krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 a nie jest tak że pracodawca może ustalić to do max 3 miesięcy? Z tego by wynikało, że nie bo to jets przykład, z życia...
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Guru, a z czego tak się śmiejesz? życz koledze! nie dość że jebie mu się auto, to jeszcze ma mało kucy, dlatego sobie to wynagrodził lufą :gwizdanie:
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Guru, a z czego tak się śmiejesz? życz koledze! nie dość że jebie mu się auto, to jeszcze ma mało kucy, dlatego sobie to wynagrodził lufą :gwizdanie: Nie pisz tak przy Guru o mnie bo wiesz on jakiś podejrzany jest
miron78 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Guru, a z czego tak się śmiejesz? życz koledze! nie dość że jebie mu się auto, to jeszcze ma mało kucy, dlatego sobie to wynagrodził lufą :gwizdanie: :> :>
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 A auto, już od środy będzie śmigać - do następnej awarii
miron78 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 A auto, już od środy będzie śmigać - do następnej awarii czyli do czwartku
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 hehehhe nawet dzwonił do Prezesa żeby wszedł, patrz jak się odwdzięcza za klubowicza
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 A auto, już od środy będzie śmigać - do następnej awarii czyli do czwartku To znaczy, że mnie znów na spocie nie będzie
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 cóż ja Ci mogę na to powiedzieć...chyba masz pecha do audi, ale audi się nie psuje więc nie wiem czemu masz takiego pecha, a byłeś w bierzmowaniu???
Guregoru Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Krolu no co ty boisz się jak chcesz to ci o sobie opowiem sam na sam
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Mirek a B6 jeszcze całe? rozmawiałeś z nim od czasu spotu?
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 cóż ja Ci mogę na to powiedzieć...chyba masz pecha do audi, ale audi się nie psuje więc nie wiem czemu masz takiego pecha, a byłeś w bierzmowaniu??? Byłem... tylko to była jedna z moich ostatnich wizyt w kościele ... Krolu no co ty boisz się jak chcesz to ci o sobie opowiem sam na sam Odejdź...
keżor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 siemka ja dziś przebomblowałem cały dzień na chechle w TG piękny dzionek był , od jutro ponoć ma popadać :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Byłem... tylko to była jedna z moich ostatnich wizyt w kościele ... Krolu no co ty boisz się jak chcesz to ci o sobie opowiem sam na sam hehehhe witaj w klubie królu, moja też
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 @pucek, ale Tobie się nie psuje, wiec to chyba nie tutaj leży wina [br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 22:43_________________________________________________UWAGA, 15 jest spot (grill) u keżora... wiec paintball wychodzi na 16, no chyab ze wpierw sie strzelamy a potem objemy keżora
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 chociaż dało by radę się strzelać a potem wpaść całą ekipą do keżora, za daleko nie ma, ale wiesz jak to było na urodzinach, każdy był mokry i w ogóle... mi to tam jest jedno, ale trzeba popytać o zdanie innych
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 chociaż dało by radę się strzelać a potem wpaść całą ekipą do keżora, za daleko nie ma, ale wiesz jak to było na urodzinach, każdy był mokry i w ogóle... mi to tam jest jedno, ale trzeba popytać o zdanie innych W chorzowie jest cywilizacja i woda ... Zawsze tez sie mozna przebrac To by bylo wporzo i napewno kezor by sie uceiszyl ( widze ile serca wklada w ten klub)
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 noo ale najpewniej będzie zrobić ankietę, kto w ogóle jest chętny żeby potem nas 5 ciu nie było
Guregoru Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 chociaż dało by radę się strzelać a potem wpaść całą ekipą do keżora, za daleko nie ma, ale wiesz jak to było na urodzinach, każdy był mokry i w ogóle... mi to tam jest jedno, ale trzeba popytać o zdanie innych W chorzowie jest cywilizacja i woda ... Zawsze tez sie mozna przebrac To by bylo wporzo i napewno kezor by sie uceiszyl ( widze ile serca wklada w ten klub) Dobra czyli ustalone że po paintballu wszyscy idziemy się myć po kolei do Krola a potem jedziemy do Keżora
Rekomendowane odpowiedzi