiarka moich rotorów do A6 C6 Przymierzyłbym Ośkowe RSy:whistling: Myśle że jak tylko Osiek wpadnie to nie będzie problemu ... przynajmniej tyle może dla Ciebie zrobić za to że odciążyłeś go od ciągłych napraw i mrugających ledów ... wpadaj w stroju pralki o co chodzi ???
Mario22 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 jak będzie to przymierzysz - może będzie - z tego co wiem to jutro jedzie do KR na montaż neonów tył ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- ja też - jutro zabieram sprzęt bo będzie przymiarka moich rotorów do A6 C6 Przymierzyłbym Ośkowe RSy:whistling: a są do sprzedania Wiem że są, tyle że ja chcę kupić coś czego nikt nie ma, ale z drugiej strony jak oglądam B7 na RSach i glebie to jest miód Dla ciebie RS-y są zbyt zwykłe .. poszukaj coś ciekawego mało spotykanego... przy B5 Ci się udało... może jakiś rant + gwint + black front ... będzie mega ...
Pucek Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 ja też - jutro zabieram sprzęt bo będzie przymiarka moich rotorów do A6 C6 Przymierzyłbym Ośkowe RSy:whistling: Myśle że jak tylko Osiek wpadnie to nie będzie problemu ... przynajmniej tyle może dla Ciebie zrobić za to że odciążyłeś go od ciągłych napraw i mrugających ledów ... wpadaj w stroju pralki o co chodzi ??? Mayday jest w sobotę
miron78 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Opublikowano 7 Listopada 2013 jak będzie to przymierzysz - może będzie - z tego co wiem to jutro jedzie do KR na montaż neonów tył ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- ja też - jutro zabieram sprzęt bo będzie przymiarka moich rotorów do A6 C6 Przymierzyłbym Ośkowe RSy:whistling: a są do sprzedania Wiem że są, tyle że ja chcę kupić coś czego nikt nie ma, ale z drugiej strony jak oglądam B7 na RSach i glebie to jest miód to fakt - ciężko teraz o nie oklepane felgi - a z drugiej strony dobrze zrobione autko na RS-sach mimo że leciwe wygląda przepięknie - tym bardziej tak jak te Ośkowe - ten ori lakier ma coś w sobie
Mario22 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 ja też - jutro zabieram sprzęt bo będzie przymiarka moich rotorów do A6 C6 Przymierzyłbym Ośkowe RSy:whistling: Myśle że jak tylko Osiek wpadnie to nie będzie problemu ... przynajmniej tyle może dla Ciebie zrobić za to że odciążyłeś go od ciągłych napraw i mrugających ledów ... wpadaj w stroju pralki o co chodzi ??? Ojjjj ... nie zadawaj głupich pytań ... Members of Mayday ... Yeah... już mam ciarki jak sobie przypomne Ferrego Corstena w 2010 ... ojjjjjj....
miron78 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Opublikowano 7 Listopada 2013 JA już decyzje chyba na 2014 podjąłem - nic ciekawego nie wymyśle - rozmiar i wzór zostaje - tylko chyba zmienię kolor na ten jaśniejszy grafit
Rekomendowane odpowiedzi