Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie jest tak że pracodawca może ustalić to do max 3 miesięcy?

Z tego by wynikało, że nie bo to jets przykład, z życia...

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Guru, a z czego tak się śmiejesz? życz koledze! :naughty:

nie dość że jebie mu się auto, to jeszcze ma mało kucy, dlatego sobie to wynagrodził lufą :gwizdanie:

Opublikowano

nie dość że jebie mu się auto, to jeszcze ma mało kucy, dlatego sobie to wynagrodził lufą :gwizdanie:

Nie pisz tak przy Guru o mnie bo wiesz on jakiś podejrzany jest :P

Opublikowano

:> :>

Opublikowano

A auto, już od środy będzie śmigać - do następnej awarii :decayed:

Opublikowano

czyli do czwartku :polew:

Opublikowano

hehehhe nawet dzwonił do Prezesa żeby wszedł, patrz jak się odwdzięcza za klubowicza :naughty:

Opublikowano

czyli do czwartku :polew:

To znaczy, że mnie znów na spocie nie będzie :confused4:

Opublikowano

cóż ja Ci mogę na to powiedzieć...chyba masz pecha do audi, ale audi się nie psuje więc nie wiem czemu masz takiego pecha, a byłeś w bierzmowaniu??? :decayed:

Opublikowano

Krolu no co ty boisz się :kox: jak chcesz to ci o sobie opowiem sam na sam :evil:

:decayed:

Opublikowano

Mirek a B6 jeszcze całe? rozmawiałeś z nim od czasu spotu?

Opublikowano

cóż ja Ci mogę na to powiedzieć...chyba masz pecha do audi, ale audi się nie psuje więc nie wiem czemu masz takiego pecha, a byłeś w bierzmowaniu??? :decayed:

Byłem... tylko to była jedna z moich ostatnich wizyt w kościele ...

Krolu no co ty boisz się :kox: jak chcesz to ci o sobie opowiem sam na sam :evil:

Odejdź... :decayed:

Opublikowano

siemka :hi: ja dziś przebomblowałem cały dzień na chechle w TG :cool1: piękny dzionek był , od jutro ponoć ma popadać :gwizdanie:

Opublikowano

Byłem... tylko to była jedna z moich ostatnich wizyt w kościele ...

hehehhe witaj w klubie królu, moja też :polew:

Opublikowano

@pucek, ale Tobie się nie psuje, wiec to chyba nie tutaj leży wina :evil:[br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 22:43_________________________________________________UWAGA, 15 jest spot (grill) u keżora... wiec paintball wychodzi na 16, no chyab ze wpierw sie strzelamy a potem objemy keżora :decayed:

Opublikowano

chociaż dało by radę się strzelać a potem wpaść całą ekipą do keżora, za daleko nie ma, ale wiesz jak to było na urodzinach, każdy był mokry i w ogóle... mi to tam jest jedno, ale trzeba popytać o zdanie innych :tongue4:

Opublikowano

chociaż dało by radę się strzelać a potem wpaść całą ekipą do keżora, za daleko nie ma, ale wiesz jak to było na urodzinach, każdy był mokry i w ogóle... mi to tam jest jedno, ale trzeba popytać o zdanie innych :tongue4:

W chorzowie jest cywilizacja i woda :D ... Zawsze tez sie mozna przebrac

To by bylo wporzo i napewno kezor by sie uceiszyl :D ( widze ile serca wklada w ten klub) :cool1:

Opublikowano

noo ale najpewniej będzie zrobić ankietę, kto w ogóle jest chętny żeby potem nas 5 ciu nie było

Opublikowano

W chorzowie jest cywilizacja i woda :D ... Zawsze tez sie mozna przebrac

To by bylo wporzo i napewno kezor by sie uceiszyl :D ( widze ile serca wklada w ten klub) :cool1:

Dobra czyli ustalone że po paintballu wszyscy idziemy się myć po kolei do Krola a potem jedziemy do Keżora :przebiegly: