Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobranoc wam :)

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: Krolu
Opublikowano

:hi: Krolu

E ja tam jeszcze zostaje :) spać nie mogę - prawie tak jak miron, jutro odbiór autka - pewnie wpadnę na katowickie

Opublikowano

Wciąga forum co; normalnie gorzej niż fajki :tongue4:

Opublikowano

Nie czytam forum, robię naklejki na opakowania płytek z Chin :tongue4: - a niby urlop mam - człowiek jednak nie może żyć bez pracy :)

Opublikowano

Nie czytam forum, robię naklejki na opakowania płytek z Chin :tongue4: - a niby urlop mam - człowiek jednak nie może żyć bez pracy :)

Żeby płytki ori włoskie były tak :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No jutro odbieram :) ciesze sie, jutro beda ogladac jeszcze co ze sprzęgłem robić

Żeby płytki ori włoskie były tak :polew: :polew: :polew: :polew:

hehehe, nie żeby "czarna brygada" celników nie zatrzymała ich w porcie :D

Apropo, żeby były jak włoskie - fabryka się nazywa "Fiorano" - więc ja już nic więcej nie muszę robić :D

Opublikowano

Tylko to "Fiorano" to pewnie chińskimi znaczkami jest wypisane co :gwizdanie:

Opublikowano

Własnie nie Fiorano, żeby tak wlosko brzmiało, oryginalnie to fabryka się nazywa Huiya...

Foshan Huiya Ceramics Import&Export Co.,

Ltd No. 16 Taobao Road, Huaxia

Exposition City Nanzhuang Town,

Chancheng Dstrict, Foshan City,

Guangdong Province, P. R. China

no to teraz se pojezdzisz troche co? bez wiekszych napraw i sie nacieszysz AUDICĄ :>

Nie bo czeka mnie jeszcze rozrząd i przeplywka... ;(

Opublikowano

Własnie nie Fiorano, żeby tak wlosko brzmiało, oryginalnie to fabryka się nazywa Huiya...

Foshan Huiya Ceramics Import&Export Co.,

Ltd No. 16 Taobao Road, Huaxia

Exposition City Nanzhuang Town,

Chancheng Dstrict, Foshan City,

Guangdong Province, P. R. China

:polew: :polew: :polew: :polew: Ja pierd*le

Opublikowano

:confused4: ale rozrząd i przepływka to rutyna , anie naprawa wiec nie ma sie co martwic

no ale koszta... - a chwilowo ciezko z kasa :(

Opublikowano

1100

Opublikowano

:shocked: o zesz za rozrząd do 90 ?

NO niestety, nic idę spać naklejki zrobione, dobranoc :)

Opublikowano

Dobranoc :hi:

Opublikowano

Dobra skoro wszyscy poszli to ja też uciekam

do jutra :hi:

Opublikowano

1100

a do mojej B6 płaciłem 850zł z robotą :)

:hi:

Opublikowano

a od 2 godzinek już lans na 19 :kox:[br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 12:52_________________________________________________jeszcze tylko dystans na tył mi brakuje ale mój magik jest na urlopie narazie jest seria

Opublikowano

Witam :hi: :hi:

kurde , w weekend impreza , dochodzenie do siebie 2 dni , chwilowy brak czasu na forum , i dopiero dzisiaj dotarłem do ost strony :tongue4: widzę że półmetek za nami , jeszcze 50 do końca i z tego co wyczytałem Majki stawia , no chyba że go pucek ubiegnie :naughty: :naughty: hehe

w piątek jestem bankowo , poranna zmiana , więc.... czyżby się grill szykował też :gwizdanie:

dzisiaj jadę do kolesia z autem , ugadać się na termin na czyszczenie całej tapicerki , pytałem o cenę - powiedział : przyjedź , zobacze w jakim jest stanie i ci powiem cene , ale od 100 w górę , zobaczymy na miejscu , szczególnie że dzisiaj mi się 0,5l coli wylało na miejscu pasażera ;(

i mam mały problem : mój mechanik jest na wakacjach , wraca koło 15.08(sobota) a ja jadę nad morze 17.08 z rana jakoś , a wcześniej chciałem zostawić mu mojego paździocha , żeby przygotować go do drogi i ogolnie sprawdzić jego stan techniczny min.zawieszenie i to "coś" wyczuwalnego na kierownicy , a niewiem czy on zdąży wrócić :confused4:

jakby co , ma ktoś zaufanego fachowca , gdzie można by było takie rzeczy załatwić w okolicy tej daty ?? - byłbym wdzięczny za info !

p.s

co z tym painball'em ??_________________________________________________

p.s.2

już nie pamiętam kto (chyba gure) wyprowadził gregora z równowagi , ale jeszcze takiego go po jakimś txt(w tym przypadku o VW) na forum niewidziałem :wink4:

a od 2 godzinek już lans na 19 :kox:[br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 12:52_________________________________________________jeszcze tylko dystans na tył mi brakuje ale mój magik jest na urlopie narazie jest seria

to na spocie w piątek będzie można już zobaczyć jak się prezentują :good: a kiedy zamierzasz je malować - coś wspominałeś :mysli:

Opublikowano

@ kris to ja zdenerwowałem Gregorego śmiesznym określeniem szmelcwagen...

A teraz dobre nowiny:

Jednak to nie skrzynia :> :> :> :> :> :> po kolei, rano zakupiłem nowa skrzynie w Chorzowie za 800 zl... odstawiam autko do mechanika siedzę jeszcze chwilkę nagle patrze moje auto przyjeżdża ... :OMG: co jest już zrobione ??? a on mówi to nie skrzynia tylko śrubka która łączyła wybieraki z takim walem na skrzyni sie poluzowała.... koszt 20 zł :P kuźwa cały szczescliwy jednak miałem racje ze tak skrzynia nie pada :D

Ale oddałem autko od razu robią rozrząd :D:D

Miałem trochę problemów z oddanie skrzyni - nie miałem wyjścia musiałem powiedzieć, ze nie pasuje a gościu do mnie jak nie pasuje to nie możliwe "ja znam to auta tam nic się nie rozni..." ale dzięki moim dochodzenia jaki mam silnik znalem te różnice i wyskoczyłem ze 1z ma 1 mas a AHH i pochodne maja 2 mas, a gościu chwile wcześniej chciał sie zakładać ze mną ze tam nie ma różnic ...

Wiec od jutro autkiem będę śmigał, wszystko ładnie, pięknie, teraz go ubezpieczę i przepławka :D [br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 14:04_________________________________________________Miron w piątek zobaczę, a paintball chyba przed grilem u kezora, ale na pewno weekend 15-16 :)

Opublikowano

kris jeżeli będę to w okresie zimowym :wink4: