Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Pajda ,tomaszstn dzięki również Panowie wysłane z lte
egon47 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 niema to jak miec juz weekend do 7 stycznia Pajda ,tomaszstn dzięki również Panowie wysłane z lte Ty Papuć to ty żyjesz widze ze złamałes hasło na kompa albo Ci Żona kaganiec ściągneła
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Kurcze zagaiłem temat spotu a sam nie wiem czy dam radę być - jest 50% szans że pojadę w piątek w góry na wekend ale to jeszcze dam znać Ps. Horny musimy się zgadać przy najbliższej okazji zlotu bo mam przesyłkę dla Ciebie - przesyłkę niespodziankę Edytowane 31 Grudnia 2014 przez miron78
Polko_V Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 egon...zczym Ty do ludzi... ...ja mam wolne od 14-12-2014 do 11-01-2015
horny devil Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Kurcze zagaiłem temat spotu a sam nie wiem czy dam radę być - jest 50% szans że pojadę w piątek w góry na wekend ale to jeszcze dam znać Ps. Horny musimy się zgadać przy najbliższej okazji zlotu bo mam przesyłkę dla Ciebie - przesyłkę niespodziankę twoje a4+1 nie składałem wniosku o kredyt a przynajmniej sobie nie przypominam czekam z niecierpliwością
Rekomendowane odpowiedzi