miron78 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 wieczorkiem można poprzeszkadzać? zawsze [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 22:01_________________________________________________ A może w końcu na Częstochowę albo Kłobuck :?: można choć jakoś SB mi przypadło do gustu [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 22:02_________________________________________________oczywiście decyzja musi być współna
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 a mi to jedno, ale jednak Bielsko nas odwiedza, więc wypadało by znów ich odwiedzić, a Częstochowa jeszcze u nas nie była, ale mi to jedno, na Bielsko się lepiej jedzie, a teraz oświęcim i częstochowa jest baaardzo przekopana, no ale to od Nas WSZYSTKICH zależy
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 podobno tak, na dodatek mega korki, wiem bo moi starzy jechali nad morze w tamtym tygodniu i mi zdawali relacje z trasy no a tak w ogóle to gdzie jest Landryn cisza jak makiem zasiał
Guregoru Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Jak ja wam dam kur*a landryn smarkacze jedne to zobaczycie Gdzie mam być po forum się szlajam
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ty smarku...nie pyskuj bo Ci zrobie projekt "SPREJ BLAK MAT" tylko nie rób młynu jak ostatnio bo Mirek długo nie będzie głosował na Twoją korzyść
Guregoru Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 tylko nie rób młynu jak ostatnio bo Mirek długo nie będzie głosował na Twoją korzyść Nie załapałem Ty smarku...nie pyskuj bo Ci zrobie projekt "SPREJ BLAK MAT" Poczekaj do piątku to zobaczymy
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 oj Wy się dobraliście...same pejcze, Guru + Rudi noo długo nie będzie głosował żeby Ci klubowicza nie zabrali no co, no co mi zrobisz?
Guregoru Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 no co, no co mi zrobisz? Chciałbyś wiedzieć co
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 tak wogule to zerknij Landryn do statystyk, kto jest głownym spamerem :gwizdanie: noo możesz mi auto umyć
Guregoru Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No nie moja wina że wy tak mało piszecie
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 a co ja mam sam z sobą pisać? ja powoli spadam spać, bo znów o 4:00 pobudka
Guregoru Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 a co ja mam sam z sobą pisać? ja powoli spadam spać, bo znów o 4:00 pobudka Powoli to znaczy przez najbliższe 30 minut
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 no to idę bo Landryn mi tu sieje aluzje dobranoc wszystkim :gwizdanie:
krolu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Landryn :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 23:34_________________________________________________@ wyjazdu: ja mogę jechać mam urlop 3 tyg a nigdzie niestety się na dłużej nie wybieram
Guregoru Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Landryn :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Następny na bitki
krolu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Landryn :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Następny na bitki Wpierw musiałbyś mnie złapać :tongue4:
Guregoru Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Landryn :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Następny na bitki Wpierw musiałbyś mnie złapać :tongue4: A jak będziesz uciekał piechotą czy autem bo nie wiem czy będę musiał cię gonić też na piechotę czy wziąć rower :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi