SebaMC Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Jako, że wcześniej nie działały zdjęcia... Wesołych Świąt! Edytowane 25 Grudnia 2014 przez SebaMC
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Seba, rób to i biorę czerwonego za dyche
Grzehu Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 seba ładny omlecik się narobił dobrze że daleko nie zaleciało co by to silnika nie rozjeb.. wesołych
SebaMC Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Seba, rób to i biorę czerwonego za dyche Pucek, ogarnięte już w zeszłym tydniu..wpadło z AWX'a, w przyszłym roku strojenie A co, potrzebujesz dupowóz ? Resztki wirnika znalazłem najdalej w IC więc szczęście, że nie doszło dalej...dobrze, że padło w garażu przy rozruchu, a nie w trasie przy większych prędkościach... Edytowane 25 Grudnia 2014 przez SebaMC
Multis Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 pochwalony.. Jako, że wcześniej nie działały zdjęcia... Wesołych Świąt! Wygląda jakby ktoś frezem do drewna na metal wjechał...
Grzehu Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 bryy Śnieg w końcu niech pada ile wlezie
horny devil Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 niech wali śniegiem do kolan Pomyśl też o ośkach :wallbash: Ja tam za solą nie tęskniłem
Arturoo Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 niech wali śniegiem do kolanPomyśl też o ośkach :wallbash: Ja tam za solą nie tęskniłem Nie stary to nie jego wina......to Ciebie wtedy przy zakupie podkusiło akurat
Rekomendowane odpowiedzi