Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nooo i teraz widzę :naughty:

hhehehe podejrzewałem że właśnie coś tego typu będzie ta fotka :decayed:

ale tu cicho dzisiaj... :mysli:

Opublikowano

Pucek mnie osobiście efekt rozwalił - żadne inna felga chyba by tak groźnie nie wyglądała - teraz to inne autko.

Czarny reling już do mnie idzie a w niedzielę jadę do KR po czrny grill s-line

W piątek będę się starał być, a do 2 tygodni furka powinna wyglądać tak:

http://digiads.com.au/car-news/latest-AUDI-news/2007_Audi_A4_S_line_Black_Optic_200611/photos_0.html

Pucek szukaj B6 - to naprawdę jedna z bardziej udanych A4 :wink4:

Opublikowano

wiedziałem Mirek że nie wytrzymasz i pakiet BLACK będzie szybciej :laghing2: :kox:

jak to wyrezasz to będzie M E G A ! ! !

Opublikowano

wiedziałem Mirek że nie wytrzymasz i pakiet BLACK będzie szybciej :laghing2: :kox:

jak to wyrezasz to będzie M E G A ! ! !

mam nadziej - bo nic już w tym autku nie pozostanie do zrobienia - z pakietem black mam nadzieje będzie zupełnie inne od reszty B7 na drogach :)[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 21:22_________________________________________________a czy jest ktoś kto uważa, że teraz jest lepiej niż w pakiecie black ?[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 21:24_________________________________________________no i mam nadzieje że do końca tygodnia ori fele sie sprzedają :)[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 21:24_________________________________________________bo troche kasiurki by się przydało - żonka coś mówi, że jakieś jedzenie trzaba kupić - ale totalnie nie wiem poco - tak jakby to było najważniejsze :polew:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 21:25_________________________________________________a tak będę chciał żeby moje fele wyglądały po zimie

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7871252

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

a mówiłem że odkąd Macie te B7 to Dorocie urwały się fundusze :naughty:

ja Ci powiem tak, tak jak jest teraz czyli czarne + jasny reling i felga jest dobrze ale zwykle...

a jak będzie pakiet czerń + grafitowa felga to będzie już inne niż wszystkie, będzie się odznaczać, poprostu będzie nietypowe ale za***iste!

zobaczymy w piątek jak ta felga wygląda na aucie :cool1:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 21:32_________________________________________________a B6 będzie najdalej na wiosne, ale będzie na bank :wink4:

będę celował w awx, avant najlepiej z kubłami i wew. S line, na koniec program na 160/170KM i pasuje... :naughty:

tylko ten brak Quattro :confused4:

Opublikowano

będziesz kupował to może coś poszukamy :wink4:

Opublikowano

Witam z wieczorka po małej nieobecności :hi:

Opublikowano

co chcesz ?

:polew:

Opublikowano

to napewno poszukamy :naughty:

a chce kupować po zimie, tylko dlatego że nie mam zamiaru odrazu z wiosny dawać do klepania :wink4:

chociaż ja i tak bardziej wolę auto od klubowicza, bo doinwestowane, np. od adamooo :>

teraz jest fajne na sprzedaż, ale 48 tyś...za tyle to wolałem te Twoje :naughty:

Opublikowano

co chcesz ?

:polew:

:foch:

:decayed:

Opublikowano

jakie ?

Opublikowano

siemka Landryn :decayed:

Opublikowano

siemka Landryn :decayed:

:bicz: :bicz3: :tongue4:

Opublikowano

wiecie gdzie bym pojechał - do SB - fajnie się do nich jechało a dawno nigdzie nie byliśmy :(

Opublikowano

a Ty tylko o jednym...te sado maso trzeba Ci wybić z głowy :doh1:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 21:51_________________________________________________

wiecie gdzie bym pojechał - do SB - fajnie się do nich jechało a dawno nigdzie nie byliśmy :(

to kiedy jedziemy?

ale jak już to muszą nam zapodać grilla i piwko, oczywiście panienki mile widziane :decayed:

Opublikowano

a Ty tylko o jednym...te sado maso trzeba Ci wybić z głowy :doh1:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 21:51_________________________________________________

to kiedy jedziemy?

ale jak już to muszą nam zapodać grilla i piwko, oczywiście panienki mile widziane :decayed:

z 2 tygodnie ?

Opublikowano

kurde, oni mają w środy...no to ja mam pecha bo przyszły tydzień pracuję na noc, a potem następny na drugą zmiane, więc 2 tygodnie zawalone

chyba że wybiore sobie tego X czyli dzień wolny za święto na za 2 tygodnie w środę...czyli mi by pasowało jechać za 2 tygodnie :wink4:

Opublikowano

to co czekamy na więcej chętnych i jedziemy :naughty:

Opublikowano

A może w końcu na Częstochowę albo Kłobuck :?: